Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 11
catty spune:
Neata la toata lumea si o saptaman excelenta va doresc.
Fetelor, imi puteti spune si mie ce rezultate ati avut in prima luna cu Ovamit? Este bun la ceva medicamentul asta?
In alta ordine de idei sunt de acord cu restul fetelor. Nu e bine sa faceti IA fara sa va fi verificat in prealabil trompele. HSG este dureroasa, e adevarat, dar fffffff utila. Dr meu nici nu s-a uitat la mine si nu mi-a dat nici o trimitere la analize pana nu am facut HSG.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lorelai_lorelai spune:
Catty, ovamitul este aidoma clostilbegytului este un stimulent mai bland.Eu am facut 2 luni stimulare cu clostylbegit si nu am avut rezultate bune in sensul ca am avut foliculii mari dar mi-a atacat endometrul deci nu am putut face inseminare pe respectivele cicluri.Dar o peietena de -ale mele a ramas insarcinata cu ovamit. Din pacate a avut sarcina ectopica.Mult succes!De obicei, daca nu rectionezi ok la astea mai blande, te pune pe gonadotropine(puregon, menogon).
Iyoana spune:
Catty, bafta multa la IA luna viitoare!!!
sa iasa cu ochisori frumosi si zambareti!!
ioana
Micky2007 spune:
Nucutza multumesc pentru sfaturi, de asta m-am hotarat sa fac laparoscopie, sa curete pe acolo.
Problema este ca am mai fost operata odata pentru chisturi endometriozice pe ambele ovare. Dupa trei ani se pare ca au reaparut.
Pupici
Micky
ali spune:
Micky2007,dupa operatia in care ti-a curatat chistul endometriozic ai facut si tratament?
Am inteles ca sunt niste pastilute ( nu stiu cum le zice) pentru asa ceva.
Poate tot e mai bine sa faci laparoscopia dupa care ori tratament(daca varsta iti permite) ori sa treci direct la IA.
Cred ca trec si eu la inseminare.Am tot sperat sa se intample minunea natural sau cu stimulare dar degeaba.
ali
Micky2007 spune:
Aurel_Cris este foarte grea asteptarea, stiu, dar va fi cu ochisori, eu una iti tin pumnii.
Gabuta de ce nu alegi o alta Clinica mai ieftina, procedura este aceeasi. La CMU este 5.300.000 cu totul.
Eu nu as vrea sa te sperii dar am experienta foarte neplacuta cu doctorul tau, in sensul ca nu prea a investigat cum trebuie cauza infertilitatii mele. Am fost operata de el de chisturi endoemtriozice, a fost foarte dragut nu pot sa spun. Mi-a dat verdictul ca trebuie sa fac FIV. Nici acum nu pot intelege cum a facut investigari, din moment ce el nici nu mi-a verificat trompele.
Au trecut 3 ani de atunci si nimic.
Trebuie sa te mai consulti odata, poate ai mai multe sanse cu cei specializati din Giulesti.
Micky
Micky2007 spune:
Ali din pacate dr meu a fost foarte dragut, dar doar atat, nu am primit nici macar rezultatul analizelor (sau mai corect spus nici macar nu mi-ai spus sa vin sa le iau), dar sa mai imi dea tratament. Am fost lasata in voia sortii. Nici eu nu am stiut ce sa fac.
Eu cred ca inca imi permite varsta (29 ani), asa ca voi mai incerca inca 3 IA, dupa care voi trece la FIV.
Eu zic sa numai pierzi timpul si sa incerci IA.
Am facut si eu ca tine, am lasat timpul sa treaca, ca poate poate se indura DD si de noi, dar nu a fost asa si acum trebuie sa fac tot ce este posibil.
Eu iti urez bafta.
Micky
catty spune:
Fetelor, pararea mea sincera este sa va faceti toate analizele daca timp de 6 luni nu ramaneti. Uite eu am stat 3 ani si m-am uitat la luna, si acum imi dau seama cat am gresit si cat de tolomaca am fost. Daca ar fi sa o iau de la capat, intai de toate as incepe analizele si eu si sotul, indiferent de parerea dr care spun sa asteptam 1 an si apoi sa ne facem probleme.
Conteaza f mult un dr bun care sa te asculte si sa iti explice si sa nu il intereseze decat sa va ia banii.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurel_cris spune:
DJ_MAMA pai pe mine ma monotorizeaza Ion Ionut si el lucreaza cu Moisa,dar luna asta majoritatea celor de la Giulesti au plecat la o conferinta si am ajuns la Cocei.Oricum mi-am facut programare si pt IVF pe 15 noiembrie am prima discutie cu aceasta tema.Tu cum mai stai?
Micky merci esti o dulce sa vedem ce o sa iasa.
Fetelor va tin pumni la toate si va pup cu drag
Micky2007 spune:
Catty ai dreptate, nu trebuie sub nici o forma sa asteptam, trebuie sa facem tot ce ne este in putinta sa ni se implineasca visul.
Micky