Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 19
olim spune:
salutare tuturor,
pai mai mariana, am zis ca tin daneza, ca dimineata, la amiaz si seara bag cate un pahar( 400ml) de ciorba de varza, si dimineata mananc orezul![]()
Iar dupa ce termina dieta azta, ma apuc de scarsdale iarasi.Sa stiti ca la kile nu prea misca cum as vrea eu acul cantarului
, dar fac masaj acasa cu crema cumparata de sotul, si fac vacuum, cu un aparat de la loreal-philips, tot cumparat de sotul
, si la cm se vede destul de bine.Pe mine ma intereseaza sa pot purta hainele mai vechi, chiar daca nu dau toate kilele jos, ca vad mai nou ca retin apa, si beau cate 3-4 litrii pe zi, apa cu lamaie.Iar o data pe saptamana imi face sotul un masaj cu Q10.![]()
Deci cam asta e metoda, a si seara fac 20 min de pillates, iar dupa ce imi muta sotul bicicleta in sufragerie, am sa fac si bicicleta, mai ales seara cand ma uit la filme![]()
CE PARERE AVETI DE PLANUL MEU DE ATAC![]()
as vrea sa vad in 2 saptamani ce rezultate obtin![]()
chiara.2005 spune:
Luna75 in cat timp dupa nastere ai ajuns la cele 60 de kg? Ai alaptat? ai slabit in timpul alaptarii? Peste tot scrie ca alaptatul ajuta la slabit dar mie nu mi se pare ca ar fi asa...si in plus din ce am citit din experientele altor mamici si acestea au inceput sa slabeasca doar dupa ce au terminat cu alaptatul...
Fetelor eu va urez tuturor succes in curele de slabit si sper sa slabim cat mai multe kg impreuna.
cezarine spune:
Olim super planul de atac! Cu atata sustinere din partea sotului nimic nu-ti poate sta in cale! Succes!
Eu, cu daneza mea, simt ca ma sfarsesc...Azi e cea mai grea zi, cand am avut un mic-dejun copios(ceai scrie in dieta, eu am baut o cafea, altfel nu functionez deloc) iar la pranz un delicos litru de apa. Problema e ca mi-a fost imposibil sa rezist 4 ore la scoala + o ora de sala (!!!!) doar cu apa, deci am inlocuit fructul de diseara cu un nectar de 750ml dietetic (22cal/100ml) si din care am baut jumatate pana acum. Hai nu ma certati...sper ca nu e chiar asa grav...
Iar miel nu am, o sa pap piept de pui fiert 
No, va pup pe toate si va tin pumnii la slabit!
olim spune:
spar sa rezist tentatiei de a manca, ca sotul cere o praji cu mere si fasole verde cu pui
, sper sa nu ma puna pacatul sa manac, ca de
gustat,
a , si diseara mai ard niste calorii
, ca doar a stat o saptamana![]()
olim spune:
ma duca acasa sa manac cele 2 oua fierte si felia de sunca, ca salata, nu stiu daca voi papa foarte multa, poate una de varza![]()
doar acum am vazut porcul, dar ce urat e
, il termin eu pe el, ca doar orice se poate in viata
country girl spune:
Felicitari Olim pentru planul mai mult decat ambitios! Uite asa ne complexezi pe toate ![]()
Eu am adaptat politica pasilor marunti: am inlocuit masa de seara cu fructe cu branza (feliute de mere, portocale, kiwi, struguri, pepene etc + cubulete de cascaval).
Pana la Craciun sper sa cobor inca 2 kg sub masura de 34-36 de acum. Nu de alta dar de Craciun vom fi in Romania si presimt tzunami culinar.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Luna75 spune:
Ce activiotate intensa pe ziua de azi !
Countrygirl,bine ai revenit printre noi.Nu imi amintesc de inaltimea ta,insa masurile de care vorbesti ma fac sa ma ambitionez si mai tare...
Olim,ti-am mai spus si o repet ai un sot de milioane !
Cezarine,dieta daneza e foarte grea dar nu imposibil de tinut.Nu te lasa,chiar daca mai schimbi pe aici ,pe acolo cate ceva.
Chiara,eu am slabit in timp ce alaptam ,fara nici o dieta speciala,in schimb am facut multa miscare:mers pe jos cate 10 km.in fiecare seara(am inceput cu 2-3 km.de mers la o saptamana de la nastere dupa care am urcat treptat pana am ajuns la 10 km.),la 5-6 saptamani am inceput gimnastica,iar la 3 luni de la nastere am inceput sa alerg.Am reusit sa ajung la sub 60 kg.la 8-9 luni de la nastere,dupa care am fost vreo 10 saptamani in Ro.si am luat vreo 2-3 kg.in plus,apoi am mai luat 2-3 cand am renuntat la alaptat (cand fetita mea implinise 14 luni).Anul asta in iunie aveam aproape 66 kg.si am reusit sa ajung la 59 renuntand o perioada la dulciuri si mancand echilibrat+sport.In septembrie am tinut si dieta daneza cu mici modificari dar nu am slabit prea mult.
Din pacate,corpul meu s-a obisnuit cu efortul fizic si nu mai reactioneaza in sensul pierderii de kg.,iar daca o las mai moale cu dieta kg.nu ezita sa apara,deci nu intru in categoria norocoaselor.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
country girl spune:
Luna, bine v-am regasit!
Am in jur de 160 cm. Deci cele 48 de kg pe care le aveam inainte de sarcina s-ar aseza numai bine.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Luna75 spune:
Countrygirl,mai ai putin si iti atingi targetul.Ce frumos!Ai o fetita foarte dulce !
Olim,ma gandeam sa itit trimit pm dar mi-am zis sa te intreb public deoarece in mod sigur ceea ce mi-ai raspunde ar prezenta interes si pentru celelalte fete.
Am citit o postare de a ta in care mentionai ca nu consumi deloc iaurturi cu fructe,lapte amestecat cu suc de fructe,branza topita dupa practica facuta la fabrici de lactate.Cu iaurtul de fructe sunt lamurita,dar oare sa renunt si la iaurtul simplu,asa zis natural?,imi face mai mult rau decat bine?,branza topita nu mananc,nu pentru ca nu mi-ar placea ci pentru ca are continut mare de grasimi ,in schimb fetita mea mananca la greu,sa renunt sa ii mai dau? de fapt cum se obtine branza topita?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
luna, nu as putea sa iti dau nume de firme, dar un sfat iti pot da.Nu ii da fetitei tale branza topita, cel putin, incearca sa o reduci cat poti, deoarece e produsul cel mai cancerigen dintre toate, si la oncologie in cluj era scris pe usi.si noi am mancat uneori, dar de 6 ani am redus total acest consum , mai ales dupa ce am aflat ca e cea mai cancerigena
Imi place si mie tare mult, si mancam cate un triunghi, dar cand al meu sot a studiat lactatele si am vazut ce contin, am decis sa renuntam la ele, pana am renuntat definitiv.La fel crenvursti, polonezul si parizerul.Nu manac deloc, aici in spania nici nu sunt![]()