Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
dana p. spune:
Referitor la ce a scris Maria08 despre Tutunaru si FIV acum stateam si ma gandeam ca anul trecut in decembrie eu ii spuneam ca o sa ma pregatesc pentru adoptie si el mi-a spus sa mai am rabdare pana in 2007 si sa nu ma grabesc cu adoptia.Cred ca el se pregatea mai demult pentru pasul asta.
Sa fie intr-un ceas bun si sa aiba cat mai multe reusite!!
PS. Poate in felul asta imi conving sotul sa fac si eu FIV , pentru ca are incredere in el.
Dana
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ariana1 spune:
Si eu ma bucur la T. va face FIV pentru ca voi apela la aceasta procedura dupa ce scap de tratamentul cu diphereline pe care l-am inceput astazi.
Ariana1
SilvanaPopovici spune:
Amely, da, da, tarosin, e cu vit. C si cu o rutozina sau asa ceva. E bun ca sa iti intareasca capilarele din tot organismul si nu are contraindicatii, e practic un supliment alimentar. E f. bun dar treb. sa-l iei de cateva ori pe zi cateva luni, cred ca chiar ii face bine lui bebe.
Nu mai stiu cine a zis, dar e adevarat ca si eu am facut tratamentul lui Andritoiu. Ca la carte, adica cu ceaiuri, reflexo, irigatii, tot tacamul. Nu m-a ajutat pt ca nu s-a potrivit profilului meu. In schimb e potrivit pt cele care au nevoie de stimulare, cele care au endometru mic la ovulatie, fetele care au nevoie de vitamine en gros, nu le cresc foliculii s.a.
miruna79 spune:
Salutare fetelor
Amely tratamentul cu TAROSIN e foarte bun si nu afecteaza deloc sarcina stai linistita.poti sa iei 2 copmrimate de 3 ori pe zi in total 6 pastile/zi si sa il tii 15 zile.mai poti sa iei si vit c 500 2f/zi cam 5 zile si clorocalcin 1lingx3/zi.si trece aproximativ in 15 zile.poate fi provocat de sarcina hipertensiune sau de un mic traumatism ocular.Ai grije de tine si de bebelusul din burtica.
Teodora asteptam cu sufletu la gura testul hai iti tinem pumni.
miruna79 spune:
Ioana sa fie cu noroc capitolul deschis de tine sa treci repede la gravidute si sa ne iei dupa tine.nu te gandi mult la ce ti a zis doctorul daca ai ramas de 2 ori pana acum natural las-o mai moale un pic si o sa fie la timpul potrivit.Mai repeta odata spermograma cine stie...
Fetelor ma bucur mult ca dl dr o sa se apuce de FIV cred ca ma inscriu pe lista de acum.
Va pup pe toate
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Bonitta, eu luna trecuta am terminat a treia monitorizare si m-a programat deja pentru laparoscopie in ianuarie. Deci cred ca si la tine va lua o decizie abia la sfarsitul celei de-a treia "runde". La mine valorile sunt bune si spermograma OK, asa ca mi-am pus destule sperante in operatia din ianuarie. Pot sa zic chiar ca am ajuns sa numar zilele pana atunci si nu pana la ziua CM, cum ar fi normal Sunt in z. 20, niciun fel de simptome neobisnuite, asa ca astept cuminte...
tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
Fetelor,luna asta s-a incheiat si pt mine!
Mi-am facut Beta HCG azi si mi-a iesit 3.5.Valoare negativa,din pacate.Simptomele se mentin!Nu stiu ce sa mai cred.
Imi facusem atitea sperante.S-au naruit....
Dar trebuie sa ma ridic,sa ma scutur si s-o iau de la capat.Acum astept sa vina nenorocitii aia parsivi...Sper sa vina mai repede.Si n-o sa mai iau Utrogestan DPO.Ioana,saraca,m-a avertizat.A fost si ea patita.Si temperatura se mentine f ridicata.Poate am febra si nu-mi mai dau seama.
Cred ca niciodata n-am crezut mai mult ca luna asta ca sunt gravi...
O sa incep si alte investigatii,oricum pe 20 decembrie sunt programata la laparoscopie!
Va pup si ma retrag sa-mi savurez tristetea!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
Zenobia spune:
Azi e z 32. Am facut un test pe la pranz (Dr. Sigur) - destul de negativ (o liniuta fff palida dupa ceva timp). Acum o jumatate de ora am mai facut unul (SureCheck) - parca as fi pus pipi de bebelush in el - cat se poate de negativ. Nici un semn de rushi, de durere de burta sau de sani. Nu am pus Utrogestan, nu am facut Pregnyl luna asta. Nu mai inteleg nimic. Se intampla probabil pentru ca sunt stresata. N-am patit in viata mea sa am ciclu mai mare de 30 de zile, poate doar la pubertate. Si nici stresata nu sunt mai tare decat in alte luni cand imi venea la 26-28 de zile. Mai am un test, Barza, pentru maine dimineata, daca nu m-or napadi in noaptea asta. Din pacate nu am gasit Clear Blue in toata zona. Nu stiu ce sa mai zic. Vad ca e luna dereglarilor
Ioana, dupa cum bine ai zis, un doctor care n-a auzit de GIFT, si care mai e si mare profesor universitar... e clar ca tb sa mai ceri o parere.
Teodora, imi pare tare rau. Se pare ca ne luam de manuta luna asta.
Astept si imi pregatesc planul de bataie pentru luna viitoare.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
kristind spune:
Buna fetele! Vad ca luna asta a fost luna pacalelilor. Ne-am facut atatea sperante, degeaba...Eu am facut 2 luni monitorizari si pe 27 noiembrie imi face laparoscopie. Felicitari gravidutelor si noi, celelalte sa ne rugam la D-zeu sa ne dea un bebe!
kristin
KoraPop spune:
Buna seara,
Nu demult am sosit acasa de la "intalnirea" cu mister T. Endometru 6,2 mm si folicul 25,2mm, asa ca mi-a prescris pregnyl ( l-am si facut) si vineri dimineata voi fi la Elias la eco. A zis ca sunt sanse...imi va da si utrogestan...Voi ce parere aveti?E prima data cand fac pregnyl, invatati-ma si pe mine : daca l-am facut in seara asta inseamna ca maine voi ovula?Endometrul va mai creste pana maine?Trebuie sa "prestam" maine seara...si apoi imi ramane doar...
O seara placuta tuturor!
Kora