Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Ioana imi pare rau pt ce ne-ai spus dar stiu ca esti o luptatoare si nu te darama asa ceva.

la mine durerea de sfarcuri a fost singurul semn ca sunt insarcinata, asa ca...asteptam un test pozitiv.

pupici tuturor

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Maria08 ,multumesc de incurajari!Sper si eu din tot sufletul sa fie BB.
In ce priveste tratamentul lui Andritoiu:l-am comandat,l-am inceput,dar mi s-au parut prea multi pasi de urmat pentru a obtine cu adevarat rezultate.N-am tinut decit 2 saptamini si m-am plictisit.N-am observat nimic semnificativ.Daca vrei,cu cel mai mare drag iti ofer absolut ce mi-a ramas(aproape tot).Am aproape intacte cutiutele cu miere(2 tipuri),polen,Branca ursului.Am consumat otetul la salate.Iti dau si ceaiurile de mi le-am luat.Tot.Nu am rabdare sa tin asa ceva.A,si cel mai important,instructiunile pe care mi le-a trimis si pasii care tb.urmati pentru a obtine rezultatele dorite.
Da-mi un PM si stabilim.
Stiu ca si Silvana Popovici s-a apucat de tratam,dar nu stiu daca l-a tinut corect.Poate ne spune ea.
Si mai stiu o tipa de la ,,Moisici'',Gabiu,care a tinut tramentul 1 luna.Nu stiu daca e o coincidenta sau nu,dar a ramas graviduta.
Poate ne ajuta bunul Dumnezeu si noua!
Kristind,imi pare tare rau.Dar nu dispera,poate luna viitoare va fi una mai norocoasa si vei fi o fericita mamica de leusor.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Kora,din cite stiu si eu,de pe 04 va pleca ,dar nu stiu cind revine.M-ar fi interesat si pe mine f tare!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete!Ioana!
teodora, fa-ti un test!!!!!!!!!aoleu, cum poti sta linistita?? hai, baga testu'!!! a, sa stii k si pe mine ma manca pielea!
Zenobia, tu ce mai faci?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Teodora: Iti multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti cu tratamentul d-lui Andritoiu! Eu inca nu m-am gandit sa-l incerc....dar daca voi lua aceasta hotarare tinem legatura!
Hai ....te rugam sa faci testul!!!!!As vrea sa mai aud o veste buna!Eu una chiar am nevoie....
Ma opresc ca trebuie sa plec la Bucuresti.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lauravoinicu, Silvana

Am fost ieri la oftalmolog, mi-a pus diagnostic "hemoragie subconjunctivala" si mi-a dat tratament cu tarosin, care contine vit. C si P. Nu e contraindicat in sarcina si este special pt. capilarele care se sparg prea usor. Se pare ca nu e neaparat din cauza hipertensiunii, mai ales ca eu sunt hipotensiva... Cred ca are legatura si cu sarcina, am constatat ca si gingiile si mucoasa nazala sangereaza imediat. Oricum, ochiul meu este inca rosu si din cate am inteles poate dura chiar si 2-3 saptamani pana se va retrage hematomul.

Pe Tutu nu l-am mai sunat pt. atata lucru... am zis ca si asa are destule pe cap ca sa-l mai sacai si eu cu fleacuri... Sper sa fie bine si sa se retraga hematomul din ochi.

In alta ordine de idei, Teodora, ne mai tii mult pe jar? cand bagi un test? ca ma dor pumnii cat de strans ii tin!

