Inseminare (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Micky2007 spune:
Mormelvio am sa iti spun un pic despre mine si ce incercam am facut, ca sa iti dai seama ce ai de facut si sa decizi.
Eu am facut toate analizele, mai putin HSG, s-a descoperit un chist endometriozic, cu care pot merge mai departe si mi s-a spus ca pot ramane insarcinata, sperm sotului a iesit foarte buna.
Am facut o IA fara sa ma gandesc prea mult, sperand ca am mai multe sanse. Din pacate prima IA a esuat. Se pare ca la mine problema este la trompe. Si saptamana viitoare sunt programata la laparoscopie, sa vada cum stau cu trompele. Daca si astea sunt bune, atunci chiar nu stiu ce sa mai fac, probabil ca voi apela si eu la FIV.
La ce doctor ai fost, am vazut ca esti din Carei, ai incercat in Bucuresti?
Sfatul meu este, daca ai bani, numai pierde timpul si treci direct la FIV, sau se poate si macar o luna sa incerci IA (nu este foarte scumpa).
Si eu sunt disperata ca incerc cam de 4 ani jumate sa raman si nimic.
Pupici
Micky
catty spune:
Buna seara fetelor,
MICHY, ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si facilaparo saptamana viitoare.
Sa stii ca nici FIV-ul nu are o rata de reusita prea mare. Daca te iei dupa statistici tot IA iese mai bine.
Eu am fost vineri la dr si mi-a dat tratament cu Ova-Mit 1/2 de pastiluta din z2 timp de 10 zile. Zice ca la analizele mele ar trebui sa dea randament maxim si daca preparam si sprma cum trebuie o sa dau de baut inainte de Craciun. Acu nu il cred eu, dar vom vedea. Partea cea mai frumoasa este ca el imi va face IA la cabinetul particular si ca sperma o va prepara dna Covei, exact cum am vrut eu. Asa ca acum sunt putin mai linistita. Pe 9 vin invadatorii si dupa semnele de le am nu cred ca ultima luna inainte de IA ar fi cu noroc. Da nu ma las eu, merg pana la capat si sper ca va fi bine.
Pupici la toata lumea si seara buna.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
A. haideti ca era sa uit. Dr meu mi-a spus cat se poate de clar ca daca dupa tratament nu am 3-4 foliculi bunicei nici nu se gandesteasta sa imi faca IA luna asta. A zis ca el nu imi ia banii doar asa de amorul artei si pt a zice ca a mai facut o IA. Si chestia asta mi-a dat mai multa incredere in el. Ma bucur ca nu este genul de dr care sa te insemineze chiar daca se vede clar la eco ca nu ai sanse.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Catty abia asteptam sa ne scrii sa vedem ce ai facut si ma bucur pentru tine, ca te-ai mai linistit si ca ai mai multa incredere acum, eu iti doresc din tot sufletul sa iasa luna asta, ca sa dai de baut.
Abia astept sa-mi spui cum a fost IA (dar poate numai este nevoie).
Pupici
Micky
lorelai_lorelai spune:
Fetelor,ajutati-ma si pe mine, va rog!Trebuie sa fac o stimulare de pe 19 cu menogon si nu gasesc!Imi spineti si mie,cele din bucuresti, daca stiti cumva de unde pot procura?multam fain!
nucutza spune:
Fetelor, eu nu inteleg cum de va face voua IA fara HSG. daca trompele nu sunt perfecte, exista riscul de sarcina extrauterina care poate fi fatala, nedescoperita la timp.
Faceti HSG sau histeroscopie neaparat!
Micky, mai intreaba dr. despre chistul endometriozic, eu stiam ca impiedica nidarea, deci daca sotul e bine, s-ar putea ca asta sa fie motivul pt. care nu ramâi.
aurel_cris spune:
Lorelai eu am cumparat menogon de la farmacia SF ECATERINA care este pe linga Unirii.
strada Bibescu nr 20 linga Adorama, tel 3350708 sper ca vei gasila toate fetele.Eu sunt Z 19 sa vedem ce va fi,mai am inca o sapt de asteptare.
gabuta spune:
buna
M-am hotarat saa va scriu si eu si sa va rog sa-mi dati si mie informatii . EWu am fost la Anca Moisa care nu mi-a placut de loc. Ne-a pu sa asteptam o gramada si imi plus era si antipatica. mentionez ca problema noastra este ca sotul meu are 110.000 spermatozoizi si aia de clasa B si C, mobilitate 50 %. Apoi am fost la clinica la marinescu. acolo programarile se fac numai in data de 10 pt luna urmatoare si in medie cam dupa 2 ani de insistenta poti ajunge sa faci o procedura. Acum merg la medsana la Ancar ( fiul) este fff scump IA 500 euro ( la mine cu sanse de 1 % reusita) de fapt cel mai indicat ar fi FIV, dar ma rog incercam si IA. Ce stiti de Ancar fiul? Este cineva care a reusti la medsana?Cineva mi-a spus ca la medsana se selecteaza atente sperma si din acest motiv ar fi de 5 or mai spump. Am o prietena care merge la niculescu. este foarte buna dsar supa fiecare interventie nereusita o pune sa astepte minim 6 luni, pentru pregatirea organismuluii. Poate are dreptate, dar eu una din cauza disperarii nu mai pot astepta. Voi ce spuneti?
dj_mama spune:
Aurel , tu cu cine te mai insamantezi? Tot cu Moisa? ... sau Cocei?
Farmaciile Doina au menogon