Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihailescu_teodora i-mi pare sincer rau ca nu a fost cu ochisori luna asta, dar nu fi trista, ai timp berechet, asa ca nu dispera! Cat despre trat. prof. Andritoiu si eu vreau sa-l fac, dar mai mult vreau sa-i dau sotului, ca la oligospermie s-au vazut minuni, dar nu prea multe. Si nu vreau sa astept o minune inca doi, trei ani. Saptamana viitoare o sa mergem si la dr. Soare, sa repetam spermograma si in functie de rezultat sa-i dea un tratament.
Kristind si de tine i-mi pare sicer rau, am crezut ca voi puncta mai multe gravidute, dar lasa, ca o sa vina si randul nostru!
Zenobia daca ai avut o a doua liniuta f. slaba dupa cateva minute, sunt sanse sa fie bebe. Mai ales ca tu nu ai luat utrogestan si nici alte medicamente care sa-ti deregleze menstra si sa-ti dea simptome de greata. Mie de ex. doar utrogestanul mi-a prelungit cel mai mult cu doua, trei zile CM-ul. Parca vad ca dereglarea ta se numeste "ochisori", multa bafta maine la testul barza!! Tin pumnii stransi!!
Miruna79 multumesc pentru urari!
KoraPop bafta maine la spargerea foliculilor si prestati maine cu spor, dar si sambata, mai des. Nu te lua numai dupa ce spune dr. T., ca multe fete au reusit prestand zi de zi, in perioada buna.
Marinar, Alexia28, Amely, Zenobia, Mamidevladut, Mihailescu_Teodora, Laura69silk, Silveanapopovici, RazadeSoare, Kora_pop, Kitty_nic, Miruna_79, Felicia, Claucia......va trimit la toate cate un pupic si sa nu ma dati disparuta, ca voi avea cateva zile mai aglomerate si nu stiu daca voi mai intra pe DC, pina luni. Mult noroc la toate fetele in asteptare de rezultate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Eu am fost ieri dupa-amiaza la T si surpriza: endometru 8,9 si unicul folicul de 16,7 !!! Si asta dupa ce luni( zi 10)era de 17!!!! Nu mai inteleg nimic
Spre seara am fost la Matei si iar surpriza: oligoastenozoospermie moderata. Mi-a cazut cerul in cap......Am avut asa o zi proasta.. Sunt pe fundul butoiului.....
Nu inteleg cum se poate sa scada in dimensiune foliculul de la zi 10 la zi 12???? S-a mai lovit cineva de problema asta?
Matei ne-a trims la dr. Calomfirescu.....ce puteti sa-mi spuneti despre el?
Va pup! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!
Ioana multumesc pt sfaturi ,asa am sa fac cum ai zis
Ii doresc bafta sotului tau la urmatoarea spermograma, sunt sigura ca va fi mai bine!!!Sotul meu are "astenozoospermie moderata, compensata prin ejaculat' mobilitate progresiva 30%, 56 milioane si dr. Matei si T au zis ca putem face copii cu spermograma asta dar sotul ia la indicatia lui T Tribullus ( deja cam de 2 luni) si poate de aceea a zis sa prestam la 2 zile...Sotul meu nu prea e de acord cu diagnosticul sau si ar vrea si el sa repete spermograma,imi poti da amanunte despre doctorul Soare?De ce este atat de renumit?Si unde poate fi gasit?
Imi pare rau pt fetele care nu au reusit luna aceasta,dar daca ati avut sansa luna aceasta inseamna ca se poate si pana la urma veti reusi, fiti optimiste si increzatoare!
Zenobiahai da-ne vestea cea mare!!!!
Eu sunt z14, am facut aseara pregnylul si deseara am de prestat.Care sunt simptomele dupa pregnyl?Utrogestanul poate induce in eroare un test de sarcina?Va multumesc celor care imi veti raspunde.
O zi buna tuturor!

Kora

Mergi la inceput

maria08- eu am fost aseara in jur de ora 19, tu pe la ce ora ai fost, poate ne-am intalnit?! l-ai intrebat pe T ce parere are de foliculul tau daca in z10 avea o valoare cum e posibil sa scada in z12? poate nu l-a masurat bine ieri....in ce zi esti?eu zic sa prestati la 2 zile si sa incerci oricum!T ce a zis? Bafta!
Fetelor voi ce ziceti e posibil ca T sa nu masoare bine la eco ...?Ati patit asa ceva?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Azi e z1, n-am mai apucat sa fac Barza, il pastrez pentru luna viitoare. Si este si cea mai nasoala zi din saptamana in general...

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Zenobia sincer ti-am tinut pumnii...Luna aceasta e un nou inceput, nu te lasa, vei reusi cu siguranta!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup fetele,

Imi pare rau sa citesc numai vesti proaste aiciTeodora, Maria08, Kristind

Korapop pe mine m-a durut burta dupa pregnyl dat nu este obigatoriu asa, dupa pregnyl ovulatia are lor in 24-36 ore, avand in vedere ca foliculul tau era maricel deci probabil ca azi are loc ovulatia deci prestati cu simt de raspundere, funduletul pe perna dupa, da? Si vezi ce zice Tutu maine

Zenobia, uffff am citit acum, imi pare tare rau pup]
Teo chiar imi pare rau, credeam ca luna asta ai dat lovitura, pup pestoaica frumoasa
Pup fetele si va doresc o zi frumoasa

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

teodora, Zeno...eu venisem intinsa sa...da' acum va tin pumnii pt luna viitoare..k de altfel, tuturor fetelor! hai, k abia a inceput luna, poate vom avea macar un bebelin... fetele si aveti incredere!
Amely, alexia, ne vedem diseara!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Alexia esti simpatica, am si eu o vaga durere pe partea stanga dar asta de cateva zile , specifica ovulatiei; fundul pe perna, picioarele pe pereti; am auzit de fete care isi pun un tampon imbibat cu apa cu bicarbonat dupa ce au facut dragoste ( in perioada ovulatiei desigur) Ce parere aveti?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Tot ce pot sa-ti spun e ca era si el mirat.....nu mi-a dat o explicatie exacta Mi-a spus ca mai vedem vineri ce se intampla....
Eu am ajuns pe la 14,30 si pe la 15,20 eram deja plecata....deci nu ne-am intalnit...poate data viitoare.
Sunt asa dezamagita... Mai ales ca la spermograma la Matei au iesit doar 14,5 milioane gigei Se pare ca ne va fi cam greu pana sa avem un BB
Zenobia: imi pare rau.....dar poate DD iti pregateste un cadou de Craciun!
Teodora: Ceva vesti????
V apup!

Mergi la inceput