Kitty, un special ca nu te-am mai "auzit" de multisor

Pupici la toate fetele mele dragi

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor va rog tare frumos sa imi dati un sfat.Sunt cam necajita ca sunt z13 am folicul de 22,3 mm, dar endometrul a ramas tot 5,4mm ...e tare mic.Am inteles ca pot lua tinctura de marar pt cresterea endometrului, mai are rost sa iau de azi sau e prea tarziu??Are ceva efecte secundare daca incep de azi sau trebuie sa iau din prima zi de CM?Dr. la care am fost mi-a dat sa iau duphaston 2pastile /zi de maine pana in z25, in caz ca....dar eu nu imi fac sperante cu asa endometru.Deseara ma duc si la T. sa vad ce zice, dar parca il vad ca o sa zica ca nu am sanse luna asta.
Va pup si tin pumnii tuturor care sunt in asteptare dar si celorlalte!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Pupici, fetele!
Nu am mai intrat demult pe forum, dar va urmaresc zilnic.
Despre mine, ce sa zic, sunt z-19 si sunt in asteptare, cu o urma de speranta de data asta, ca la ultima monitorizare am facut pregnyl.
A intrebat o tutunica pe aici la cat timp trebuie sa prestezi daca sotul are astenoteratospermie. In cazul nostru (astenoteratozoospermie-oligospermie compensata prin ejaculat, mobilitate a)-0,b)15%), dr. T. ne-a indicat sa prestam si la 2 zile diferenta, si la 3 zile diferenta, mai are putin si incepe sa faca combinatii luate cate n-ºpe. Am incercat pe cont propriu si in fiecare zi, dar degeaba.Drept sa spun, dr. T. a cam strambat din nas cand i-am spus ca dr. Matei ne-a spus ca se poate sa raman gravi cu un asemena rezultat, dar mai greu. Exista printre voi, dragi prietene, vreuna care a ramas gravi cu un asemea diagnostic la soş?
Am terminat a doua monitorizare, totul e OK (ovulatie, foliculi, endometru). Fetele care sunt mai avansate in investigatii, spuneti-mi si mie cate monitorizari face dr. T, dupa monitorizare ce urmeaza? I/am spus data trecuta sa facem laparo, si mi/a zis sa nu ma grabesc, ca "toate la tipul lor". ADICA?
In conditiile in care a inceput sa faca IA si FIV cu dr. Matei, pot sa vin cu propunerea sa fac IA, sau e prea devreme? Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Presimt ca avem muuulte gravidute luna asta Teodora haide fa testul, cum poti sa ai rabdare pana vineri? Ai toate simptomele posibile, mai ales partea cu balonarea...iti spun eu ca sunt experta

Korapop e cam tarziu pt tinctura de marar, foliculul este destul de mare. In leg cu duphastonul, nu prea am inteles, tu mergi si la alt medic? Nu cred ca este indicat sa iei de maine pt ca poate tocmai maine se sparge foliculul deci de poimanine ar fi bine si cred ca mai bun este utrogestanul, parerea mea, pt ca este progesteron natural

Amely ce face burtika? Ne vedem maine, nu?
Ioana imi pare rau pt vesti dar nu stiu ce sa zic cat de profesionisti sunt cei de la AMC, si eu zic la fel ca fetele sa repeti spermograma, oricum ti-o face dr Soare daca ajungi la dansul, am inteles ca este un medic bun, si o sa va dea tratament si o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma

Silvana, Lauravoinicu ca ati mai trecut pe la noi

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, da iubita, bineinteles ca ne vedem, sper sa-mi mai treaca bazdacii pana maine si sa nu va innebunesc si pe voi

Ioana... nu stiu ce au dr-ii astia de una-doua, te trimit la FIV, mai ales stiind ca ai ramas si natural, iar situatia nu-i nicidecum disperata ca la alte cupluri care intr-adevar, nu mai au alta sansa. Eu cred ca au si ei pe undeva un interes...stii tu, mai multe FIV-uri, mai multi bani. Zic si eu. Cred ca cea mai buna alegere este sa repetati spermograma in alta parte, fiindca nu se stie de unde vine surpriza, sa mergeti la cu dr. Soare si, in functie de rezultat sa stabiliti o strategie.

Kora, de ce nu iei tu Maca pt. endometru? este f. eficace (cel putin la mine a dat niste rezultate uimitoare in numai 2 luni)

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Amely - in primul rand multa sanatate si sarcina usoara in continuare iti doresc!Am sa iau si Maca de la urmatoarea menstra si as vrea sa imi fac si analizele hormonale ca nu le-am facut never. ( am sa ii fac propunerea lui T sa imi dea trimitere pt analizele hormonale, doar ca eu nu am ciclul fix la 28 zile , uneori e la 29 alteori la 30 ,au fost si luni la 32 mai demult asa ca...ma cam incurca )dar orice sfat de la tine e binevenit deoarece tu esti un exemplu de urmat pt noi toate tutunicile1

Kora

Mergi la inceput