Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Kitty_ multe, multe, multe felicitari!!!
Sarcina usoara si multa sanatate tie si bebicului!

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Draga Laura- Esti prea modesta!Frumusetea ti-o da Dzeu, iar noi, prin anumite mijloace nu reusim decat sa evidentiem ceva cu care suntem deja inzestrati. Poate doar daca ai operatii estetice din cap pana in picioareGlumesc, evident!
Te pup si iti doresc cat mai repede un ingeras frumos ca parintii lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kitty_nic nu mai am cuvinte, asa ca urlu: FELICITARI IUBITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ioana trebuie sa faci modificari la listuta
Kitty felicitari inca odata, m-am uitat pe lista si in dreptul tau scria normospermie, trompe permeabile asa ca erai printre candidatele cu cele mai mari sanse; cand poti spune-ne cu ce te-a ajutat mister T si cum ai reusit.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Ioana, si mii de multumiri! Acum stii ce te asteapta, nu-i asa? Saptamana viitoare ne vedem la tine! Si apropos: sa stii ca pe 9 nov e ziua sotului meu si imi doresc sa-l aduc la tine! Nu-i asa ca-mi rezervi si mie o masa?
Ariana multumesc mult pentru urari.
Va pup pe toate fetelor si va multumesc. Este asa bine sa primesti atatea urari!
Kora, reteta care s-a dovedit a fi de succes in cazul meu a fost stimularea cu ova-mit, monitorizarea si pregnylul in z14. Si bine-nteles cooperarea sotului meu !

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

KITTY, FIE SA AI UN BEBE MINUNAT PESTE 9 LUNI!!!

MULTA, MULTA BAFTA SI SANATATE!

Mergi la inceput

Silvana iubito, iti multumesc din tot sufletul. Fie sa ai si tu un bebe cat de curand se va putea si indiferent de modalitate. multi multi multi! Nu-i asa ca vei veni la intalnirea noastra de saptamana viitoare?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Kitty felicitari din suflet sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voinic care sa va lumineze viata, ma bucur nespus de mult ptr tine.Sa ne tragi dupa tine....
Ioana chiar ca ai mana buna avem o graviduta deja.Spor la treaba.
Laurica ce ma bucur ca te ai intors casa de piatra multa fericire si sanatate si un bebe in curand sa va dea DD.sa stii ca ne ai lipsit mult ne a lipsit sufletul tau bun si cuvintele tale frumoase.Acum ca v-ati casatorit si v-ati asezat la casa voastra sa vezi ca bebe o sa vrea si el sa vina.
Eu sa stii ca nu am facut mai nimic vreau sa sun la dl doctor sa ma programez sa discut cu el sa stiu ce ma astepta si de unde sa incep vrem sa repetam si spermograma si pana la urma ma bucura faptul ca se apuca si dansul de facut Fiv poate voi avea noroc.....
Teodora imi pare nespus de rau lasa ca si maine e o zi....
Mamica de Vladut sa mai faci un test poate chiar esti bafta multa multa.....
Amely ce ti face ochisorul?ti am zis trece in 2 saptamani am uitat sa ti spun ca poate fi produs de un efort asemenea tusei sau constipatiei oricum e inofensiva hemoragia asta nu te speria deloc, nu exista tratament dar ptr a grabi rezorbtia se administreaza vit c si calciu.

Mergi la inceput

Miruna multumesc mult pentru urari! Sa stiti ca Tutu are mana buna in toamna asta, mai buna decat toata vara la un loc! Am sa trag cat mai multe aspirante dupa mine. Pana atunci, poate va contaminati cu !

Poze

Mergi la inceput

Ioana trece-ma te rog si pe mine pe lista cu gravi, ca mi-s si eu doritoare!

Poze

Mergi la inceput