Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 6
bebyta spune:
DANDUSA ce spui ai luat dicarbocalm ? pentru arsuri?banuiesc ca ti la recomandat medicul sau.....?
Spatele ma doare si pe mine rau de tot dar asta e si motivul nasterii mele prin cezariana .adica acum un an am fost operata de hernie de disc doamne cat am mai suferit atunci...
*bya*37+
bebyta spune:
PANAA si eu simt la fel dureri jos dar le percep ca intepaturi ,iar bebe mititelul nu mai are loc sa se miste cum vrea el asa ca doar se intinde adica impinge siel din picioruse cum poate ,stai linistita e normal ce simti
*bya*37+
dandusa spune:
BEBYTA,
da, medicul mi-a recomandata sa iau.Am luat si Spasmocalm care este din aceiasi familie ,dar nu prea ma ajuta,in schimb dicarbocalmul...mi-a fost de ajutor.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
dandusa spune:
Am si eu o mare rugaminte la voi.
Acum o jumatate de ora am vorbit cu nasii nostrii de cununie si i-am anuntat ca noi am vrea sa ne boteze altcineva din mai multe motive...,ei au reactionat foarte urit si eu sincer am fost pusa in situatia in care nu mai stiam ce sa le spun...,mai exact ei(nasei).Eu nu consider acesta un capat de tare ,in conditiile in care ei stau in Bucuresti,noi in C-ta si am zis ca nasii Crinutei oricum sint super de treaba si asta este ce ne dorim.Credeti ca este chiar asa de grav?Am luat o decizie gresita?Repet ne face mare placere sa ne boteze respectivii si cu ceialalti am vrea sa raminem prieteni ,dar ei...o tin pe a lor si basta.De ce?Cum de nu ne gindim la ei,ca-i facem sa sufere,ca si-au dorit asta ...bla,bla,bla!!
Azi am o groaza de nervi din aceasta cauza si sincer nu mi se pare o idee groazanica.Am mai vorbit cu cite cineva si toti mi-au spus ca noi decidem,ca este copilul nostru...,dar nu vreau sa se supere astia si sa ne urasca.
Voi ce credeti?
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
ramsan spune:
Panaa si eu il simt pe Rares cum da cu capusorul pe acolo si parca am o senzatie de dus la toaleta.. ups... ieri am simtit si cum simti tu, parca ma gadila cu degetelele si vroia sa scoata manutza afara... ciudata senzatie
Dandusa eu ca sa mai dreg busuiocul le-as propune sa boteze impreuna cu prietenii vostri din Constanta, unul din ei sa o tina pe Crinutza in brate si altul sa tina lumanarea... iar cadourile sunt bine venite de la ambele perechi nu?
Nici noi nu suntem ff apropiati de nasii nostri, ei fiind de varsta parintilor nostri si nu prea avem preocupari sau prieteni comuni. Nici nu am indraznit sa-i intrebam daca vor sa ne boteze... deja este prea mult ca ne-au cununat pe noi. Pe bebe Rares cred ca il va boteza sora mea... Stie cineva daca e ok sa-ti boteze o ruda de gradul I??
Saryta uite ca bebe Rares se lasa f asteptat de vreo 6 ani si inca nu vrea la lumina. Iti trimit un semn cand a venit ... poate intre timp ne vedem sapt. viitoare, nu?
Raluca
Chris vreau si eu la Brasov... imi place foarte mult orasul asta
Va pup... intru mai tarziu sa vad ce mai faceti
Ramona 38s4z Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:
Atudor ce aproape este momentul cand iti vei tine mogaldeata Tiberiu in brate Sa fie sanatos si tu sa sa te refaci repede dupa cez.
Ramona 38s4z Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
roxana c. spune:
Dandusa, cand a fost cu botezul fetelor, i-am intrebat intai pe nasii de cununie daca ne boteaza sau nu si ei le-a botezat pe amandoua. De data asta, n-am adus inca in discutie treaba asta, am zis ca intai sa nasc, sa fie bine si apoi avem tot timpul sa vorbim cu ei. Dar acum este o problema: nasul nostru s-a incurcat cu una mai tanara ca el cu ceva ani, nu prea mai da pe acasa....ma rog, e o situatie mai delicata, e posibil sa nu mai vrea sa boteze. In cazul asta, ne va boteza altcineva. Nasii nostri sunt mai in varsta, sunt cam de-o seama cu parintii mei, au un baiat mai mic decat mine cu 2 ani, si ne este un pic teama sa nu spuna ca ne boteaza el, ptr ca in cazul asta ii spun de la obraz ca nu vreau.
Pe o parte, as vrea ca toti copiii sa aiba aceiasi nasi de botez, pe alta parte mi-ar place si sa mai schimbam....decorul, iar in cazul in care nu ne va boteza tot nasii de cununie, iar va fi nasol ca avem de ales intre alte 4 cupluri, si sigur ceilalti se vor supara.
Deci oricum o dau nu-i bine, dar nu vreau sa ma gandesc la asta, mai am timp.
In cazul tau, e bine ca nasii sa fie mai apropiati de voi din toate punctele de vedere, dar pune-te si tu in situatia lor, sa te dea la o parte, ptr alti prieteni. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, si la tine e complicat. Numai tu si Claudiu stiti cel mai bine cum sa faceti, dar ganditi-va ca e posibil sa pierdeti prietenia nasilor de cununie. Totusi eu zic sa-i alegeti pe cei care simtiti ca sunt mai apropiati de voi.
Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
danita spune:
pupici la gagici !
Dolores, thx ptr info... bune info !
eu ptr arsuri am mai incercat OMERAN nu pot spune ca a avut mare efect ....dar am adormit si am uitat de ele .
nu stiu ce sa ma mai fac cu umflaturile, beau ceai diuretic dar jeaba azi s-au umflat si mai tare .
pupici
D 35 fix fix
BeBelusca
roxana c. spune:
Ramona,nu are nimic daca-ti boteaza o ruda de gradul 1.
Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dandusa spune:
RAMSAN,ROXANA,
dupa ce am citit mesajele ...,m-am dus sa-i propun sotului meu sa avem doi nasi...,daca-l vedeati...,nici nu a vrut sa auda.Sub nici o forma nu vrea.Are si el motivele lui.Pe mine ma leaga o prietenie de 11 ani cu nasii de cununie ,pe cind Claudiu ii stie de aproape 6 ani.Ei s-au schimbat foarte mult si probabil si noi...,relatia s-a mai racit si de la un timp chiar s-a transformat.Sincer am vrut cumva sa scapam de ei...,dar am vrut s-o facem diplomat ,sa nu se supere si sa raminem prieteni asa cum am fost pina acum,dar cu ei nu se poate...ori ,ori!!!Eu sint genul de om cu care poti face cam ce vrei...,mi-e jena de multe ori sa-mi exprim punctul de vedere ca sa nu fac pe cineva sa sufere...asa am fost crescuta si educata si probabil ca asta esete si felul meu de a fi(citeodata),Claudiu in schimb este opusul..,el ce gindeste spune cu voce tare ,chiar daca in felul asta raneste,prefera sa fie scurt si la obiect.El a facut multe compromisuri vis-a-vis de ei..,de dragul meu...,dar asta vara ei au gresit tare fata de noi si de atunci ...lui Claudiu i s-a pus pata ...,nu mai vrea sane boteze si pace...Complicata situatie si stiu ca va iesi urit...,dar trebuie sa fiu cu al meu sot de partea baricadei.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa