Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 30
felicia_ spune:
Maria, cazarea s-ar rezolva, ca oricare te-ar gazdui ( eu, de ex cu cea mai mare placere!) raman totusi drumul, timpul pierdut... poate ne anunti cand vii la monitorizare si ne mobilizam "ad hoc"!
Multi pupici!
Poze1Poze2
mmc_nd spune:
Fetele mele dragi, multumesc de urari! Doresc si eu celorlalte sarbatorite sa le ocroteasca Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil!
Dar ce ma fac ca eu una nu sunt vineri in Bucuresti? Vreau si eu sa beau din ceaiul magic si, mai ales, sa va cunosc!!! Va urez oricum distractie placuta si sa fie la fel de eficient ceaiul ca si pana acum .
Stie cineva cand se intoarce dr. T exact?
tare pentru viitoarele gravidute!
maria08 spune:
Felicia:
Esti o scumpa!!!
Fete dragi: va doresc o seara placuta si petrecere frumoasa pentru cine e cazul!
Pupici!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor !!
Iyoana(tiza mea), cred ca va trebui sa mai pui un nic-name la semnatura, ca sa nu ne confundam mesajele pentru una, sau cealalta. Deja am ametit citind mesaje, care mi se adresau mie, amestecate cu cele pentru tine si trebuia sa fac conexiuni, ca sa-mi dau seama daca se vorbeste de mine, sau de tine. Cred ca si tu ai patit la fel! Bine ai venit printre noi si sa dea Domnul sa fugi cat mai repede la gravidute!
Nique15, Bobo9, Copilut, bine a-ti venit in randul nostru si e valabil si pentru voi, fugiti cat mai repede la Odisee!
Mihailescu_teodora placerea a fost reciproca si la fel am simtit ca ne cunoastem de-o viata. Ciudat, nu?? Cum ne leaga pe toate aceesi dorinta sublima de a avea un bebelus!! Mii de si ne vedem vineri!
Laura69silk si abia astept sa vii!!
Amely poti veni la orice ora
Fetelor, tare mi-as dori sa fie semne de implantare, dar nu stiu, poate o fi si de la Aspenter, pe care-l tot inghit de vreo 2 saptamani, ma gandesc!! Am auzit ca poate provoca mici sangerari, oricum ma bucur ca inca nu au venit, dar vor veni, stiu sigur!!
In alta ordine de idei, va multumesc pentru urarile pentru sotul meu si intr-adevar azi e o zi mai speciala pentru mine si pentru ca Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril sunt sfintii nostri ocrotitori ai casniciei. Asa ne-am ales la cununia religioasa pe acesti sfinti si ne rugam mereu la ei, sa ne faca si noua o minune!!! Doamne ajuta la toata lumea!!
miruna79 spune:
Buna fetelor
La multi ani sarbatoritelor noastre Laura si Alexia multa sanatate si fericire si tuturor cu nume de Mihaela si Gabriela si sotiori vostri.E si ziua mea ca sunt si eu Gabriela.
Va pup pe toate
KoraPop spune:
Buna seara si LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!
Am fost plecata cateva zile din localitate si abia acum am revenit...Despre mine ce sa zic...am fost la T. in z16 si dupa al doilea pregnyl foliculul meu era mare si frumos, nu se sparsese, avea 29 mm , T a zis ca inca e bine ...apoi in z18 am fost la alt dr la eco deoarece T plecase din tara si acel dr mi-a zis ca mi s-a facut un chist hematic ( cu firisoare de sange) de 41 mm si nu stia daca se elibirase ovocitul sau nu din moment ce nu el imi vazuse pana atunci foliculul la ecografii....nu stiu ce sa zic si nici nu inteleg cum s-a intamplat asa ceva deoarce eu nu am luat nimic pt stimulare, a crescut el asa pur si simplu si T mi-a dat pregnyl....acum astept dar mai mult ma gandesc la laparo care va fi in 23...Daca a patit cineva ceva asemanator va rog sa imi dati sfaturi. Va pup pe toate!
Diddy si eu ma bucur ca ne-am cunoscut si iti tin pumnii , multa multa bafta, din 2 foliculi macar unul tot va fi bebe dar poate amandoi!!!
Ariana ce mai faci draga mea?Te-ai programat pt histeroscopie?Cum te mai simti?Astept vesti!
Fetelor explicati-mi ce trebuie sa scrie exact medicul de familie ( pt laparo) si in adeverinta de la servici ce trebuie exact sa scriu ( trebuie sa imi fac eu adeverinta ca lucrez la firma sotului meu)! Si ce trebuie sa imi duc cu mine in spital: halat, pijama, papuci , prosoape, si mai ce?Va multumesc tuturor!
O sera placuta! toate, toate tutunicile!
Kora
Diddy spune:
LA MULTI ANItuturor Mihaelelor si Gabrielelor si sa va dea DD ce va doriti cel mai mult pe lumea asta!
Kora, of, mama ce rau imi pare ca aud de la tine ca ai facut chist.Stii ca si mie imi era frica de asta...nu inteleg de ce s-a transformat in chist daca, cum spuneai si tu, nu ai facut stimulare si ai facut si Pregnyl-ul. Oricum, gandeste pozitiv si sunt sigura ce nu vei sta prea mult cu el deorece o sa ti-l scoata T la laparo. Dar sugestia mea este sa il intrebi pe T din ce motiv s-a transformat foliculul in chist.
Eu - nimic nou...cateva intepaturi pe parcursul zilelor, dar in rest nimic. Si fetelor, am auzit luna asta de 2 prietene de-ale mele ca au ramas gravide...si desi ma bucur enorm pentru ele, o parte din mine parca si mai rau ca pana acum. Am impresia ca toate fetele in afara de mine raman gravi, of....
Va pup pe toate
KoraPop spune:
'Neata!
Diddy- tu chiar nu ai de ce sa fii suparata, crede-ma ai toate sansele sa fii in curand ca si prietenele tale, adica , eu sunt sigura ca ne vei anunta in curand asa ca incep galeria: hai Diddy!!
Iti multumesc si pt gandul bun pe care mi l-ai adresat, oricum e o enigma ce mi s-a intamplat mai ales ca intotdeauna am ovulat fara sa mi se faca chist. Dr. care mi-a zis ca e chist hematic a scris in paranteza "luteal?" pt ca e posibil totusi sa se fi eliberat ovocitul si resturile acelea sa se fi facut chist hematic; a zis sa imi pun utrogestan totusi ca nu se stie niciodata...oricum in ultima instanta mi-l va scoate T., dar acum am emotii sa nu mi se suprapuna ciclul pe data de 23 ca nu ma va opera pe ciclu....of....Chiar imi amintesc ca am citit pe forum ca in 29 se va opera o fata ,dar nu mai stiu cine si as face schimb cu ea daca i-ar conveni si ei....!
O zi buna tuturor!
Kora
nique15 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sunteti foarte dragute ca imi urati bun venit, dar eu nu sunt o aspiranta, am deja o fetita de 1,3 ani - puteti vedea si poze - a carei nastere i-o datorez in totalitate lui dr T. Eu am intrat aici pentru a afla o informatie despre dr Badea si pentru atmosfera. Va doresc tututror aspirantelor sa vi se implineasca visul cat mai curand, iar gravidutelor o sarcina usoara sa va bucurati de aceasta perioada deosebita!
Va pupam,
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare