Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 5
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
'neata fetelor!
Ioana- asteptam vesti bune!!!Multumesc pt sfaturi, de unde pot cumpara Maca?Oare la farmaciile HelpNet gasesc sau numai la plafar?Are efecte secundare ?
Kristind, Zenobia - ne dati vesti bune?
Fetele ai caror soti au astenozoospermie, cum a zis T sa prestati?O data la 3 zile sau la 2 zile?Eu sunt z12, am prestat sambata seara si ma gandeam ca ar trebui deseara sa prestam, imi dati si mie un sfat?Multumesc anticipat!
toate tutunicile!
Kora
Kora, Maca gasesti la farmaciile Sensiblu, am vazut ca au si la Dona. Pt endometru poti sa iei si vit E forte din z5 a CM timp de 10 zile sau daca vrei efect imediat asa cum ai tu nevoie acum poti lua tinctura de marar, se gaseste la plafar. Maca nu are nici un fel de efecte secundare, eu am luat impreuna cu sotul meu si ne-a facut foarte bine. Noi cu astenospermie am prestat la 2 zile asa cum ne-a zis Tutu si a fost bine
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
maria08 spune:
Buna, fetelor!
Am si eu o veste pentru voi! Am fost aseara la dr. T si sa va spun ce am aflat: va face FIV cu Matei la Sabyc!!!!!!! Mi-a zis ca a negociat cu cei de acolo si pretul va fi de 1500 euro (fara tratamentul necesar). Eu una am crezut ca glumeste, dar pana la urma m-a convins ca e realitate! Mi s-a parut o superveste.......pentru cele interesate!!!
Pe unde erati fetelor aseara? Nu era nimeni la cabinet......
Va tin pumnii celor care asteapta ziua cea mare!
Felicitari noilor gravidute si Doamne Ajuta sa ma luati si pe mine dupa voi!!!
Pup!
Ariana1 spune:
Maria08 tu vorbesti serios?
Este adevarat?
Vai ce veste minunata pentru mine. Este vorba de fertilizare in vitro?
Daca este adevarat, cu prima ocazie cand il intalnesc imi pregatesc la el un FIV, ca nu mai am rabdare cu bebe-ul asta. SUNT OBSEDATA!
Vai, ce veste buna.
Ariana1
maria08 spune:
Ariana: CHIAR E ADEVARAT!!! Nici eu nu am crezut....l-am intrebat daca glumeste......si mi-a spus ca e serioasa treaba! Mi-a spus sa o intreb si pe Matei( la care ma duc maine). M-a intrebat daca nu mi se pare pret bun 1500 euro? Eu una sunt incantata! Poate chiar am sa fac parte din prima generatie de Tutunici fivoase!
Pup!
maria08 spune:
Ariana: eu maine ma duc la IDS tot pentru spermograma. Stiu ca o mai poti gasi si la policlinica CFR nr. 2, camera 17, et.2.
Numai bine !
SilvanaPopovici spune:
Buna sa va fie ziua, Amely, Kitty si celelalte fete tutunarese!
Amely, mama, stii ce zic eu: du-te totusi la Tutu si spune-i ce ti s-a intamplat, vezi ce zice, sa te duci sau nu la oftalmo, sa iei sau nu tratamentul care ti-l da de acolo...Nu vreau sa te ingrijorez inutil, poate nu ai chiar nimic, dar avand in vedere ca esti insarcinata, imi permit sa te bat la cap!
Kittysor, ce mai faci?! Mi-e dor de tine. (normal, o sa-mi zici ca nu am mai trecut pe aici, de aceea nu stiu)
Fetelor, sa va spun: imi pregatesc dosarul pt atestare in vederea adoptiei. Poate ma ajuta Dumnezeu si pe mine cu un pui mic!
Totodata, am facut analizele hormonale luna asta, mi-au iesit toate bune in afara de prolactina care este marita, nu exagerat dar totusi mai mare decat normal. Asta s-ar rezolva, dar ma ingrijoreaza faptul ca desi am estrogenul si progesteronul ok (in cele trei faze: Z4, Z14 si Z21) totusi am cantiattea de CM destul de mica...Nu stiu ce sa mai fac, o fi de rau?! Tutu mi-a spus anul trecut ca nu prea conteaza cantitatea daca hormonii sunt OK, iar recent am citit ca cele mai fertile femei au cam 5 zile de CM - nu mai stiu ce sa cred...Oare mai am vreo sansa?? E cazul sa ma mai agit pentru o sarcina naturala? E posibil ca aceasta oligomenoree sa fie cauzata de metroanexita??!
Poate stie cineva sa-mi dea un sfat (desi nu credeam ca o sa mai am nevoie de sfaturi la cate am invatat in ultimii ani, uite-ma din nou in situatia de a cere ) Pentru orice eventualitate o sa repet mesajul si la "naturiste".
Toate cele bune!
Silvana
miruna79 spune:
Korapop de obicei sperma se reface le 3 zile noua asa ne a zis el.dc a fost ultima data sambata cand ati prestat inseamna ca acum puteti din nou.Bafta
kitty_nic spune:
Silvana multi. Ma bucur nespus ca ai intrat sa mai dai si tu un semn de viata. Mi-a fost cu adevarat dor de tine, iar telefon in nemernicia mea nu am mai eusit sa-ti dau.
Sa-ti ajute DD sa reusesti sa ai un pui mic, indiferent de metoda! Te pup mult si promit ca o sa te sun diseara!
Pup toate fetele.
Poze
Viitorul suna bine!
Nimic nu este intamplator.