Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Cezarine,cand e vorba de dieta daneza .Am tinut-o si eu la sfarsitul verii,cu mici schimbari in meniu.
miti2004,cred ca esti cam critica cu tine.In ceea ce priveste un sutien bine ales rezolva problema.Imi pare rau ca ai renuntat la orez,clubul orazarelor s-a micsorat vertiginos.
Sigur ca nici azi nu va fi mare trafic in zona deci va pup si spor la slabit.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mariana nu mai fi suparata din cauza bicicletei.. nu a fost sa fie si nu o sa ramai o .. stiu eu ca ai toata vointa sa slabesti gasesti tu o solutie

Miti2004 eu nu mi-as face griji in locul tau... esti mamica si e normal ca corpul tau sa aiba unele modificari... si cum zicea Luna75 cu un sutie ok rezolvi problema ... si poate sa fie si o rochita normala(nemulata).Sunt sigura ca o sa gasesti ceva dragut, in care sa te simti bine si ai un superb, superb.. m-am uitat lapoze si la filmulete sa-ti traiasca!!! si sa creasca mare sanatos, destept si frumos!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si eu am renuntat,involuntar,la cura cu orez fiindca am uitat.De slabit nu am slabit dar nici nu m-am ingrasat.Efectiv nu stiu cum sa-mi potolesc pofta de dulciuri si obiceiul de a rontai cite ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezarine spune:

DIETA DANEZA E MORTALA (in sensul propriu...). M-am trezit cu o foame in mine de-mi venea sa golesc tot frigiderul! Am facut un dush, am vazut ca blugii vin muuult mai bine pe mine dupa numai 3 zile de dieta. Si mi-am propus sa o duc la capat, dupa care sper sa nu mai fie nevoie s-o tin niciodata. Sunt inca foarte detrminata, dar dat fiind faptul ca n-am trecut de ziua cand la pranz "pap" numai apa, nu ma pronunt cu privire la finalizarea dietei in conditii de supravietuire...
A patra zi. Suc de portocale la pranz. Buuun. Si iaurt. Buuuun. Deja salivez la gandul branzicii de diseara...No, fetelor, tineti-mi pumnii! Si multumesc pentru felicitari, Luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Luna, poti sa-mi dai porcu jos, ca am 73,5. Insa, pune in locul lui cele 2 bile negre ca semn al nerusinarii mele!
In ceea ce priveste pasii de dans la oala... ma indoiesc ca as putea!

F greu... doar 1 kg/saptamana .
Hai sa va zic ce mi-am propus: luni si marti mananc lactate, miercuri, joi si vineri mananc legume si fructe, sambata servesc carne, iar duminica ce vreau eu . Sper sa ma tina regimul asta de viata cat mai mult, ca doar am promis ca la Craciun sa am 68 kg, nu?

miti, nu ma supar; ar fi culmea, caci am fost efectiv de ras; atat m-am mai foit (ca sa nu spun cu c in loc de f ), m-am gandit si razgandit, pana nu am mai avut ce cumpara .

pussi, cum mai stai cu tratamentul?

Si va mai zic urmatoarele: urasc acest an; abia astept sa se termine!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Luna75, iti multumesc ca m-ai trecut in listuta voastra. Ca greutate la care doresc sa ajung te-as ruga sa-mi treci 58. Si tinand cont ca azi dimineata aveam 79 kg , poate imi dai si o floricica :)
Azi am mancat doar o papara dimineata si in rest doar legume. Mi-am facut doua feluri de supe de legume pentru zilele urmatoare, si intentionez sa manac dimineata iaurturi si in rest din aceste supe...poate si cate un ou sau o bucatica de piept de pui din cand in cand pentru ca precum va spuneam alaptez si nu vreau sa-mi prives puiutul de nimic din ceea ce ii e necesar.
Sper sa ma tina, si sa cer cat mai des cate o floricica :)
Va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru, poate ca avand un asemena suport imi va fi mai usor .

Mergi la inceput

Mariana,Chiara felicitari pentru kg.pierdut.Chiar daca pare putin,nu e,1 kg.pierdut pe saptamana ar insemna minus 5-6 kg.pierdute pana la Craciun.
Cezarine,intr-adevar dieta daneza are rezultate rapide insa e asa de grea ca odata ce ai scapat de ea nu mai ai chef sa o tii din nou.Pentru mine ziua cu apa a fost cea mai usoara,insa nu mi-a placut ziua cu pestele.
Prima saptamana trece cumva,insa a doua e foarte grea,insa nu imposibil de tinut,mai ales daca te gandesti ca a doua saptamana este cea in care se slabeste spectaculos.La mine nu a fost sa fie,am slabit vizibil in primele zile dupa care nici o schimbare.Oricum dupa terminarea curei am avut o perioada foarte frumoasa in care am mancat destul de sanatos dar nu am mai slabit.Poate tu vei fi mai norocoasa,in general lumea slabeste pana la 6 kg.Mult succes ,daca te tii serios de cura si rezultatul va fi o scadere de cel putin 3 kg.ai mari sanse sa fii castigatoarea lunii noiembrie.Luna asta nu au fost scaderi spectaculoase in greutate,insa mai sunt 10 zile.
Eu mi-am terminat penintenta,o zi cu apa plata + 2 zile iaurt lichid,am pierdut 1 kg si jumatate,ceea ce e ciudat ca nu imi este foame deloc.

Mergi la inceput

Fetelor sa nu uitati sa mergeti pe prima pagina sa vedeti minunea-nu sunt bile negre,porci ci doar un camp de flori.
Felicitari pentru toate fetele ambitioase si sa incercam pe cat se poate sa facem in asa fel ca sa rasara multe-multe flori.
Am observat ca sunt multe fete care s-au inscris si apoi au uitat sa mai vina la raport,dar asta are mai putina importanta,ma bucur pentru fetele noi, optimiste,care dau un suflu nou grupului de veterane.
Mult succes celor doua fete Mariana si Cezarine care momentan sunt la diete aspre.
LunaNoua,Olim,Danitin,mai multa mobilizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tutror
fetelor, eu sunt disperata.am 84 de kile, nu stiu ce s-a intamplat.De azi ma apuc de dieta, pe care trebuie sa o copiez aici, sa vad ce parere aveti.De dimineata manac doar fructe , si apoi lactate azi.ce ziceti?2 zile lactate, 2 fructe, 2 carne si 1 legume.Sper sa tina
o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Olim,mult succes cu dieta,eu zic ca va functiona.Seamana mult cu a Marianei.
Am impresia ca tu retii apa altfel nu imi explic variatiile astea bruste de la o zi la alta.
Oricum important e sa nu cedezi si sa fii pregatita pentru a veni de hac kg.in plus pentru totdeauna.Ma gandesc ca iti produc un stres enorm.

Mergi la inceput