Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ali merci mult si eu iti urez succes la ceea ce faci.
Ieri nu am avut forum asa ca a trebuit sa stau cumintica. Dar nu ma doare, nu am nimic, numai ca nu pot sa rad ca mi se incordeaza muschii burtii.
Am vazut si caseta de cateva ori. Dar nu am vazut trompele. Este foarte interesant sa ai caseta sa vezi exact ce ti-a facut.

Pupici si bebei cat mai repede.

Micky

Mergi la inceput

Catty draguta, tu ce mai faci?
Saptamana viitoare gata, te inseminezi. Te simti in continuare rau de la medicamentele alea? Da-ne si noua de veste, tu care erai mai mereu pe forum......

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Am terminat si eu azi tratamentul de stimulare, am facut ultima injectie cu menogon si astept cuminte ziua de sambata sa merg la monitorizare sa vedem ce foliculi o sa am.
Micki, nu ma prea pricep, dar sa inteleg ca ai scapat de chisturi la laparo si acum totul e bine? Ce interesant, sa te uiti pe caseta sa vezi operatia!Iti doresc sa te refaci cat mai repede!
Aurel Cris imi pare rau sa aud ca ai 6 IA facute deja. Si eu o voi face acum pe a 4-a si reau sa ma gandesc la ea ca la un pas necesar inainte de FIV, ca sa nu-mi fac prea mari sperante si sa sufar prea tare daca nu reuseste. Cum a fost la consultatie la Marinescu? Asteptam detalii.
Simi77 tratamentul pe care l-ai luat este pentru stimularea ovulatiei si nu trebuie sa te descurajezi ca n-ai ramas din prima luna cand l-ai luat. Poate nu ati prins momentul ovulatiei. Mai bine ca vrei sa faci IA, nici nu costa prea mult si sunt mai multe sanse sa ramai decat doar cu simplul tratament de stimulare si mai ales daca spermat sunt OK. Multa bafta!
Catty ce faci, te apropii si tu de sfarsitul tratamentului, nu? Hai ca mai e putin si urmeaza momentul IA!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Ioana cica am scapat, dar se pot reface (nu cunosc cauza). Acum sunt foarte bine. Multumesc pentru grija.

Dar acum nici nu ma gandesc prea mult, fac repede IA.

Bafta si tie si tuturor fetelor care urmeaza sa faca IA.

Catty, Aurel_Cris, Simi77, Ali bafta in continuare.

Sa primim cele mai bune vesti inainte sa sarbatori.
Ce fericite am fi.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Micki ai vorbit deja cu dr. pentru IA? Ti-a stabilit schema de tratament?
Ce bine ar fi sa primit toate cat de curand vestea cea mare!

Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Ioana eu nu fac nici un tratament, mi-a dat numai dupa operatie ceva pentru antiinfectii, dar nimic mai mult.
Cu dr. mea am vorbit si i-am spus ca vreau IA luna viitoare si mi-a spus sa trebuie sa sun in prima zi sa ma programez in Z11 - Z13 pentru monitorizare.IA o fac pe ciclu natural, ca eu ovulez si sperm sotului este foarte buna.
Acum ramane de vazut.
Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, eu sunt bine. Duminica termin stimularea si ma mut la Bucuresti cateva zile. Luni fac eco de control si daca e totul bine cred ca miercuri sau joi ma inseminez.
Pana atunci stau in stres si ma rog sa fie totul bine.
MYCHY ma bucur ca esti bine si ai scapat de laparo. Sa dea DD sa iasa bine IA de luna viitoare.
Ioana, tu ce mai zici?
Nu s-a mai inseminat nimeni zilele astea?
Pupici si la toata lumea si succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty ma bucur ca esti bine, nu stiam unde ai disparut un timp, tu care scriai pe forum mereu. Bafta la IA, iti tinem pumnii.

Micky

Mergi la inceput

Micki, pai e super daca sperm. sotului e OK si tu la fel, aveti multe sanse, ma mir ca nu s-a intamplat natural! Multa bafta!
Catty nu mai sta in stress ca nu e bine. Trebuie sa fii cat mai relaxata, mai ales dupa IA!

Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Ioana nici eu nu stiu. Si doctorii astia, care nu prea spun mare lucru, ma cam enerveaza.
Oare cauza sa fi fost endometrioza? In 4 ani jumate nu am ramas deloc. Nici chiar din intamplare.
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Micky

Mergi la inceput