Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 18
ioana_p76 spune:
Mickise poate sa fi fost endometrioza, dar acum la laparo s-a rezolvat, nu?
Mai sunt si cauze inexplicabile sau stress-ul, dar poate acum n-o sa mai fie nici o piedica!
Ioana
trying to get pregnant
Micky2007 spune:
Da Ioana endometrioza s-a rezolvat la operatie, normal nu ar mai trebui sa fie nici o piedica.
Dar asa am zis si acum trei ani cand am fost operata tot pentru endometrioza, am lasat timpul sa treaca, dar nimic.
Cred ca a fost stresul ca altceva numai vad.
Oricum am sa incerc mai multe Inseminari. Trebuie sa iasa.
Pupici
Micky
catty spune:
Fetelor, gata ma linistesc si astept cumintica prima IA. Ma bate gandul sa imi iau pastilute cu valeriana pt a fi imuna la tot ce inseamna stres, nervi si agitatie. Si atunci o sa fiu o "nesimtitoare", ca sa nu zic altceva.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
copilutzu spune:
Sar'naaa mult fetelor ptr. urari !!!!
Va tin pumnisorii stransi!!!
Sa va ajute Dumnezeu sa aveti 2 liniute pe testul de sarcina pana de Craciun !!!!
catty si eu tot la dr. Cocei merg . Cum ai procedat ?? Ai sunat ptr. programare in prima zi a CM??? Dupa cate zile te-a programat ptr. IA ???
Eu am fost cu dr. Cristescu la dr. Cocei si mi-a spus ca de inseminare se va ocupa dr. Cocei.
Banuiesc ca nu imi va face inseminare din prima luna??? In afara de HSG si histeroscopie nu mai am nici o analiza facuta....
Scuze ptr. avalansa de intrebari !
DJ.MAMUCA un special!!!
Amzulica
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
catty spune:
COPILUTZU, mama eu nu stiu cum se face programarea. Eu imi sun dr, ii zic ca mi-a venit si am inceput stimularea si de restul se ocupa el. Poate pt ca sunt din provincie se ocupa el de tot ce inseamna programari. Eu sunt luni la bucuresti la eco sa vedem daca ne insamantam miercuri sau joi.
Deci tu ai facut HSG si histeroscopie, spermograma si spermocultura sotului le-ai facut? Cand faci analizele hormonale? Pt ca nimeni nu iti da sa faci stimulare pt IA daca nu au in fata rezultatele la analizele hormonale. Pai dr tau ce ti-a zis sa faci? Sa o suni tu pe doamna Cocei si dansa sa se ocupe de tot? Vrea sa mearga pe ovulatia ta naturala? Cred ca o discutie mult mai ampla cu dr tau te-ar ajuta sa intelegi ce anume trebuie sa faci.
Succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurel_cris spune:
fetelor am fost si eu aseara la programarea mea pt IVF si am primit lista pt analize care vor fi facute la Medlife.Dr Cocei este asa cum o stiam foarte draguta si imi zise ca in timp ce fac dosarul sa mai incerc inca 2 IA ca ii este mila de mine sa ma bage la IFV cind eu ovulez corect.Si am cazut deacord voi face cum ma sfatuit in ianuarie fac analizele si dosarul,acum nu pot ca as face-o dar plec din tara.Eu o sa va citesc mereu caci si acolo am net dar nu o sa mai am noutati.Ma gindisem sa ma duc azi la analize dar renunt le fac pe toate atunci sa fie proaspete,mi-a dat o lista destul de mare.Bafta multe la toate si va pup.
Micky2007 spune:
Aurel_cris bafta la IA, poate nu va mai fi nevoie de FIV. Poate stie doctorita ceva de te sfatuieste asta.
Acum am vazut ca a aparut si la mine o steluta, poate va fi cu noroc.
Micky
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Scriu pe fuga ca la ora 8,30 se opreste curentul pt. reparatii si vom mai vorbi abia luni. Sper sa vin cu vesti bune de la monitorizare.
Aurel Cris iti doresc multa bafta la IA! E bina ca dr. ti-a zis sa mai faci IA inainte de FIV, inseamna ca ai sanse.Sper ca daca pleci din tara o sa ne mai si scrii, nu doar sa citesti mesajele!
Micki sa fie steluta ta cu noroc!
Catty, Ali, Copilutzu mult succes!
Va urez un week-end placut!
Ioana
trying to get pregnant
marrina spune:
Micky2007 O cauza ca nu suntem poate fi si incompatibilitatea dintre mucusul cervical si iar remediul pentru asta este inseminarea pentru ca "sunteaza" colul. Bafta!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
catty spune:
AUREL, sa dea DD sa iasa bebe de la IA si sa numai ajungi la FIV.
Fetelor, o intrebare, sunt z9, z8 de stimulare cu Ova-Mit si de 2 zile am mucusul specific ovulatiei. Este posibil sa ovulez mai devreme de z14, cum era inainte de tratament?
catalina