Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
marinar spune:
si eu am intrat intinsa asteptand sa citesc vesti bune. imi pare rau fetelor ca nua fost sa fie de data asta, dar vor venii ei bebeii!!!
Ioana pupici multi sa-ti ajunga cat nu mai intri pe la noi.
gravidutzelor azi mergeti toate la T. abea astept sa citesc ce va fac mogaldetzele.
bebelina mea cred ca inca mai incearca sa dea un gol pt steaua, asa ca sa-l impace pe taica-su. offff
Marina 28+
burtika
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana p. spune:
Maria nu fi necajita de numarul , unul trebuie sa fie mai iute de picior si e de ajuns.In rest nu mi se par valorile tale chiar asa de rele , nici la edometru ,nici la folicul( poate nu a masurat el bine luni) si mai pot creste.
Dana
Poze
ana_id spune:
buna fetele
am intrat dupa mult timp pt ca nu am vesti de nici un fel.....din pacate acum sunt cu fundul in sus pt ca am fost la medicul de familie ca sa-mi dea sa fac toate analizele sa incep sa ma pregates(la mine ambele sarcini au prins n nov, dec)si ea nu a vrut sa-mi dea trimitere ca inca nu e cazul nsa fac bb.cine e ea sa-mi spuna mie cand e timpul?doar pt ca ea are 33 de ani si nu vrea sa faca bb nu inseamna ca eu nu am voie sa fac!!!!!!!a zis ca daca raman insarcinata sa nu apar la ea la cabinet.ce fel de medic iti spune asa ceva?a, si in plus am descoperit ca am si discopatie lombara, asta ca sa puna capac.
va tin pumnii in continuare
pupici
diana
maria08 spune:
dana: multumesc pentru incurajari!! Oricum nici bine nu e 14,5 mil.....mobilitate a+b= 38%, a=0
Offffffff......nu era suficient ca sunt eu defecta...
ana-id: eu una cred ca ii spuneam cateva......mai bine schimba medicul!
Pupici1
mamidevladut spune:
Mai fetelor ce se intampla cu noi?
Eu sunt deja in a sasea zi de intarziere si chiar nu inteleg ce se intampla. De 2 zile am pete maronii seara.....si atat.Nu am dureri de cm, nimic si tot astept sa vina uratii. Cred ca luna asta a fost ceva ciudat in atmosfera.
Pup fetele mele dragi Alexia, Ioana, Kitty, Laura, Feli, Zeno, Amely, Marina, Teo, Raza, Clau, Kristin, Miruna,, si toate tutunicile carelupta in continuare pentru visul lor..
Loredana si Vladut(04.02.2001)in asteptarea lui
nr.2
KoraPop spune:
maria08 si sotul meu are a+b = 30% mobilitate ( a= 0), dar diagnosticul dr. Matei a fost "astenozoospermie moderata compensata prin ejaculat" - la ejaculat scria NORMOSPERMIE) si a zis ca putem face linistiti copii cu spermograma asta, la fel a zis si T; totusi sotul meu ia Tribullus Terrestris 2p/zi ( de doua luni ), da-i si sotului tau sa ia Tribulus, am auzit ca face minuni si prestati la 2-3 zile nu mai des BAFTA!
mamidevladut 6 zile de intarziere si nu ti-ai facut test???te rog fa-ti testul si da-ne o veste buna!!!Iti tin pumnii!!!
Kora
mamidevladut spune:
Pai nu l-am facut luni si era foarte negativ?
Loredana si Vladut (04.02.2001)in asteptarea lui
nr. 2
maria08 spune:
Kora: A luat si sotul meu doar 1 luna dupa care le-a cam neglijat. Cand a vazut rezultatul de aseara.....a jurat ca se va tine de ele!
Incercam sa ne programam la dr. Calomfirescu.....sa vedem......Stie cineva ceva de el??
Pup!
Amely spune:
Ufff, fetelor, si eu abia asteptam sa citesc vestile bune de la voi... Sper sa nu mai dureze mult pana veti anunta cele 2 liniute, parca nu mai am eu rabdare, desi stiu ca sigur se va intampla curand!
Silvana, Miruna79 multumesc din suflet! fetele destepte si sufletiste
Alexia, Raza sigur ca ne vedem diseara... Eu am avut aseara o urma usoara maronie, am observat-o pe hartie dupa ce m-am fortat cam tare la toaleta si m-am speriat rau de tot. Nu s-a mai repetat, nici dimineata... Dar daca o sa vedeti o graviduta panicoasa si tremurand ca piftia in fata cabinetului, sa stiti ca eu sunt aia...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development 11+
KoraPop spune:
mamidevladut-poate a fost fals negativ, din moment ce nu a venit CM...repeta-l maine dimineata eventual sau fa-ti testul de sange.
Eu incep galeria :hai mamidevladut!!!
Cine mi se alatura?toate fetele!
Kora