Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

FELICITARI KITTY!!!!

sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos si frumoooos.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna gagici....
felicitari kittisor.sa ai un bb sanatos si frumos.
KoraPop- as vrea sa-mi schimb medicul dar din pacate e vorba de cel de familie care, din cate stiu eu, e obligat sa-ti faca de doua ori pe an analizele complete
va pupici si astept mai multe vesti bune
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Marina, Maria, Ana_id va multumesc din tot sufletul! Tot ce pot sa va spun este ca fericirea mea la momentul asta nu cunoaste limite! Plutesc! Despre tati nu pot sa va mai povestesc!
Maria referitor la intrebarea ta pot sa-ti spun ca avem un an si jumatate de incercari. Tot ce pot sa spun este ca luna asta am hotarat sa fac ce imi spune Tutunaru din martie. Asa a vreut DD. Fix peste o spatmana este ziua sotului meu si a primit cel mai frumos cadou!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Laura- Bine ai revenit printre noi!
Am vazut pozele. Doamne, dar frumoasa esti! Esti cumva actrita, model??? Si sotu e aratos, ce mai sunteti un cuplu deosebit, 2 oameni frumosi. Si nasii au fost la inaltime, iar nunta superba!
Multumesc de incurajari si sper sa aud si de la tine vesti bune in curand, mai ales ca te/a mangaiat soarele Cretei...
Kitty- FELICITARI!! Sa-ti dea Dzeu multa sanatate si un bebic frumos si sanatos!
In sfarsit o veste buna!!
Haideti, fetelor, cine mai urmeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by kitty_nic

Ei bine, pot sa spun si eu acum ca sunt gravida.

Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!

Fete, v-am zis eu ca simt ca vom avea curand macar 1 bb???

Gata, la "mitingu" de-acu nu mai lipsesc...cand e, cand e????

laurasilk bine ai revenit, multumesc pt urari! da-mi voie sa felicit ink o data miresica frumoasa! sa dea Dumnezeu sa vi se intregeasca fericirea cu un bb mic!

bubulina, drum bun si ai grija de tine acolo unde pleci!
mamidevladut, mai fa un testulet! tin pumnii!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTY ; FELICITARI din tot sufletul!!!Sa ai parte de sarcina usoara si sa va bucurati de multasteptatul bebe!!!
In sfarsit o veste minunata!!!
Ioana ai avut totusi mana buna !
Laura69silk: casa de piatra si cat mai curand sa ne anunti ca sunteti 3!
bubulina1: mult succes in tot ceea ce iti propui sa faci, atat in cariera cat si pe planul bebe!sa ne scrii si din strainatate!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, KITTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!

Scumpa noastra, ce veste minunata !!! Cum sa nu ne spui, cand asteptam vesti asa bune cu sufletul la gura !? FELICITARI din toata inima !!!

BRAVO, inca o data, fata frumoasa !!! Sarcina usoara, bb sanatos, voios si frumos, ca si voi doi, Cristina !!! Sa ai grija de tine si de samburel, iubita !!! Bafta multa la Tutu, maine seara si DA DA DA, draga mea, ne vom vedea la Ioana !!!
Ioana, nasica cea frumoasa, ai avut mana buna, sa dea Domnul sa se umple capitolul nou de burticoase fericite !!!
Maria08, multumesc din suflet, iubita ! Sa dea Domnul, noua tuturor !
Bubulina1, multumesc frumos, din suflet !!! Imi pare tare rau ca trebuie sa te desparti de noi. O sa ne lipsesti tare, tare mult...Si desi nu ne cunoastem, vreau sa-ti multumesc pentru toate cuvintele frumoase, pline de sensibilitate, pentru toate incurajarile si sfaturile pertinente, pe care ni le-ai oferit de-a lungul timpului, nu numai noua, celor de la topicul "tutunaru", tuturor fetelor, care intr-un moment sau altul, au avut nevoie de ele !!! Iti multumim, Bubulina1 inca o data, sa fiti sanatosi si tu si sotul tau, sa aveti grija unul de celalalt, sa aveti parte de multe impliniri profesionale si fie ca Bunul Dumnezeu sa va trimita cat mai curand un ingerash, care sa va implineasca si sa va lumineze vietile !!! Sa nu ne uiti, si daca timpul si situatia o va permite, poate vei mai putea arunca un ochi pe la noi !!! +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Laura, Bonitta, Raza, Kora va multumesc din tot sufletul fetelor pentru urarile voastre calde si frumoase. Sa dea DD (si Tutu! ) sa trecem toate la sa ramana gol topicul de aspirante!
Multumesc din suflet si asa cum va imaginati, plutesc de fericire!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

BARBYE a ajuns acasa si s-a intors pe forum!!uitati-va la Generale!!! 2 vesti minunate in cateva minute...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

KoraPop, Raza de soare, Bonitta, va multumesc frumos pt. urari si pt. aprecieri !!!
Draga Bonitta, ma faci sa zambesc, esti fff dragutza, nu sunt nici actrita si nici model, sunt absolventa de filologie, lucrez la o firma privata, care importa, distribuie echipamente si accesorii profesionale pentru bucatarii industriale (de hoteluri, cantine, spitale etc.). Rochitza a fost facuta dupa ideile mele, si am avut la dispozitie efectiv un make-up artist, care este un profi desavarsit, astfel incat acelea au fost...rezultatele unei maini de profesionist. Sa nu crezi ca arat asa in fiecare zi...

O veste minunata, Raza !

Laura

Mergi la inceput