Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

OK, asta era, nu am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Carry,eu am PCOS si anul trecut am facut un drilling ovarian, luna viitoare fac IA dar nu am auzit ca astia sunt pasii...Ma rog eu stiam ca trebuie incercate toate metodele de provocare a ovulatiei cu medicamente apoi drilling sau decorticare ovariana.Dar la mine a fost invers.Acum astept rusiii apoi fac o stimulare cu menogon si ma pregatesc de inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Lorelai..bafta multa la inseminare
Eu ma bucuram (e un fel de a spune )ca am gasit cauza nereusitelor de pana acum !O prietena, care are acum 40 ani si care se chinuia de vreo 10 ani sa aiba bb(medici, investigatii, tratamente inutile) a facut drilling la BIG M,care i-a spus sa se intoarca la el dupa 3 luni.Nu a mai fost nevoie,in fix a 3-a luna a ramas insarcinata, acum are o minune de copil de aproape 2 ani !
Am inteles ca se face drilling chiar si daca nu e cazul de ovare polichistice, asa , ptr siguranta, asta nu imi era f clar, dar m-a linistit DJ Mama, cu stilul ei transant dar f clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele,care dintre voi foloseste menogon pentru inseminare?As vrea sa aud cate ceva despre experientele voastre lelate de menogon.Eu am mai folosit clostilbegyt dar nu am reactionat bine la el.Am mari sperante ca luna viitoare voi fi.Dar...pana atunci mai e...Trec prin prima inseminare si de asta am atatea sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, o intrebare. Azi z2, am luat de dimineata prima jumatate de pastiluta de Ova-Mit. Dupa vreo ora am inceput sa ametesc si parca nu mai vad asa de bine, mi se incetoseaza vederea. A mai patit careva dintre voi asa ceva?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Catty, eu cand am inceput sa iau ovamit anul trecut in Nov. mi s-a intamplat ceva straniu. La 24 de ore de cand am facut injectia cu pregnyl mi-a fost rau, m-am trezit noaptea si m-am dus la toaleta, iar dupa ce am pacut pipi am cazut inconstienta. Asta a fost reactia mea la prima luna de stimulare. Doctorii spun ca nu este un stimulent puternic si ca nu e normal sa se intample asa insa la mine asta a fost reactia.
In privinta drillingului - este prima oara cand citesc despre asta aici pe DC. Mie cand mi-a facut laparoscopia am vazut in biletul de externare ca notase si drilling ovar drept. De ce mi se facuse asta, desi nu aveam ovare polichistice habar nu am. Big M mi-a facut laparo in primul rand pt. a-mi extirpa un fibrom extrauterin subseros. Rezultatul - 0 dupa 12 inseminari. Deci concluzia o tragi singura...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, din ce povestiti voi apropo de dr care va trateaza, am ajuns la concluzia ca am luat decizia cea buna cand am refuzat sa merg la un dr cu renume care nu te asculta, nu vrea sa vorbeasca cu tine, iti face programarile o data pe luna si cand vine vorba de IA da rasol. Sau daca nu face nimic din toate asta este mult prea ocupat si solicitat sa iti asculte si tie intrebarile si nelamuririle. Mai bine dr meu tinerel, frumusel, care asculta o nebuna ce vrea copil, care nu se supara cand nebuna se contrazice cu el in privinta tratamentului si analizelor, ca deh.. stiu tot de pe DC, si care imi raspunde la telefon la orice ora din zi si din noapte cand mi se nazare mie ca cine stie ce mai am.
AMZULICA, imi pare rau de experienta neplacuta din prima luna de stimulare. Eu nu iau decat jumatate de pastila de Ova-Mit pe zi timp de 10 zile, si sper ca senzatiile nasoale din dimineata asta sa nu se mai repete zilele urmatoare.
Pupicei la toata lumea si succes.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

hop si eu ce slaba miscare aici,cine mai numara zilele ca mine? Eu fetelor sunt Z 24 fara nici cel mai mic simptom de bebe,miercuri la 6 pm am programarea sa Marinescu pt IVF.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Catty, Aurel_Cris bafta multa, sa va iasa asa cum doriti voi (adica un samburel mic in burtica), la mine la prima IA nu a vrut sa iasa.
Catty imi pare atat de rau pentru tine, cred ca organismul tau nu tine cu tine, de ce trebuie sa suferim atat?

Dar nu imi pierd speranta si incercam in continuare tot ce se poate.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Am trecut pe la voi sa va zic ca va tin pumnii in continuare si Aurel_cris nu e obligatoriu sa ai simptome. Eu dupa inseminare nu am avut nici un simptom si totusi am descoperit cand mi-am facut testul dupa 14 zile ca eram gravida. Asa ca trebuie sa crezi in continuare!!!
Va pup si bafta tuuturor!!!

7+

Mergi la inceput