Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Sorina-Alexa spune:
Buna seara,
Ma primiti si pe mine printre voi?Eu tin regimul scarsdale dar acolo nu prea scrie nimeni si eu am nevoie de suport moral![]()
Am nevoie sa scap de 4,5 kg.Am 1,58 si se vede foarte dizgratios si sper ca aceasta dieta sa dea rezultate.
Ma treceti,va rog,pe lista?Promit sa dau raportul zilnic si sa nu lipsesc la apel.
Astazi este prima zi de regim pe care am tinut-o cu sfintenie.
Va pup,spor la slabit!
Sorina&Alexa
Madachan spune:
Ce faci Sorina ,m-ai lasat singura acolo?
Buna seara fetelor! Ca si Sorina ,de azi am inceput sa tin regimul Scarsdale. M-am inscris si la fetele de acolo ,dar nu prea scrie nimeni si am mare nevoie de incurajare.
Ma numesc Madalina ,am 158 cm,49 kg si vreau sa slabesc 3-4 kg. sa ajung la kg pe care le aveam inainte de Edy. De 2 ani ma tot chinui dar aceste ultime 3 kg nu vor sa mai plece.
O sa dau raportul in fiecare seara si ,poate cu ajutorul vostru voi redevenii ceea de dinainte!
P.S. Sorina -Alexa e sora mea si am inceput amundoua regimul .Sa vedem daca-l si ducem la capat!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Madachan spune:
Luna75 te rog frumos trece-ne si pe noi in listuta!
poze->
Madachan spune:
Olim,am inteles ca si tu tii tot dieta Scarsdale.Am o intrebare...pot manca intre mese un mar???Ca nu scrie decat ca avem voie morcovi.Dar nu-i prea suport! Eu ma lupt si cu o gastrita .....si ma cam roade stomacul.
poze->
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Olim,am inteles ca si tu tii tot dieta Scarsdale.Am o intrebare...pot manca intre mese un mar???Ca nu scrie decat ca avem voie morcovi.Dar nu-i prea suport! Eu ma lupt si cu o gastrita .....si ma cam roade stomacul.
Mada si Edisor mic 29.11.2004poze->
Io cred ca avem voie,ca marul este cam inofensiv:))sper...
Sa auzim ce spun si fetele.
Sorina&Alexa
mariana tache spune:

Ce activitate intensa pe la noi! Bravo, fetelor!
Madalina, Sorina, bine ati venit! Sa aveti spor la dieta; voi chiar sunteti surori? sau era o metafora ![]()
Raportul la kg il dati cand va cade voua bine; nu avem o regula.
Ina, bine ai revenit; cand o sa ne intalnim la Cj si o sa te gasesc asa subtirica, o sa ma complexezi de tot! esti tare amnitioasa! Tu si Luna ne bateti rau cu ambitia voastra!
Danitin, eu habar nu am cum e sauna; nu as face de nici un fel ca nu suport sa-mi fei cald!
Luna, nu m-am mai interesat de bitza; acum am alte stresuri; cred ca de la 1 ma duc la job; am emotii.
Olim, ma termini cu branza asta topita! (cred ca si crema de branza e aceeasi poveste, nu?) Dupa ce ca ai mei copii au putine feluri de mancare care le plac, acum nu le mai pot da nici pita cu branza topita! Oare de ce trebuie sa mancam pe lumea asta?!?!
tuturor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Sorina,Madalina bine ati venit la noi,va primim cu placere si mult succes cu scarsdelul.In ceea ce priveste marul eu zic ca se poate manca,chiar daca nu e mentionata in dieta.
Olim,nici nu ma asteptam sa imi spui firme,oricum nu are relevanta,in general toate fabricile folosesc ingrediente asemanatoare.Marea intrebare care se pune e ce sa mancam? Pe zi ce trece apare cate un produs pe lista neagra.Zilele trecute citeam de celebra margarina ,cuburile Knorr si Maggi,supele la pachet,ieri de branza topita si iaurt,peste putin timp ne trezim ca nu avem ce manca….Ceea ce nu inteleg este,ca din moment ce se fac n.teste si oamenii de stiinta au certitudinea ca x produs face mai mult rau decat bine,de ce nu se interzice producerea lui sau scoaterea ingredientelor periculoase.Si de Cola,auzim numai de rau,dar vanzarea ei s-a interzis doar in India.Lamentarile mele nu isi au rostul pentru ca organizatii bine cotate nu pot face nimic in acest sens ,bine ca cel putin avem dreptul la optiune.
Mariana,sa auzim numai de bine pe 1 ,poate facem o petrecere
Danitin,mie imi place sauna umeda,mi se pare mai suportabila decat cealalta.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Sorina-Alexa spune:
Buna fetelor,
Multumim frumos de primire.
Da,suntem surori,Mariana.
Update:
Am trecut cu brio de ziua de ieri
Am inceput ziua cu o cafea cu zaharina si o felie paine dietetica.
Am renuntat la 2 statii de bus si am mers pe jos,am ajuns la serviciu cu limba de-un cot.
La pranz mananc salata de fructe fara zahar.
Bafta la slabit!
De la o zi la alta,tot mai mult,orice prajitura si bautura cu acid imi fac greata!![]()
Sorina&Alexa
danitin spune:
Ciao, fetelor! Mama ce de lume, si ce activitate intensa!
Luna, nu-i problema care sauna e mai suportabila, normal ca mi-ar place cea cu aromoterapie, ci care-i mai eficienta. Pe de alta parte, e normal sa nu transpiri zdravan in 20 de minute?
Mariana - teoretic nici mie nu-mi place caldura mare, in sauna ma simt bine.
E asa liniste si placut, parca as fi intr-un ou![]()
Ellej daca as stationa si eu la 61 nu la 71 parca as fi mai linistita.
Olim eu iti fac zilnic galerie sa reusesti
, stiu ce naspa e cu porcusorul, era cat pe ce sa nu mai intru pe topic cand m-am procopsit cu el. dar a fost bun pana la urma, asa de ambitie....
Sorina, Madalina bine ati venit, va admir, eu nu pot tine diete din astea stricte pentru ca sunt foarte pofticioasa si am si un program aiurit. dar va doresc succes!
Luna Noua, pe unde esti? Nu mai zici nimic?
Ieri n-am prea reusit sa respect programul de 10 puncte. Tocmai cand ma pregateam sa o iau pe jos spre casa pentru masa de amiaza m-a trimis sefu intr-o actiune naspa si am atarnat pe acolo vreo 3 ore. Cand am revenit la sediu a inceput nebunia obisnuita cu stirile si ... nu tu apa, nu tu Lipostop, nu tu masa de amiaza la ore fixe. As fi tare suparata dar ... cand am ajuns acasa am primit un telefon de la o prietena care ma invita la ... o partida de baschet. Mai multe fete inchiriasera sala si le mai lipsea un om. Asa ca am jucat ... de vreo 10 ani n-am mai facut-o. Sper ca am ars suficiente calorii!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana