Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 29
Amely spune:
Laura, Alexia, sa fiti sanatoase si iubite dragelor, si sa vi se implineasca toate dorintele...LA MULTI ANI si abia astept sa ne vedem vineri si sa va dau cate un pupic pe obrajori!
LA MULTI ANI de asemenea tuturor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli - Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabite, -ici multi si petrecere frumoasa!
Sunteti toate niste tutunici vesele, simpatice, frumoase si cu chef de viata si parca v-as cunoaste de cand lumea! asa-mi sunteti de dragi, mai cucuietelor... de numa!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
12+
Iyoana spune:
Draga Bonitta
multumesc de raspuns: este exact ce vroiam eu, mai ales ca voi fi in perioada potrivita in ziua de consultatie.
Dar 1 500 000 lei costa???? E cam mult, dar asta este!!
multumesc frumos si pup!
DISTRACTIE PLACUTA pentru toti / toate care au ceva sau pe cineva de sarbatorit diseara!
ioana
marinar spune:
buna gagici
LA MULTI ANI!!! si din partea mea tutror sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi, sa fiti fericiti si sanatosi.
printre picaturi am vazut ca ati vb de analizele pe care vi le-a recomandat T. eu cand am fost la primul control la el i-am zic ca am vanit la un control de rutina, ca inca iau pilule dar vreau cat de curand bb, asa ca mi-a facut si eco si mi-a dat si fff multe analize, si de sange si pap si cultura de col si secretie, cam tot. cum am ramas relativ repede gravi mi-a mai dat sa fac analize abea pt sapt 28.
Marina 29+
burtika
felicia_ spune:
Iyoana,in monitorizarea de 1,5 mil intra cel putin 2 ecografii: de obicei, z 12, apoi z 14, si inca una sa verifice daca ovulatia a avut loc... (totul depinde de lungimea ciclului si de cum cresc foliculii).Deci tu dai la prima eco banii, apoi nu mai dai nimic,indifern ca iti mai face o eco sau mai multe.
Fetelor, ce ma bucur ca mai vin si tutunici noi, sa le cunosc! Ioana, ai observat ca din lista doar noi nu am trecut la , dinte fetele de la intalnirile trecute? Ar fi cazul sa luam atitudine!
Claucia, MamideVladut, nici un semn?
Pupici tuturor!
Poze1Poze2
laura69silk spune:
Buna la fetele dragi si scumpe !!!
Alexutza, Mmc, Mihavasoi - LA MULTI ANI, frumosi, plini de sanatate si iubire, sa va dea Bunul Dumnezeu tot ce va doriti, impliniri si o viata frumoasa, alaturi de cei dragi inimii voastre !!!
Ioana si Felicia - LA MULTI ANI frumosi si fericiti si pentru sotiorii vostri, o viata frumoasa plina de armonie si Bunul Dumnezeu sa va desavarseasca fericirea, daruindu-va cat mai curand un bb !!!
Va multumesc din suflet dragele mele, iubitele mele, sa va auda Dumnezeu ...Ioana, Teo, Kitty_sor, Amely, Felicicutzu, Raza, Madau, Bonitta, Maria08, ana_p, Mirella76, Iyoana + de un milion de ori
Permiteti-mi sa urez si eu bun venit si sedere scurta la aspirante, noilor noastre colege, Iyoana, Copilut, Nique15 si Bobo9 !!!
Sa va dea Domnul cat mai curand copilasii mult doriti !!!
Fetelor abia astept sa ne vedem vineri, dar pana atunci, astazi este o zi superba, sa va bucurati de ea si petrecere frumoasa si distractie la greu in aceasta seara, alaturi de cei sarbatoriti !
Ioana, frumoasa mea, abia astept sa ne vedem diseara, sa ne imbratisam si sa vorbim !!!
Cu mult drag,
Laura
laura69silk spune:
Marina, gravidutza noastra draga si activa...am scris in acelasi timp - multumesc frumos pentru urari si sarcina usoara in continuare ! +
Felicicutzu fata activa si inimoasa ! Chiar asa, ce fac fetele dragi, Claucia si Mamidevladut ???
Referitor la burticutza, chiar asa, sa luati atitudine cat mai repede, poate trageti si mai tare piciorul si ne luati si pe noi...
Laura
Iyoana spune:
Felicia, ouf, multumesc!
e deja ceva mai bine!! ca daca dau cate 1,5mil de fiecare data cand ma duceam la el, ajung la balamuc...
ioana
maria08 spune:
Mai fetelor......taaaaare as vrea sa vin si eu la intalnire! Vad ca dupa fiecare intalnire se intampla minuni in grupul celor care au participat! Numai .......
Imi pare asa rau ca nu stau in Bucuresti......desi in vremea studentiei uram Bucurestiul
Va pup!
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by maria08
Mai fetelor......taaaaare as vrea sa vin si eu la intalnire! Vad ca dupa fiecare intalnire se intampla minuni in grupul celor care au participat! Numai .......
Imi pare asa rau ca nu stau in Bucuresti......desi in vremea studentiei uram Bucurestiul
Va pup!
Maria ar trebui sa vii. Intalnirile astea sunt un plus de siguranta, nu fac tratamentele si cat face un ceai baut la Ioana dupa o gravi.
Sper sa vii si tu.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
maria08 spune:
Mai kittysor, tare as veni........dar e mai greu cu cazarea.
Pana la urma poate am sa va cunosc eu..... Tare imi sunteti dragi....toate; dimineata cand ajung la firma, primul lucru pe care-l fac - va citesc in timp ce-mi beau cafea si apoi munca.
Poate se sincronizeaza o intalnire cu monitorizarea mea si atunci nu mai scapati...
Pup!