Inseminare (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Aurel, singura chestie pe care o mai pot face la varsta mea este FIV cu ovocite donate. Sotul insa este TOTAL neincrezator in reusita FIV si prefera sa investeasca banii. Se mai adauga si un fibrom pe care-l am si-mi scade sansele.
Cu voia voastra, ma mai plimb insa pe forum ca mi-e drag de voi si va urmaresc ce mai faceti. Imi place sa ofer sfaturi atunci cand sunt in masura sa raspund. Ma bucura mult cand citesc de reusite. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Aurel_cris eu iti urez sa numai ai nevoie de programarea pentru FIV.

Poate, poate ne dai o veste buna........iti tinem pumnii.

Pupici

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Molmelvio, iubita, instilatiile dor mai putin decat HSG. Daca vrei sa stii cum anume se procedeaza intra la "Aspirante optimiste de peste 20 de ani" si da-i PM lui Corinuk care le-a facut luna trecuta. Nu e dracul chiar asa de negru. Atata timp cat ai o sansa cat de mica sa vina bebe al tau nu trebuie sa cedezi.
Nu mai face nimeni IA zilele astea?
Eu mai am inca 2 zile de incertitudini pana joi cand ma invadeaza uratii si apoi de pe 20 ma postez la Bucuresti la IA
Succes la toata lumea.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelorce ma sfatuiti sa fac m-am trezit cu fata umflata de la masele si nu stiu ce sa fac,dr mia dat ketarol dar scrie acolo contraindicat in timpul sarcini.Eu sunt Z 20 deci ar mai trebui sa astept pina imi dau seama daca sa prins ceva de la IA.Aseara am luat un ketarol dar parca imi este teama sa mai iau.la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DJ_MAMA imi pare sincer rau dar nu trebuie sa te lasi batuta incearca sa il faci pe sotul tau sa in teleaga ca in viata nu inseamna totul doar bani si ca tu iti doresti si alceva.Lupta pt visul tau macar sa incerci odata sa sti ca ai facut totul daca te iubeste cu adevarat o va face.Sotul meu a zis ca nu se lasa macar ca munceste zi si noapte dar sincer nu are nici el incredere in ce se intimpla in Rominia asa ca prefera sa dea un pic mai mult si sa mergem la o clinica in afara.Eu totusi mi-am facut o programare si la Marinecu sa vedem ce se va intimpla. Te pup cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Aurel, du-te la stomatolog sa-ti dreneze abcesul, sau sa-ti faca o incizie. Nu doare foarte tare. Dar nu poti nici sa stai cu abcesul care se poate agrava, nici sa iei antibiotice sau antiinflamatorii. Oricum, stomatologul o sa-ti recomande, daca e cazul, si un antibiotic. Ca sunt antibiotice care se pot lua in sarcina (sa dea DD sa fii burticoasa!!)
Dj-mamuca, si noua ne e drag de tine si ne place cind mai dai o raita. Mie mi-a zis cineva ca in loc de usturoi sa pun o lingurita de zahar. Si asta cica e afodisiac, deci on topic

Mergi la inceput

DJ MAMA, nu se poate asa ceva. De ce sotul tau nu vrea sa faci FIV? Daca eram in locul tau ii luam gatul. Daca ai o sansa, cat de mica sa ai un bebe trebuie sa profiti de ea si sa mergi pana la capat. Este incalificabil gestul lui. Scuza-ma ca sunt asa de dura, dar acum asa m-am anervat, de nu-ti pot spune.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

LA MULTI ANI! pentru toate sarbatoritele de astazi! Sa va dea Dumnezeu bebelusii mult doriti!

Eu de azi incep numaratoarea inversa pana la IA. Sunt z1 si de vineri incep tratam. cu clomifen, iar in jur de 20 nov. cred ca voi face IA. Pe 18 ma duc la monitorizare.
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI!!! SA DEA DD SA REUSEASCA LA TOATE IA, FIV SAU ORICE ALTA METODA PT A-L AVEA PE BEBELE MULT DORIT !!!!!
IOANA, daca vrei, luna asta numaram impreuna pana la IA. Teoretic maine ar trebui sa ma invadeze rushii si mi-am luat deja de aseara tratamentul pt stimulare. Eu ar trebui sa fac IA in perioada 20-24.11. Tu?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Catty, sigur ca numaram impreuna, ca doar suntem aproape in aceeasi situatie. Dar nu inteleg tu de ce ai inceput sa iei deja tratamentul, desi nu ti-a venit CM. Eu incep din z3. Ia cred ca o sa fac pe 20-21 nov.
Hai ca poate avem noroc si trecem si noi la Gravidutze pana vine Mos Nicolae! Si sa le luam pe toate fetele de aici dupa noi!
Multi pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput