Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Dulcetica poti incepe si maine,luna e in descrestere inca vreo 10 zile.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am inceput cu un bob de orez ziua
Ozi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezarine spune:

Sunt si eu in clubul orezarelor! Le-am dat gata pe cele 2 de azi...
Mi-am dat seama ieri de un lucru psohologic pe care pe mine ma afecteaza super mult intr-o dieta. De exemplu stiu ca am dreptul la o gustare de 150 de calorii. Mi-am luat proteinele din carne pe ziua respectiva, lipidele din cateva seminte si o linguritza de ulei de masline...glucidele nu mi-e greu niciodata sa mi le asigur... Si ma gandesc ce ar fi bine sa mananc. Ei, daca aleg sa-mi satisfac pofta de dulce cu 3 patratele de cioco 70% cacao, psihologic am un sentiment de vinovatie mai mare decat daca as manca 3 mere. Nr. de calorii e acelasi, nevoie de dulce e mai mult sau mai putin satisfacuta. Dar merele ma ajuta mai mult sa cred ca "n-am facut nici un pacat azi", "fructele sunt sanatoase", "merele sunt considerate a fi purtatoare de calorii negative", etc, etc. Deci aleg intotdeauna alimentele care desi au acelasi nr de calorii/aceleasi valori nutritive sunt mai putin daunatoare pe plan psihologic. Si poate si asta m-a ajutat sa tin dieta 4 luni relativ usor, cu moralul ridicat si cu telul (55kg ) in minte.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si eu pe aici, dar nu stiu ce sa mai spun. Manac de zor un terci (fulgi de ovaz cu fructe confiate) destul de bun, dar nu stiu cat ma va ajuta. Ma gandesc ca ma umfla si nu-mi mai e foame asa, desi cred ca la un moment dat o sa ajung la saturatie. azi am halit cele 2 boabe; nu sunt prea optimista dar trebuie sa continui eforturile.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

salutare tuturor
2 boabe de orez azi
eu am mai slabit ceva zilelel astea ca ma mut si fac miscare cu muatul si coboratul scarilor.Am luat apartament la 2 si asa poate ma misc mai mult
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

(ca altfel nu stiu cum sa va salut la ora asta)

M-am orezarit si eu zilele astea; dar va jur ca ma enerveaza la greu; mi se pare cea mai mare tampenie pe care am facut-o vreodata. Drept urmare, de maine nu mai iau nici un bob. In schimb, de luni ma reapuc de disociata (3-3-3). Cu asta am slabit cel mai bine si mi-a placut cel mai mult. Sunt f nerabdatoare sa o incep; si promit solemn ca sa am un aport considerabil la ingrasarea porcului nostru de craciun; fara tagada, pana la Craciun o sa am 68 kg!
+ Cred ca voi primi bicicleta de la mosu`; am scris o scrisoare si nu a spus "nu"; poate il conving sa vina de mos Nicolae.

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

am 81 kg,si mi-am dat seama ca fara sinu rezolv nimic. si trebuie sa ai vointa si hotarare. dupa cum v-am spus la mine problema erau dulciurile, de 3 sapt. nu am pus gura pe dulciuri de nici un fel, eram dependenta de cola si imi este greu cand vad la bucatarie sticla sau acum ca am inceput munca si sunt colegi care si-au serbat ziua sunt tentata sa-mi pun si eu un pahar de cola, dar nu vreau sunt foarte hotarata sa slabesc. poate este doar in mintea mea dar hainele imi vin mai bine acum. Imi doresc sa ma duc in magazin si sa-mi cumpar ce-mi place si nu ce-mi vine. tuturor si sa ajungem

Mergi la inceput

Salutare
am inceput ziua cu 3 boabe de orez
Am slabit 2 kile, deci nu ii rau tare.Sper sa o tin tot asa.
Va doresc o zi frumoasa tuturor si un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, nu stiu daca ma credeti .. dar eu nu am apucat sa merg la alimentara sa iau orez ... Ce scuza de doi lei, dar zau ca nu stiu cum am facut. Am avut treburi pana peste cap, si efectiv am uitat Poate reusesc sa imi car sotul diseara pana la un orezar, ca s-a facut un timp de .. brrrrr...cred ca iara ninge...

Olim, nici nu imi vine sa cred ce citesc. Ai mai slabit inca 2 kg? De cand ? de cand cu orezul??? Bravoooooo...

Eu am avut drumuri de facut pe a scoala .. si ca sa fac ceva de slabit, imi iau rolele, si imping carutul cu rolele. E o adevarata cura de slabire... mai ales la trotuarele ce sunt prin brasov, pline de gropi. 40 de min de carutz viteza.. cred ca se pune...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

nu cred ca de cand cu orezul.Ultima data cand m-am cantarit era duminica si de atunci am 2 kile minus
Ma mut saptamana asta si am avut foarte multe lucruri de carat si am urcat-coborat scari de mi-a venit sa mor, iar sotul e plecat in italia
sper sa o tin tot asa
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput