Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 5
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
reusesc si eu in sfarsit sa va scriu. La mine nu a mers Forumul, in rest netul mergea dar pana aici, mai mult nu a vrut. am avut noroc cu fetele ca ma tineau la curent la tel sau pe mess cu ce se mai intampla.
pentru Miro, M_monique, Dandusa si Ramsan ca m-ati tinut la curent.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR -
ZINA PENTRU BEBE RARES
DENY75 PENTRU IRINUCA
KOKORINA PENTRU SOPHIA SI PASCAL
CIPI PENTRU DAVID ANDREI
SA VA TRAIASCA PUIUTII SANATOSI SI VOIOSI SI VOI SA VA REFACETI REPEDE.
multe multumiri si mesagerilor.
am si eu o promsiune ca voi face pe mesagerul cuiva cand va fi cazul. abia astept. pentru stie ea cine si nu te mai grabi ca va veni tot cand vrea ea.
noi suntem binisor mai avem contractii din cand in cand dar deja la noi astea nu mai sunt nimic neobisnuit. chiar imi este teama ca nu voi stii cand sa ma duc la spital. ultima data am fost miercuri seara - contractii puternice lasapte minute dar colul este in continuare sters dar inchis. si am ales sa ma intorc acasa. ieri am avut iar 2 ore contractii f puternice apoi s-au oprit. nici nu imi mai vine sa ma duc sau sa o sun pe dr cand mi se intampla ca parca stiu ca e la fel. sper ca atunci cand o sa se hotarasca Adinutza mea sa vina sa mi se rupa apa ca sa stiu sigur ca trebuie sa ma duc la spital si sa nu cred ca e iar alarma falsa.
hai ca v-am povestit o gramada despre mine.
pupici multi la toate cele care au intrebat de mine.
sper ca de acum sa nu mai am intreruperi de astea de cate o saptamana si nu de alta dar cand incep sa citesc din urma... ma ia durerea de cap cand vad cate 2 capitole.
pupici
Raluca 37 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
hai ca am schimbat si semnatura.
Dana i-am aratat mesajul tau lui Ionut ca tare m-a amuzat faza cu Claudiu si la noi s-a terminat lectura f frumos .....
Raluca 38 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Am vazut ca au aparut si fete noi
BINE ATI VENIT IN . SPER SA VA SIMTITI BINE ALATURI DE NOI SI SA SCRIETI CAT MAI DES.
Raluca 38 + cu Adina Andreea
panaa spune:
Offff! In sfarsit am reusit sa intru..... De vineri seara tot ma chinui sa deschid forum-ul...... N-a mers deloc...... Si, ce vad capitol nou si......inca un bebe!!!!!!!
FELICITARI CIPI13!!!!!! BINE AI VENIT DAVID ANDREI!!!!!! MULTUMIM TATI DE DAVID ANDREI ....SI ......VREM DETALII!!!!!
Mirela 36+ Ana
panaa spune:
Acum daca tot merge forum-ul ......am si eu o intrebare: LA VOI, CAND SE MISCA BB MAI VARTOS, SIMTITI VREO PULSATIE IN VAGIN SAU VA INCEARCA SENZATIA DE PARCA VA GADILA/ZGARIE CEVA ACOLO (IN VAGIN)?
Va intreb, pt.ca de ieri, de cate ori bb se misca mai cu putere, simt in vagin ca niste pulsatii, uneori ca niste ......"degetele" care umbla pe acolo..... Am sunat-o azi pe dr.si mi-a zis ca atat timp cat n-am dureri, n-am scurgeri de lichid sau de sange..... sa nu-mi fac griji..... Voi, ce ziceti, cum simtiti?
Mirela 37+ Ana
dandusa spune:
RALUCA,
ce ma bucur ca ai reusit in sfirsit sa intrii...,sper sa nu mai ai probleme cu forumul.
,asta pentru stii tu ce....
,continuati,continuati ...ca asa trebuie avind in vedere ca dupa ce vei naste...,il pui sa hiberneze ...,nu?
PANAA,
sa stii ca eu am de mult aceste senzatii jos,dar la mine sint intepaturi...si le simt de am impresia a iese bb acus'!!!Asa cum zicea si tanti dr...atita timp cit nu ai dureri,contractii sau singerari...,nu-ti face griji...,bb da si el cu capul ....din cind in cind.Se mai intinde ,se mai joaca si acum daca nu prea mai are loc...este normal sa simtim asa jos si astit de puternic,nu?Stai linistita
MIKI,
bine ai venit la noi in club,sper sa te simti bine cu noi.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
dianocica spune:
panaa , si eu tot la bucur o sa nasc. un pic mai tarziu decat tine. (daca nu avem surprize, normal). tu vrei natural sau cezariana. mie dr. mi a zis ca e mai nasol cu epidurala ca sunt 2 pers care pot s o faca: unul o face bine, altul degeaba. si ca ar trebui sa l prinzi pe tura pe cel bun, altfel... si tu stii tot asa?
dianocica 34
jojo_miha spune:
Buna ziua burticute! Noi nu prea am dormit azi noapte,ne-am foit de pe-o parte pe alta ,si stiti toate cat de greu este.Pana sa adormim am avut niste contractii de credeam ca vrea sa iasa,dar nu erau regulate si uite asa ne-am trezit dimineata cu o fata umflata de zici ca ne-a batut cineva in somn.Am niste draci ca si-a anuntat vizita o matusa de la 11 si nu a venit nici acum,si la 3 pleaca sotul la fotbal si trebuie sa ma duca la mama sa ma alinte, sa-mi faca poftele si sa faca placinta.Toata saptamana cat sunt singura nu vine nimeni.
Voi mai puteti merge,ca noi am fost aseara la Real si am fost de doua ori la toaleta,si nu m-am invartit peste tot.
Dolores si eu am luat lucruri galbene,vernil nu doar roze numai ca bleo nu am luat.
Va pup si va urez o duminica placuta.
Mihaela 36+ Amalia