Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

IOana bafta multa maine sa vii cu vesti bune bune de tot

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!! Tot nimic.Parca stau pe ghimpi.Am si eu o intrebare: a facut cineva test din asta-Dr. Sigur- sa fie gravida si totusi sa iasa ca nu e????????? Ca eu nu mai stiu...mi se pare ciudat ca sa fiu monitorizata, in ziua de.. sa fie ovulatia, si dupa 14 zile sa poata sa mai intarzie??? Poate ma lamuriti si pe mine. Multumesc !!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kristind mie mi s-a intamplat sa-mi vina rushii la 17 zile de la ovulatie, dar din cauza utrogestanului. Tu pui utrogestan cumva??? Daca ai o menstra regulata si nu iei utrogestan atunci poate esti graviduta. Testele se iau in calcul practic dupa cateva zile de intarziere. Marinar nu a avut nici un test pozitiv pina in luna a doua, asa ca poate si la tine se ascunde! Multa bafta, sa fie cu ochisori!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, iti tin pumnii maine si sunt sigura ca va fi bine!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Nu am luat nimic, nu am facut nimic.Dumnezeu stie, ca eu nu mai stiu..Va pupic. Noapte buna!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ioanatugs-multumesc pt incurajari! Iti tin pumnii pt maine!!!
Stiti cumva fetelor daca as putea lua ceva pt cresterea endometrului ( am auzit de estrogen dar nu stiu cum se ia),desi deoarece maine va fi z12 cred ca e cam tarziu sa iau ceva...
Kristind bafta! fa si alt test ( clear blue de exemplu )
Pupici tuturor si o noapte frumoasa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kora_pop poti sa iei Maca (de la Innovatics) si poti sa-l incepi din orice zi, cate 2 pe zi. Eu am luat 3 luni la rand si mi-a crescut endometrul de la 8, sau 9 , cat aveam inainte la 10.5 , luna trecuta. Cat despre medicamentul acela pentru cresterea endometrului, sa nu-l iei decat daca ti-l recomanda medicul, se numeste estrofem, parca si e plin de estrogeni, care pot provoca endometrioza. Sa nu iei nimic din auzite, ca poti sa dai in alte probleme. Stai linistita ca nu e mic endometrul tau si mai creste pina in ziua ovulatiei, iar Maca poti sa iei, ca sigur e bun si nu-ti poate face rau. Multumesc pentru incurajari!
Zenobia multumesc si nici o veste???
Kristind daca nu ai luat nimic, eu cred ca intarzierea ta poate fi un semn bun de sarcina! Tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!
Ioana- asteptam vesti bune!!!Multumesc pt sfaturi, de unde pot cumpara Maca?Oare la farmaciile HelpNet gasesc sau numai la plafar?Are efecte secundare ?
Kristind, Zenobia - ne dati vesti bune?
Fetele ai caror soti au astenozoospermie, cum a zis T sa prestati?O data la 3 zile sau la 2 zile?Eu sunt z12, am prestat sambata seara si ma gandeam ca ar trebui deseara sa prestam, imi dati si mie un sfat?Multumesc anticipat!
toate tutunicile!

Kora

Mergi la inceput

Neata fetele!! Tot nimic! Dar mi se taie din elan pentru ca mi-am luat temperatura de dimineata si a mai scazut cu o liniuta, adica am 36:8, si mi se pare cam mica..Cat trebuie sa ai, ca sa fii insarcinata?? Nu stiu de ce ma agit asa, ca doar nu e prima data cand imi intrazie, dar de data asta parca e altfel..sau vreau eu sa fie altfel, numai cu gandu la amarata de laparoscopie care se apropie. Va pupi, spor la treaba si bafta tuturor!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Mirella76Detalii spermograma:
Important: abstinenta minim 3 zile, maxim 5 zile, fara tutun, alcool, mancaruri picante. Inainte de recoltare cu o ora sotul sa urineze si sa se spele doar cu apa, fara sapun.

'mneata, fete!
Mda, eu am uitat sa dau detalii.
Clinica Sabyc, bd. I. Mihalache 13, vis-a-vis de Filantropia. Costa tot 90 ron si...acolo iti poti ajuta sotul , pt k locul de recoltat e o garsoniera. Recipient steril primeste acolo.
kristind, eu am facut Dr Sigur inainte sa vina cm, cu o zi (testul asta se face din ziua in care tb sa vina cm!) si a iesit pozitiv. Mai fa unul!!!
Ioana, sa vii cu vesti bune!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput