Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 15
catty spune:
PETIT ANGE, FELICITARI IUBITA. SA AI O SARCINA USOARASI FARA PROBLEME SI UN BEBE SANATOS!!!
DJ_MAMA, gata am rezolvat problema. Eu de obicei in wee-end nu prea trec.
MICHY2007 sa dea DD sa fie bine la laparo. Astept vesti de la tine.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danita spune:
eu mai bag cate un ochi pe aici sa va vad;)
felicitari petit-ange si tzin pumnii la celelalte fete ;) . avetzi incredere !!!
danita 37 fix +
BeBelusca
aurel_cris spune:
Buna seara fetelor eu imi anunt celebra Z 1 deci rateu si acum,miercuri ma prezint la o discutie pt IVF dar nu cred ca mai fac in tara nimic.Nu prea mai am incredere in medici nostri,simbata schimb pt o perioada domiciliul o sa am net si acolo.Deasemenea incerc sa reintru in sistemul de acolo(am 2 IA in Londra)si poate acolo am noroc iarasi cum am mai avut odata.Sper doar ca sarcina sa mearga bine sa nu se mai opreasca in evolutie cum am patit atunci cind reusisem.la toate
Micky2007 spune:
Aurel_cris imi pare rau pentru Z1.
Poate intr-o zi......DD isi indreapta si spre noi ochii.
Si cand ma gandesc ca atatea fete raman insarcinate si nu vor sa tina bebele.....
Eu maine faca operatia laparoscopie, apoi IA inca o data, sper ca luna viitoare, sa nu pierd prea mult timp.
Pupici
Micky
aurel_cris spune:
Micky bafta la lapro,am facut-o si eu nu au fost probleme.Am si 2 HSG la activ facute tot fara probleme.
Va tin pumni la toate
catty spune:
AUREL_CRIS imi pare tare rau ca nu a reusit IA,
Din pataniile voastre mi-e frica sa sper ca va vesi din prima bebe.
Oricum de duminica asta sunt la bucuresti pt ca cel tarziu miercurea viitoare facem IA
Pupici la toata lumea si Succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
copilutzu spune:
Salut gasca!!
Va citesc cu sarguinta , dar nu prea am scris ptr. ca nu ajunsesem inca la inseminare.
Ma primitzi si pe mine???
Luna aceasta sper sa fac prima inseminare cu dr. Cocei!!!
Sincer...am zeci de mii de emotii!!!
O sa va mai "bombardez" cu intrebarile, dupa programare...
Va pup !!!
Off topic! Danita -> pup mamica si bebelusca!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
ali spune:
Din pacate nu pot sa fac inseminare luna asta.La eco in ziua 10 s-a observat ca in urma stimularii foliculul a crescut mai mult decat e normal(32x22) si a ajuns la stadiul de chist.Am luat aseara pregnylul si dr mi-a dat duphaston 2 patile /zi timp de 10 zile.Sper sa se retraga sai sa se sparga ( cum e mai bine!) si sa pot continua luna viitoare.
Am fost necajita aseara, nu ma asteptam la asta, dar de azi incerc sa-mi revin si imi dau seama ca a fost un motiv pentru care mi s-a intamplat asta.Cine stie de ce m-a ferit Doamne Doamne.
Succes celor cu inseminari in luna asta.
ali