Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 11
KoraPop spune:
ana_id schimba medicul si mai bine cere-i parerea lui T. Sunt sigura ca el nu te va pune sa astepti. tiza mea si iti doresc bafta multa!
Kora
Bonitta spune:
Ana p- Iti tin pumnii, si poate da Dzeu ca pana in ianuarie sa ramai gravi, mai ales ca totul e OK la tine. Sa inteleg ca T. nu iese din tiparul lui. Eu as vrea la urmatoarea monitorizare (a treia) sa-i zic sa fac IA, dar nu stiu daca va fi de acord, fara LAPARO inainte. Tie ti-a dat vreun tratament la a treia monitorizare? Multa sanatate si sa te aud pana la anu cu II liniute!
Maria08- Ai intrebat de dr. Calomfirescu, spune anume ce te intereseaza despre el? Se pare ca sunt multi barbati care au acelasi diagnostic, si al meu e in aceeasi situatie, iar dr. Matei l-a trimis la acelasi dr.. Calomfirescu este un super OM, se poarta extrem de atent si raspunde pacientului la toate intrebarile. Ce pot sa/ti spun este ca l/a sucit pe toate fetele, i/a facut mai multe ecografii, in concluzie - nu are nimic grav, tb. sa-si schimbe stilul de viata si i-a dat totusi un tratament. Cam atat. A! Si ce e important, a zis ca a vazut spermograme cu valori si mai mici si autorii acelora aveau la activ o droaie de copii. Asa ca, este de ajuns unul mai sprinten, si sarcina e gata! Asa ca mult curaj si incredere, ca nu e dracul atat de negru!!
Va pup!
laura69silk spune:
Buna la toate Tutunicile dragi si scumpe !
Revine in fortza (sper eu), o inca foarte optimista aspiranta !
In primul rand, permiteti-mi sa felicit proaspetele gravidutze :
Alexutza si Raza de soare, felicitari din toata inima, sarcina usoara si bbei sanatosi, grasunei si mancaciosi !!! Sa va dea Domnul multa sanatate, fericire in 3 si sa va bucurati de cea mai frumoasa perioada din viata voastra : sarcina cu primul bbel !!! +
In al doilea rand, permiteti-mi sa va multumesc cu lacrimi in ochi, pentru toate urarile frumoase, pentru ziua nuntii si pentru luna de miere !!! Le-am citit si eu si sotzul meu si va multumim din inima pentru caldura si frumusetea sufletelor voastre !!!
Felicia, Alexutza, Amely, Kitty_sor, Raza de soare, Mirunica, Teodora, Claucia, Marina, Zenobia, Lauravoinicu, Mmc
Doamne, sa ma iertati, daca am uitat pe cineva...
Asa cum stiti de la Ioana (nasica scumpa si frumoasa ), vremea a fost superba, ziua in sine a fost de neuitat, am trait-o din plin si am fost foarte fericiti...Ioana si Tuvshin au fost la inaltime si...spectaculosi ! Eu si sotzul meu suntem foarte fericiti pentru ca i-am cunoscut si ne-a fost ingaduit sa-i avem ca nasi !!! Luna de miere (saptamana de zahar, de fapt) am petrecut-o in Creta. Au fost 9 zile superbe, cu vreme foarte buna, am avut masina inchiriata si am facut cam 1460 km...Complexul hotelier de vis, oamenii foarte calzi, dar din pacate prea...scurt, nu am apucat sa vizitam decat cca. 40% din insula...Am vazut cele mai spectaculoase peisaje din viata noastra, unele ne-au taiat respiratia...Am facut si cateva ore de plaja, am baut, am dansat, ne-am distrat si...ne-am iubit...Voi pune la semnatura alte cateva poze de la nunta noastra, sper sa va placa !
Acum, inca o data, felicitari din inima proaspetelor gravidutze, Alexia si Raza de soare !!! Multa sanatate si sa aveti grija de voi si de puiutzii vostri si multa bafta astazi, la intalnirea cu T si bebeii vostri !!! Pentru cele "veterane", Marina si Amely, sarcini usoare in continuare si sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va vedeti puiutzii sanatosi, la sfarsitul celor 40 de saptamani !!! +
Marina, ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred...28+...parca mai ieri anuntai vestea cea mare...
Amely, iubita,...11+ si la tine ! Doamne cum trece timpul ! Imi pare rau ca ai avut probleme cu ochiul. Este fff bun Tarosin-ul si sunt sigura ca te va ajuta. Nu te mai speria de pata aceea maro, astazi il vei vedea pe T, si va fi bine !!! Ai incredere, nu poate fi altfel !!! Sanatate multa si ici pt. gravidutza panicoasa
Felicicutzu, iti transmit inca o data sanatate multa si ma bucur din suflet pt. rezultatul bun al laparoscopiei, vacantza placuta in continuare si asteptam sa revii cu forte proaspete in lupta pentru bb ! Trebuie sa se intample acum, cat de curand...vei vedea !!!
Kitty_sor, iubitzica, multi ici...Multumesc inca o data pentru gandul bun si frumos si inteleg ca ai ramas in cursa ! Facem galerie si te asteptam cu vesti buuuuuneeee !!! - Hai, Kitty_sor !!!
Teodora, Kristind, Zenobia, imi pare rau pentru vestile rele ! Dar vine cu sigurantza o noua luna, plina de sperante, si bb nu va intarzia sa apara ! Va tin pumnii in noua luna de monitorizari si sa dea Domnul sa auzim de cat mai multe II-utze !!!
