Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

miruna asa ma gandeam si eu ca azi trebuie sa prestam ( e z 12 ) asa ca am sa imi astept sotiorul care e la munca cu si il pun la "munca" si acasa..saracutul de el; maine ma duc la monitorizare si in functie de valori vom presta in z14 sau 15 nu stiu ce sa zic....in general stiu ca la 2 zile e bine ,la 3 zile mi-e si frica sa nu pierd ziua cea mare...
O seara placuta tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , cele care urmeaza sa faceti test , cand il faceti ca nu mai am rabdare , va tin pumni stransi si va astept cu vesti bune....
Amely , ti-a trecut ochiul ?, du-te sa te vada un medic ca nu-i de glumit cand esti insarcinata.........
Silvana , ne bucuram ca mai treci si pe la noi , iti urez sa vina bebelusul cat mai curand la tine indiferent prin ce metoda
Ioana ce ai facut la medic ?
Gravidutelor va pup pe toate .......
Ariana , acum am citit mai bine din urma , imi pare rau pt diagnosticul de la laparoscopie , nici nu stiu ce sa iti spun fiindca si eu ma confrunt cu aceiasi mare problema : endometrioza , si eu m-am gandit la FIV , dar asteptam sa inceapa dr.T sa faca , deci este adevarat ce spune Maria , si mie mi-a spus dr. lucrul acesta mai in vara ... si doctorita Matei la fel mi-a zis . Mai fac o incercare anul acesta si daca nu reusesc la anul trec la FIV . Iti urez bafta si multa rabdare ! ....
Claucia , ce-i cu tine ? da un semn de viata .........

Pupici pt toate fetele..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!
Din pacate nu vin cu vesti bune, am fost azi la American Medical Center la prof. dr. Banceanu pentru a cere o alta parere despre sansele noastre si cu intentia de a face GIFT(crezand ca se practica acolo asa ceva). Mi-a ascultat intreaga noastra poveste, s-a uitat un pic pe HSG, si rez. de la laparo si apoi cand a citit spermograma, a zis: singura voastra sansa e FIV+ICSI. Nu a zis nimic de endometrioza, de faptul ca am doar o trompita buna, s-a legat doar de faptul ca sotul are doar 7 mil. Noi nu ne-am pierdut speranta si nu credem ca doar asta e sansa noastra, pentru ca am ramas acum doua luni gravi, fara inseminare sau FIV (ca nu a fost sa fie, e altceva). Asa ca o sa mergem si la dr. Soare sa vedem ce spune si pe urma mai cerem si parerea altui medic. Va pup si va urez o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Ioana , ma bag si eu ......... eu zic sa mai repeti odata spermograma sotului , poate cine stie in ziua aceea nu a fost prea in forma... din moment ce tu ai mai ramas insarcinata. Eu sunt patita , vreun an nu am fost om din cauza spermogramei sotului si de fapt nu avea nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,fete dragi!
Azi noapte am reusit sa citesc ce s-a scris ieri!
Ioana,imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic.Ca si Laura,te sfatuiesc sa mai repeti spermograma,cine stie?Si despre GIFT,de ce nu vorbesti cu Tutunaru.Stiu ca el vroia sa implementeze tehnica asta de fertilizare si ca nu avea nu stiu ce cateter(ma rog,un fel de cateter,ca de altfel ar fi simplu)sau o pensa fff scumpa.Dar daca s-a bagat la Sabyc cu FIV,poate o sa se hotarasca sa-si ia tot instrumentarul si pentru GIFT.Ca slava Domnului,paciente vor fi!
Mult noroc iti doresc sa-ti implinesti visul!
Eu,z 29 nici un semn de invazie.Sanii ma dor fff rau ,mai ales mameloanele si areolele s-au facut imense.Au crescut ff mult in diametru.Daca pina acum erau doar in jurul mamelonului,in mom asta si-au dublat suprafata.Mi-e f cald in continuare,ma trec niste valuri de caldura de mi se face si rau.Pipi destul de des.Si cel mai deranjant lucru:salivatia excesiva.Ma si innec,daca nu sunt pe faza sa inghit la timp.
Mi-e frica sa fac test,ma credeti?Desi sunt extrem de linistita in sinea mea,mi-e teama de test.
Am intrerupt Utrogestanul in z 27.Luam 2 ovule seara la culcare.
Si alt semn cam ciudatel:prezenta gazelor.Am senzatia aia timpita ca si cum ai sughita,ca bebelushii cand regurgiteaza.
Ovulatia am avut-o in z 14.
Mai astept pina vineri dimineata.E termenul maxim pe care mi-l mai dau.
Aseara cind veneam spre casa ,nu va imaginati de cite ori am fost tentata sa-mi iau test de sarcina.Vroiam sa ma duc sa-mi fac chiar testul de sange.Sotul meu imi zicea ca nu-s normala!
Va pup si II sau II la toate va doresc!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

A,mi-am adus aminte ca ma si maninca pielea pe sani si pe burtika si am ceva furnicaturi prin zona pelvina.
Ieri,teoretic,tb sa-mi vina.Si dimineata au inceput asa niste crampe cam ca de CM,dar reduse la minim.

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Fetelor imi spuneti careva daca stiti daca T. este azi la cabinet?Sau e plecat iarasi din tara?Astept un raspuns cat mai repede.
Va pup!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Neata fetele! Nu pot sa va spun decat ca nu mai pot ce rau imi este, si ma doare burta ingrozitor, deci mi-a venit. Nu am dormit de la ora 4 si sint moarta de somn. Deci urmare abia astept laparoscopia, poate scap de dureri. Va pupi si bafta!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Teodora: Doamne Ajuta sa fie BB!!!! Eu una zic ca e!!! Tin pumnii!!! Sa vii cu vestea cea mare!!
Spune-mi , te rog, ai facut cumva tratamentul d-lui Andritoiu? Poate imi dai si mie cateva detalii.
Eu sunt ziua 12 si in seara asta am intalnire si cu T. si cu Matei.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Eu merg in seara asta la el......deci va fi la cabinet. Luni mi-a spus ca pot sa-l gasesc dupa 14,30 - 15.
Pupici!

Mergi la inceput