Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa, grea problema. daca voi vreti sa va boteze altii copilul nu vad nici o problema.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna ziua la toate burticile si la toti bebeii!
Mai intai,"Bun venit" pentru Miti04! (sper sa nu fi gresit).Sa aiba sarcina usoara in continuare, o nastere rapida si un bebe asa cum si-l doreste!
Dandusa,stiu si eu cazuri in care au fost doua perechi de nasi.Iasmina e unul dintre ele.....asa a fost sa fie, si nu am putut face altfel.Insa, daca sotul tau nu accepta pe nasii de cununie ca si nasi ai fetitei,fii de partea lui.E mai bine asa.Pana la urma, si tu ziceai ca ati suferit din cauza lor,ca au intins coarda cam tare, si in conditiile astea il inteleg pe Claudiu.E bine sa fii diplomat, toata stima si respectul pentru tine ca poti fi asa,insa eu il inteleg pe Claudiu, pentru ca sunt ca el.Ce gandesc, aia zic,si-mi place sa stie oamenii de asta,iar daca am ajuns sa scuip undeva, in locul ala nu mai ling in veci.Poate e bine, poate nu..... Insa e bine sa nu aveti discutii intre voi din cauza asta.Si sa-ti mai zic ceva: e bine ca nasii fetitei sa fie cu adevarat nasi, sa fie activi in viata ei,sa o bucure vizita lor,sa isi doreasca sa fie in preajma lor. daca voi aveti probleme deja cu cei care v-au cununat, iti dai seama ca fetita ta nu va fi aproape de ei, si ar fi asa, o chestie super formala.Eu ma uit la mine.Unul din cuplurile care au botezat-o pe Iasmina sunt extrem de celebri,extrem de ocupati,ambii. Nici noi nu suntem in Romania,asa ca da-ti seama ca Iasmina aproape ca nici nu stie de ei.Si vreau sa spun ca relatiile dintre mine si cumatrii astia ai mei sunt extrem de bune si calde, insa mentinute prin telefon mai mult, din lipsa de timp.
Sunt convinsa ca impreuna cu Claudiu ai sa gasesti solutia optima,insa daca as fi in locul tau,as opta pentru cei din Constanta.
Ramona, sora ta poate fi nasa de botez fara probleme.Ai grija insa, ca am auzit prin iasi ca sunt unii preoti care nu accepta ca nasii de botez sa nu fie casatoriti,mai ales religios. Nu stiu de unde si pana unde vine asta, dar asta e ce a ajuns la urechile mele.Intereseaza-te si tu.
Gagici, ma duc in treburile mele.
Daca mai sunt bebei de aparut azi, sa dea Dzeu sa vina toti bine si usor, iar mamicile sa se refaca rapid.Daca nu, tin pumnii pentru urmatoarea viitoare mamica,ce se pregateste,indiferent care o fi.Iar la restul de burtici, multi pupici si numai bine.

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor mele dragi......cum sunteti azi?.....vad ca fata de celelalte weekenduri ati fost foarte active!
Eu am lipsit aseara.....am fost la niste prieteni care au un bebe de un an si am avut o groaza de povestit...!..de baita...de papita...!
M_monique....a iesit bestiala ciorbitza....mmmmm...ce bun a fost....!
Chris...felicitari pentru stelutza...si eu urmez...
Crinutza...multumim pentru urari....
miki04......bine ai venit in nostru...sa-ti traiasca baietelul si sa ne povestesti mai multe despre tine!
Aelita...ce frumos arata scoica....super...
Atudor...curaj si noi suntem toate alaturi de tine...
panaa...si eu am acelasi simptome si cateodata fara sa se miste bebe....asa ca si un fulger...
Am primit sms de la Kokorina...era fericita ca azi il va tine pe Pascal in brate...au fost amandoi la terapie intensiva....si Sophia inca mai ramane acolo....era fericita si a zis ca abia asteapta sa fie cu ei tot timpul..
Mai am de impartit niste pupici.....Miro,Dolores,Ramsan,Dandusica,Asiza.........si restul burticutelor..ma duc sa schimb si semnatura si sa va pun niste pozici cu burtika mea...
O seara frumoasa!

alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dandusa, atunci sa va boteze prietenii din Constanta. Vezi, cand privesti lucrurile din afara, e altfel ptr ca nu stii multe lucruri. In situatia asta, stiu si eu cum este, ca daca-mi pica cineva pe invers (greu imi pica),trebuie sa ma calce mult pe coada, dar daca mi-a picat, nimic nu-l mai indreapta. Claudiu e cumva varsator? Ca nici eu nu prea sunt diplomata, spun ce gandesc, chiar daca uneori nu-i bine.

Fetelor, v-am mai spus ca am facut cerere ptr un credit, 50 mil, nu-i o suma asa mare, maine sunt 2 sapt de cand am bagat actele si ma bate gandul sa ma duc pana la banca sa vad cum sta treaba. Sa nu mi-l acorde, n-as crede, ca ar fi singurul credit pe numele meu, restul sunt pe numele lui Marius, si oricum cu toate suntem la zi, n-avem restante. Credeti ca fac rau daca ma duc maine peste ei sa vad de ce intarzie atat? Mi-e frica sa nu intarzii prea mult si sa n-apuc sa aranjez in casa,pana plec la maternitate, mai ales ca e posibil ca sapt viitoare sa ma programeze la cezariana, dupa calculele mele cred ca cel tarziu de maine in 2 sapt ma va programa.

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CRISTINA,
sint in asentimentul tau intru-totul,este exact asa cum spui si chiar sint de acord cu Claudiu si stiu ca atunci cind nu l-am ascultat ,am gresit...,numai ca eu nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere,asta este tot ce incerc eu sa fac.!!!O ricum acum le-am spus si asta e...,ai dreptate si eu imi doresc ca nasii Crinutei sa fie activi in viata ei.Multumesc de raspuns.
MONIQUE,
te pupic dulce.

Acum fug la o plimbarica si un suc cu niste prieteni dragi.Ne vedem mai tirziu.

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANA,
nu...,dar pe aproape ,este Capricorn.

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am schimbat si semnatura si am pus o pozica cu burtika....

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=167178470" target="_blank">burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Alex, n-am putut vedea poza cu burtica (cea de la semnatura) Ma duc sa vad si in albumul comun.

Mergi la inceput

Nici acolo nu-i......

Ma duc sa fac niste macaroane cu branza si mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ramsa, Alexandra
Dandusa, stai linistita, voi alegeti ce nasi vreti pt copilul vostru. Nu ar trebui sa se supere nimeni, parerea mea; la noi coincid nasii de cununie pt ca ne sunt fff aproape si nu ne-am complicat sa cautam sau sa rugam pe altcineva.

Ce devreme se intuneca afara...si frigut..ati auzit si voi ca saptamana viitoare e posibil sa ninga? (A venit socrosenia cu stirea )

Tzuc toate fetele!

Ana 39w2d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput