Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 31
Raza de soare spune:
Vin si eu sa dau pupici.
Kora, imi pare rau...da' o sa se rezolve!
Stiu eu ca si tu si Diddy si toate fetele veti avea bebei!
Pe mine ma (cam) asteapta asistenta la perfuzii zilnice si/eventual si concediu medical/spitalizare..pentru varsaturi (mda, e destul de urata situatia)... da' pt ca nu pot lipsi de la serviciu , ma fofilez si eu cat pot...si refuz elegant. Deocamdata.
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
felicia_ spune:
Buna dimineata!
Eu sunt cam somnoroasa, ca am ajuns acasa pe la 1 noaptea...
Raza, imi pare tare rau ca nu te simti bine, incearca se rezolvi cu serviciu si nu evita sa te internezi daca trebuie! Lasa ca te dadacesc fetele maine ( sper sa ajungi)!
KoraPop, uite un de la mine sa iti treaca supararea... chistul se va elimina la ciclu ( de multe ori se intampla ca un folicul nespart sa se transforme in chist) , iar daca nu, il rezolva dr T!
Pe trimitere sa scrie: diagnostic: sterilitate primara ; Rog internare.
Pe adev de la serviciu... asa cum scrii de obicei, eliberata pt a-i servi la spitalizare; sa nu uiti sa treci contul casei de asigurari!
La spital, pe langa ce ai zis tu : periuta de dinti, cana , o lingura si o furculita, tampoane pt cazul in care mai sangerezi putin( mie mi s-a intamplat).
Bafta multa!
Poze1Poze2
Diddy spune:
Raza, nu te juca cu evitarea spitalizarii, nu merita nici un servici sa risti sanatatea ta sau a a puiului tau! Daca T zice ca trebuie sa te interneze asculta-l ca stii f. bine ca el nu este genul care se panicheaza usor.
Kora, , este foarte posibil ca acel chist sa se elimine cu urmatorul ciclu. Sunt convinsa ca si eu si alte fete am avut in timpul ciclului chisturi de acest gen, care la urmatorul s-au eliminat si nici nu am aflat de existenta lor. Totusi, probabil ca a existat o disfunctiune la nivel hormonal la tine de data asta, ar fi interesant sa afli valorile hormonale din z14 si z21.
maria08, si noi te .
Copilut , , ce mai faci?
P.S. Chiar fetelor, cum se procedeaza cu programarea la laparo la Mister T? Pe mine de ex. m-a programat pe 9 Februarie, dar daca pica dupa ovulatie mai opereaza?
la fete tutunici dragute!