Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Micky2007 spune:
Catty eu nu te pot ajuta, ca nu am facut niciodata stimulare, dar cu siguranta fetele cu experienta te vor ajuta. Eu numai vreau sa iti tin pumnii si sa iti dau un sfat, pentru orice suna doctorul ca deaia il platim, nu? Ma gandesc ca poate trece ovulatia pe langa tine si faci IA degeaba. Eu zic sa suni. Tu iti cunosti cel mai bine organismul. Este pacat sa treaca o luna. Pupici
Marrina cred ca ce zici tu poate fi o cauza, dar eu am facut o inseminare, nereusita. Desigur ca nu ma las si voi incerca in limita bunului simt, daca nu merge voi trece la FIV.
Ioana imi pare rau ca se opreste curentul, asa nu vei mai fi cu noi pana luni, dar oricum bafta la .
Micky
copilutzu spune:
catty dr. cristescu a zis ca a predat stafeta dr. Cocei. Si de aceea eram nelamurita.....Dar oricum azi m-am programat ptr. data de 27.Cred ca o sa discutam mai amanuntit atunci.
Am luat si eu med. ptr. stimulare ovariana (....in tinerete.....) dar fara nici un effect.....
Multi pupicei si multumesc inca o data!!!
aurel_cris mult success si I I liniute cat mai curand!!!
Ioana stelista te asteptam cu vesti bune !!!
Va doresc un week-end SUPERB!!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
catty spune:
MYCHY, oricum azi sunt z9, si luni z12 fac eco de monitorizare la Bucuresti. Daca o fi ovulatia mai devreme de z14, adica miercurea viitoare, o alerg pana o prind. Nu o las sa scape asa usor.
COPILUTZU, ma bucur ca ti-ai facut programarea la dna Cocei, Acum ramane sa stabilesti cu dansa ce si cum.
Succes tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ali spune:
Multumim Ioana_p76 de urari.La fel si tie.
Catty si eu iti doresc mult succes la IA.Iti tinem pumnii.
Marrina tu ce mai faci.Ziceai ca ti-ai programat o intalnire la Sibiu, apoi ziceai ca mergi la Bucuresti.Ce ai mai facut?
ali
catty spune:
Fetelor, multumesc de incurajari. In week-end nu cred ca am timp sa scriu pt ca ma pregatesc de plecarea la bucuresti si vreau sa las si acasa lucrurile in ordine. La bucuresti unde stau nu am net si nu am cum sa va anunt eu. O sa rog insa pe una dintre fete sa va anunte. Daca nu e sa fac IA o sa va anunt luni seara sau marti.
Succes si sa auzim de bine.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Catty bafta si sa auzim de bine, adica ca ai fugit dupa ovulatie si ai si prins-o si ca te-ai si inseminat. Pupici
Bafta si tuturor fetelor care urmeaza sa faca IA.
Micky
catty spune:
Fetelor pt vreo cateva zile nu va voi putea scrie.
Ma pregatesc de plecarea la Bucuresti si sunt f agitata si emotionata. Sper sa fie dr multumit maine la eco si sa fac IA pana miercuri.
Succes tuturor si sa aud cand revin de reusite la IA.
catalina
Micky2007 spune:
Catty iti tinem pumnii sa iasa bine la eco si sa faci IA, timpul nu trebuie pierdut si inainte de sarbatori sa apari cu un test cu super II liniute rosii.
Ne pentru tine si pentru IA reusit.
Micky
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
In primul rand va multumesc mult pentru urari!
Am revenit si eu cu vesti.Sambata am fost la echo si s-a vazut ca am 3 foliculi, ieri am facut pregnyl-ul si azi la 7 seara voi face inseminarea.
Catty, te asteptam cu vesti bune, sa dea Dumnezeu sa poti face IA si sa-ti reuseasca!
Va las acum, ca deja e galagie in birou si nu ma pot concentra.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Ioana
trying to get pregnant