Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

[quote]Originally posted by LunaNoua

Luna, multumesc de incurajare. Bicicleta mea deja scartaie de ma dor urechile

Are nevoie de ulei.Intereseaza-te la magazinul de la care l-ai cumparat.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Luna, adevarul este ca am frecat podelele aproape in fiecare seara in ultima luna. tocmai am terminat de renovat apartamentul. acum, ca am terminat, tare mi-e teama sa nu primesc si eu un porcusor. dar, cu ajutorul dietei pe care o incepem de maine, sper sa mai primesc cel putin o floare. multumesc.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu cu un ochi rad - am scapat de porcusor, cu unul plang - iar ma bat cu afurisitul de palier de la 70. Merci Luna, Luna Noua si Olim de incurajari!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare fetelor!
Eu m-am dat iar la fund si iar cu motive intemeiate. Am fost plecata in Maramures ca sa botez un sufletzel. A fost minunat.

V-am citit... m-am distrat de voi; sunteti tare simpatice.
Salut fetele nou venit! Sedere cat mai productiva.

Mi-e ciuda pe mine ca nu intru mai des pe aici, caci va jur, de cate ori intru simt cum ma ridica ambitia de pe scaun
Nu prea am ce sa raportez; am aceeasi greutate oribila (73,5 - spre 74) si aceeasi inconsecventa in lupta mea cu kg-ele.
Nu mai alerg ca e prea frig (am incercat si am crezut ca mor 3 zile dupa). Vreau bicicleta sau stepar (cum se scrie corect?), dar nu am bani. Ce mai... numai de alea "bune" de la mine.
Imi mai dau ragaz pana pe 15 nov; atunci incepe si postul si de atunci o sa-mi impun ceva (inca nu stiu exact ce; ma tot framanta subiectul asta).
O sa incep si eu cura cu orez desi nu cred deloc in ea; dar rau nu are ce sa faca, asa ca ma alatur voua.

toate fetele!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Le salut pe Bidu, Mariana Tache si Danitin,pentru ca sintem in clubul celor care facem opinie separata.

dulcetica

Dulcetica, te salut si eu cu drag. Mi-a placut tare chestia asta, dar spre mea, nu stiu la ce te referi. Plizzzz give me details.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

quote:
Originally posted by

Le salut pe Bidu, Mariana Tache si Danitin,pentru ca sintem in clubul celor care facem opinie separata.

Dulcetica, te salut si eu cu drag. Mi-a placut tare chestia asta, dar spre mea, nu stiu la ce te referi. Plizzzz give me details.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Pai m-am uitat pe prima pagina la cine "triseaza",adica in loc sa slabeasca se tin de ciugulit ,am vazut la cine se atribuise vreo sanctiune si am spus ca punem de-un topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Pentru cateva fete de grup azi e o zi speciala,un nou inceput.
Sper sa avem succes in incercarea noastra de a mai pierde cateva kilograme.
Acum cateva momente admiram pagina noastra de start ,plina cu flori -dovada ca fetele sunt .Ii doresc si Marianei o dubla mobilizare pentru ca "padurea noastra" sa nu aiba uscaturi.
Mult succes fetelor si multa initiativa caci Craciunul bate la usa,iar porcul...slab de tot.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

o dimineatza insorita, inceputa cu un bob de orez.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mai la mine nu si nu!!! Cantarul meu nu stie sa coboare sub 70,5! Cred ca fac chef daca reusesc! In plus a mai aparut o problema care probabil ma va ferici din nou cu porcusorul. Trebuie sa ma las de fumat!!! Nu fumez foarte mult, de obicei, dar am si zile nebune cand termin pachetul. Iar ieri ne-au facut un control medical la firma si mi-a zis dr. ca "am un sunet aspru pe plamanul stang". N-am reusit sa scot mai multe de la el - adica daca e grav sau de la ce vine (poate stiti voi?) dar m-am speriat zdravan si vreau sa renunt la tigari - asta inseamna automat chef de rontatit.... Aveti vreo sugestie, va rooog!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mama ce nervi am...puteti sa va inchipuiti ca am uitat de orez?Oare pot sa incep de miine?

Mergi la inceput