Mamidevladut - iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorintza si sa ne anunti ca esti gravidutza !!! Chiar daca ai un test negativ, nu au venit uratii si este un semn bun ! Poti repeta testul, asa cum spun si fetele si sper sa fie cu ochisori !!!
Mirunica + - multumesc frumos pentru urarile calde si pentru aprecieri !!! ma bucur ca ai revenit si esti mai activa si asteptam noutati si de la tine. Ati refacut spermograma ? Urmati vreun tratamanet naturist ? Multa sanatate si mult noroc in continuare, mai ales daca va ganditi la un Fiv !!!
Silvana, ma bucur ca ne-ai mai adus vesti...imi pare rau ca nu a dat rezultate trat. lui Andritoiu. Doresc sa te felicit pentru decizia luata cu privire la adoptie si iti doresc din suflet ca Bunul Dumnezeu sa va aduca copilasul mult dorit in familia voastra ! +
Laura iti multumesc si tie pentru uarile calde si iti doresc bafta multa in noua serie de monitorizari, iar la urmatoarea stimulare sa ne aduci vestea minunata !!!
Ana_p, bafta multa si tie si sa dea Domnul sa ne dai vestea cea mare si sa nu mai fie nevoie de laparo !!!
Bonitta, tinem pumnii si pentru tine in perioada de asteptare ! Sa dea Domnul sa vii cu o veste minunata la sfarsitul perioadei de asteptare !!!
Ariana imi pare rau pt. rezultatul operatiei, iti doresc multa sanatate si tratamentul pe care il faci sa aduca rezultatele asteptate !!!
KoraPop, bafta multa si tie, valorile pe care le ai nu sunt rele si mult noroc maine la monitorizare cu T !!!
Ana_id, imi pare rau ca ai cazut in butoi...sper sa te scoatem noi din acesta stare ! Asa cum ti-au spus si fetele, schimba-ti medicul si incearca sa-ti faci tu, analizele care te intereseaza ! + ici pt. fata tristutza
Maria08 mult curaj si inainte cu incredere ! Poti avea si alte opinii, vis-a-vis de problema sotului, si cu ajutorul lui Dumnezeu si ceva trat. naturiste, si putin noroc, poti obtine o sarcina ! Multa bafta in tot ce veti decide/intreprinde !
Claucia, , Mmc, Bubulina1 un gand cald pentru voi si o imbratisare
Ioana un pupic foarte special pentru tine
Altfel...Z20, fara asteptari...voi suna astazi la Ramona si ma voi programa la o "discutie" cu T, cand se va intoarce. Pasul urmator in ce ma priveste, este laparo, dupa care voi incropi o strategie cu Ioana, pentru o serie de inseminari si, eventual...un Fiv, asta in functie de ce va descoperi T, la laparo.
Va pup cu mare drag pe toate, va doresc o zi linistita si doar vesti bune !!!
Laura
Poze nunta
kitty_nic spune:
Dragele mele dragi,
Stau de 5 minute si ma gandesc cum sa incep: sa va spun ca visez de multa vreme sa aflu o asemenea veste? asta stiti si voi! sa va spun ca sunt fericita? ar fi prea putin!
Nu cred ca exista muzica mai placuta pentru urechile unei aspirante decat familia cuvintelor: sarcina, bebe, gravida.
Ei bine, pot sa spun si eu acum ca sunt gravida.
Deocamdata o atesta trei teste de sarcina pozitive si o beta HCG cu valoare de 609 mUI/ml.
Nu stiu ce as putea sa mai spun, in afara faptului ca simt ca visez!
Maine seara mergem la Tutu sa vedem ce ne spune - probabil nu mare lucru acum!
LauraSilk, bine-ai revenit!Nu-i asa ca ne vedem saptamana viitoare la Ioana?
Va pup pe toate.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
ancadragoman spune:
Kitty_nic felictarile mele ptr bb.Sa fiti sanatosi amandoi si pupici multi de la mine
anca
poze nunta
alexia28 spune:
FELICITARI TE PUP, SARCINA USOARA URAAAAAAAAAAAA, DE ABIA ASTEPT SA NE VEDEM
bebe
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
bubulina1 spune:
Kittisor, mi-ai dat cea mai buna veste pe ziua de azi! Iti doresc inca o data sarcina usoara si bebel sanatos!
laura69silk, iti doresc o casnicie fericita si sa vina repede bb!
Tuturor gravidutelor: alexia28, raza de soare, amely, marinar le urez sarcina usoara pana la capat si nastere usoara!
Celor care sunt in asteptare IoanaTugs, KoraPop, mamidevladut le urez sa vina repede bb!
Eu vreau sa-mi iau la revedere de la voi, pentru moment nu mai sunt aspiranta caci plec sa lucrez in alta tara, asa ca proiectul bb se amana pe perioada nedeterminata!
Sper ca atunci cand voi avea acces la net sa nu mai gasesc pe nimeni cunoscut pe aici.
Va pup pe toate!
Bubulina
Speranta moare ultima!
kitty_nic spune:
Alexia, Bubulina, Anca, va multumesc din tot sufletul! Va multumesc si sa stiti ca daca nu am niste mesaje prea volubile si voluminoase, dar nu mai am cuvinte!
Va pup
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
maria08 spune:
Bonitta: Iti multumesc pentru detalii! Incerc sa-i dau un telefon.
Laura: O casnicie frumoasa si sa dea DD sa vina repede BB!
Va pup!
maria08 spune:
kitty: Felicitari!!!!! O sarcina usoara si un BB sanatos! Povesteste-ne si noua cum ai reusit si dupa cat timp, te rog. Eu una am nevoie de sa mai aud de reusite!
Numai bine!