Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_p76 spune:
Ali iti multumesc pentru gandul bun!
Ar fi super, intr-adevar sa fie gemeni, dar nu vreau sa-mi fac prea mari sperante ca am facut IA si cu 4 foliculi si nu a reusit
Eu ma bucur mult ca sunteti alaturi de mine!
Ioana
trying to get pregnant
simi77 spune:
Ce dimensiuni aveau foliculii si endometru?
Dumnezeu sa te apere de rele si de data asta IA sa fie cu noroc.
Micky2007 spune:
Ioana_p76 mama ce de foliculi ai.....eu am avut numai unul inainte de pregnyl. Sa iti ajute DD sa iasa bebe. Bafta multa.
Micky
Micky2007 spune:
Catty vad ca o sa ai cu cine sa numeri zilele dupa IA.
Va tin pumnii la amandoua.
Micky
catty spune:
IOANA, sa dea DD sa iasa IA de luna asta si sa mergi la odisee.
Eu azi la ora 19.00 fac IA. Ovulez pe partea stanga, adica trompa mai fragla la mine, mai scurta si mai slab permeabila, unde am mai multi foliculi, dintre care unul dominant de 20/19 si altul mai mic de 12/8. Dr zice ca ne bazam pe folicului de 20/19 si sa speram ca va fi bine. Sunt f stresata si emotionata. Nu am reusit sa dorm azi noapte mai deloc si ma simt aiurea. Aseara, desi eu nu beau defel, am bagat un vin fiert, asa sa imi vina curajul.
Va pup si va dau maine de stire ce si cum.
Succes tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
marrina spune:
catty Bafta la inseminare! Fii cat mai linistita cu putinta. O sa fie bine!
ali Am fost la Sibiu. A fost o....discutie urmata de o usoara dezamagire. Nimic nou adica. Mi-a spus: "Faceti doua inseminari si dupa aceea FIV. Analizele sunt bune dar daca nu s-a intamplat in 9 ani nimic inseamna ca e o cauza." Cam atat.
La prof. Marinescu merg maine. Sper ca de acolo sa vin cu vesti bune si CONCRETE. Si anul acesta sa fac prima inseminare.
Micky2007 Sa nu te lasi! O sa reusesti cu siguranta!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ioana_p76 spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru urari!
Am facut inseminarea aseara si sunt cam dezamagita ca d-na dr. ne-a zis ca au fost doar 5 mil. de spermatoz. mobili in total, din care doar un milion cu cel mai mare grad de mobilitate. La ultimele inseminari nr. a fost de 10, 11 mil si cel mai putin 9. Nu inteleg de ce sa fi scazut nr., ca ultima spermograma iesise ceva mai bine (sotul meu s-a lasat si de fumat, ia si BU si Zn de 4 luni). Saracu, cand i-am spus a fost si el f. suparat, a zis ca nu-i mai trebuie nici o BU si sa facem direct FIV.
Eu mai vroiam sa facem inca 2 IA , sa fie 6 in total. D-na dr. a zis ca daca mai avem rabdare putem incerca sa mai facem IA, dar mi-a dat impresia ca nu sunt sanse.
Cand am avut 10-11 mil, ne-a incurajat, chiar mi-a facut dubla IA. (si a doua zi)
Mi-a zis si mie ca daca vreau sa fac FIV sa-i spun cu 2 luni inainte sa ma programeze ( cred ca la Med New Life, unde costa 2800E) O sa ma mai gandesc , dar cred ca ma voi indrepta si eu spre Ungaria sau poate la Cluj, ca acolo mi se pare mult prea scump si sansele sunt aceleasi.
Catty iti doresc multa bafta deseara si inseminarea ta sa fie un succes!!
Symyfoliculii erau in jur de 20 mm, iar endometru nu mi-a zis cat, dar a zis ca e bun. La alte IA l-am avut de 11mm.
Pupici pentru toate fetele!!
Ioana
trying to get pregnant
catty spune:
IOANA, nu fi dezamagita. Stai linistita iubita. In 3 ani de asteptari si dezamagiri am inteles un lucru. Toate vin la timpul lor si DD stie cel mai bine ce face. Nu iti pierde credinta ca nu e bine.
Pupici si sa vezi ca mergem amandoua la odisee luna asta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ioana_p76 spune:
Catty, sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu si sa devenim amandoua luna asta si sa le luam si pe toate fetele de aici dupa noi!
Pupici!
Ioana
trying to get pregnant