Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 13
catty spune:
IOANA, pai se vede treaba ca luna asta facem IA in aceeasi perioada. Da DD sa fie bine si sa ajungem toate la odisee pana la Craciun. Acum astept ziua de maine sa vad ce va fi. Sper pana vad roshu in fata ochilor.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lorelai_lorelai spune:
Dj_mama,am o prietena de 38 de ani care s-a chinuit ani buni sa faca un bb.Anul acesta a mers la Marinescu si i-a recomandat FIV.Acum are un burtic de 6 luni cu 2 bb-ei.Nu trebuie sa te dai batuta!Cat despre investitii...ce mai conteaza cati bani ai daca nu ai cui sa-i lasi...Te rog, nu trebuie sa te dai batuta!Doar daca nu ai uter poti sa spui ca nu poti avea copii.... daca ai, sanse sunt totdeauna!
Avalon spune:
Mie mi-a cerut dr.Mihalache acum un an 4 milioane pt IAS pe care urma s-o facem la CF2, 2 milioane pt ea si 2 pt Matei, asa a precizat. Nu am mai facut-o din motive care nu tin de bani insa.
catty spune:
Fetelor, de 10 min s-a dat startul in cursa pt IA de luna asta. Z1 a aparut. De maine incep stimularea timp de 10 zile cu 1/2 pastiluta de Ova-Mit si ma rog sa fie bine si dr meu sa fie multumit de rezultat si sa ma insemineze intre 20-24.11.
Pupici la toata lumea si succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
amzulica spune:
Avalon, am tot citit despre tine, imi pare nespus de rau pt. ce ti s-a intamplat, eu la randul meu am facut deja 12 inseminari cu Marinescu si am ajuns la saturatie din toate punctele de vedere. Mi-a spus cineva despre dr. Mihalache, am nr. dansei de mobil si desi ma lasasem pagubasa am zis ca poate nu ar fi rau sa mai fac o unica incercare in alta parte decat la Giulesti. Spune-mi te rog din ce motive ai renuntat ca sa nu sar din lac in put.
Cami
catty spune:
Fetelor, nu ma mai speriati, va rog. Eu vreau sa cred ca va iesi prima IA luna asta si va fi bine.
Of Doamne cat trebuie sa ne chinuim pt un bebe.
catalina
Avalon spune:
Amzulica, o sa fiu sincera cu tine. Nu mi-a placut de dr.Mihalache, si mie daca nu-mi place un medic nu ma dau pe mana lui si basta. Apoi, o prietena a facut IAS cu ea si mi-a zis ca a avut dureri mari dupa aceea, ca sa nu mai vorbesc ca apoi am citit si despre alte fete care au patit acelasi lucru. Nu mi se pare ok sa te doara la IAS. Am fost doar la monitorizari ecografice la dr.Mihalache la cabinet, atat. M-ar fi tentat o IAS sau chiar mai multe cu ea deoarece conjunctura face sa colaboreze cu dr.Matei despre care am aflat ca este un un biolog foarte bun si sansa este mai mare sa reusesti prin IAS daca biologul este experimentat.
carry spune:
Am citit pe undeva , la FIV, parca, DJ Mama spunea ca nu se face IA fara drilling ovarian
Pai eu am ceva IA -uri la activ dar nu am facut niciodata drilling si nici nu mi-a recomandat nimeni, nici un dr. vreau sa zic
Se face oare doar daca ai ovare polichistice sau e obligatorie procedura ? Cine ne poate da mai multe amanunte ???
dj_mama spune:
hai, mai, carry ca n-ai inteles; acolo ma refeream strict la cazul Adrianei care are ovare polichistice; deci nu se face drilling! ce-ti veni?
revin