Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Am lipsit o vreme ca ne-am cautat casa si am gasit una super, abia astept sa ne mutam!!
Intre timp, am inceput si tratamentul pentru IA, sunt in ultima zi de clomifen si urmeaza sa si cate o injectie de menogon in urmatoarele doua zile.
Fetelor, vad ca la voi au fost reactii adverse la stimulare. Eu, desi mereu am luat cate 2 pastile de clomifen pe zi si apoi menogon, am avut doar niste bufeuri si niste stari de nervi ceva mai accentuate. Insa ieri, am avut o jena in ovare, ma simteam cu burta cam plina, ca si cum deja s-ar fi produs mai multi foliculi. Ar fi cam devreme, totusi, ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la stress-ul cu casa, ca ieri am facut precontractele.
Ali imi pare rau ca n-ai putut face IA luna asta. Poate luna viitare ar trebui sa-ti dea un tratament de stimulare mai slab. Acum ce schema de tratam. ai avut? Si sa stii ca toate lucrurile se intampla cu un motiv, desi noi nu ne dam seama! Poate luna viitoare va fi si cu noroc! Uite un din partea mea sa nu mai fii trista!
Aurelcris stiu cum e z1 dupa o IA, mai ales cand iti faci atatea vise si sa stii ca sunt si eu alaturi de tine! Ai mai facut si alte IA pana acum, ca vad ca vrei sa treci la FIV?
Copilutzu, bine ai venit si iti doresc ca prima ta IA sa fie cu succes !
Catty, ai mai avut alte reactii la ovamit? In ce stadiu mai esti cu tratamentul? Cred ca eu voi face IA cam in aceeasi per. cu tine, s-ar putea luni sau marti.
Micki te asteptam sa ne spui rezultele de la laparo! Sper sa fie totul OK!
Multi pentru toate fetele!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALI, imi pare tare rau ca folicului a ajuns chist. Ce tatament ai luat?
COPILUTZU, bine ai venit printre noi. Si eu fac prima IA luna asta, mai precis saptamana viitoare, cu dna Cocei (dansa doar prepara proba).
IOANA, sunt z5 de stimulare, senzatiile de betie din capul meu incep incet sa se duca si nici ovarele nu ma mai dor cum s-a intamplat in primele 3 zile. Cred ca m-am obisnuit cu pastilele. Eu luni sunt z12, si daca ii place dr ce vede la eco de luni cred ca marti sau miercuri ma insemineaza. Ma bucur ca ai gasit casa a iti placa. Poate acum in casa noua apare si bebe.
Sa dea DD sa iasa bine la toata lumea si sa trecem pana la Craciun de odisee.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc f mult de gandurile bune.Da se pare ca tratamentul a fost prea puternic.Am luat 2 pastile/zi de clostybeghit din z4-z8.
De luna urmatoare probabil ca o sa iau numai 1 pastila.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cattysi eu sunt tot z5 de stimulare ( z7 normal), insa merg la monitoriz. in z11 sambata. Cred ca duminica o sa fac pregnyl, daca nu sunt probleme. Si poate da Dumnezeu si ma mut la casa noua cu bebe in burtika!
Ali eu am luat ca si tine cate 2 pastile de closstybegit pe zi z3-z7 si asta timp de de 3 luni la rand. Apoi am facut pauza inca 3 luni si acum iau aceeasi schema de tratament. Nu am facut super-stimulare, am avut maxim 4 foliculi in z11,12 cu dim. max. de 20-22 mm. Ma gandesc ca poate organismul tau nu avea nevoie de atata stimulare si asta poate fi semn bun, ca ovulezi natural destul de bine.
si va urez o zi buna!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Din pacate Ioana, nu am ovulatie fara stimulare.Luna trecuta am facut stimulare exact in aceleasi doze ca si acum si am avut ovulatie fara probleme( chiar 2 foliculi).Se pare totusi ca doza e mare pt mine si nu am suportat-o si a doua luna.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Buna Ioana76.
Din cauza uniu chist am ramas fara un ovar si dupa cativa ani am ajuns sa merg la Bucuresti la dr. Acesta in luna octombrie mi-a dat sa iau clostilbegyt (z5-z9 doua pe zi)si apoi in ziua 14 pregnyl.Nu am reusit sa raman insarcinata cu acest tratament.
Miercurea viitoare voi merge la Bucuresti la control si as vrea sa-i propun doctorului sa fac IA.
Nu mai vreau sa astept pentru ca nu stiu cat o sa reziste ovarul meu la stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele va multumesc mult pentru sustinere.
Am terminat si cu laparoscopia, ieri m-a operat, azi sunt acasa la calculator, deci nu este asa greu. Cred ca nu pot sa stau prea mult, dar totusi este ceva.

Rezultat: ambele trompe cu pavilioane libere, ovar drept mic (adica mi-a taiat din el la prima operatie tot de chistiri endometriozice, dar nu mi s-a spus nimic), ovar stang cu un chist endometriozic 5 cm si numeroase focare de andometrioza la nivelul peritoneului pelvian.

De luna viitoare trecem la IA din nou, acum cat este oke si nu se formeaza din nou acele chistuti.

Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANA eu am 6 IA la activ si cum singura mea sansa este IA sau IVF nu are rost sa bat cimpi. Vad prea putine reusite la IA si cum ani trec m-am gindit sa incerc la anul IVF.Miine seara am prima programare la cabinetul particular al lui Marinescu.Dar se pare ca prima data ai o intilnire cu dr Cocei sa iti preia cazul si sa iti spuna de analize am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Scuze fetelor sunt cam ametita va tin pumni la toate care sunteti in tratamentela toate

Mergi la inceput

Micky2007, ma bucur ca ai scapat cu bine de laparoscopie.Esti meseriasa daca a doua zi esti deja la calculator.Mie mi-a fost atat de rau a doua zi.....
E f bine ca trompele sunt in regula.
Succes la IA.

ali

Mergi la inceput