Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 7
nemary spune:
buna fete, nu am mai trecut de mult pe aici. vreau sa va spun ca am reusit sa dau jos 1 kg, fara niciun regim.
sunt fericita din acest motiv. sa scapati de kg nedorite si voi cat mai repede. eu mai am 4.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
nemary spune:
de miercuri ma alatur si eu celor care tin cura de orez. mi-am pus deja memento la tel. sa nu uit.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
LunaNoua spune:
Nemary...cred ca numai cu lacrimi sau cu transpiratie se poate da jos fara nici un regim...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Luna75 spune:
LunaNoua,fii optimista!Ai o bicicleta noua –un nou start.Cate calorii se ard intr-o ora de pedalat ?
Nemary,felicitari pentru kg.pierdut.Ma bucuri ca intri si tu la dieta cu orez-chiar sunt curioasa daca vom avea ceva rezultat.
Olim,ai un sot de nota 10 
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
stiu
si nu il dau pe toata lumea asta

Atata ma sustine saracu si tine si dieta cu mine cand e acasa, si mai da cate un sfat , ca doar e medic, ![]()
Abia astept sa vad ce crema e.Anul trecut mi-a luat din franta nivea Q10 ai mi-a placut, acum a zis sa mai schimb.Imi cumpara si tampoane cand merge in germania
danitin spune:
Ciao, fetelor!
Dulcetico, te salut si eu si bineaivenit in clubul celor care mai spera ca pot slabi fara prea mare suferinta. Am eu o teorie ca daca te agiti destul - deci consumi - poti slabi cu o dieta suportabila. Pana acum nu a tinut dar asta doar pentru ca 1. sunt prea pofticioasa si 2. serviciul ma obliga sa mananc la ore tarzi cand, rupta de foame si cu nervisori la stomac, devorez in draci tot felul de chestii.
Luna am vrut sa tin secret dar merita sa ma dau in vileag. Am revenit la 70,5 poti sa-mi iei porcusorul
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
LunaNoua spune:
Bravooooo Daniii !!!!!
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Luna, multumesc de incurajare. Bicicleta mea deja scartaie de ma dor urechile
Tocmai am facut 30 min pe ea... si m-am dat jos cu muschii de la coapse aproape blocati. Nici nu mai stiam sa merg
Dar eu sunt tare fericita ca am reusit sa stau 30 pe ea. Aparent e usor, dar iti dai seama cat e de greu dupa 5 min
De atunci ... incepi sa numeri ... "oare cat mai am pana la 30? "
Telul meu e sa ajung la 1h ... dar am luat-o cu mai putin. Tot ce sper e sa ajung sa fac si o ora. Nu stiu cate calorii, ca nu stau bine cu vederea ... si mi-am setat afisajul mare la min, ca sa vad cum tece timpul
Ma uit maine si iti spun
Maine trebuie sa imi cumpar si o boaba de orez .. ca nu am gasit prin casa ![]()
Noapte buna tuturor
Luna75 spune:
Danitin,felicitari pentru reusita.Merg imediat sa scot
.
Se pare ca porcusorul ambitioneaza,astept cu nerabdare sa aud ca ai ajuns la sub 70.
LunaNoua,se pare ca iti place noua achizitie si pedalezi din zor.o sa se vada si rezultatele in curand.
Si pentru ca sa va ridic moralul va spun ca se poate slabi doar sa vrei.Sotia unui coleg de al meu a slabit 34 kg.in ultimele 3 luni urmand un regim alimentar destul de dur,fara sport.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.