Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 8
adinazot spune:
ALEX,nici eu nu pot vedea poza.si vreau sa o vad!!!!!!!!!!
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
doradora spune:
piua putin de la atata umblat, si ,firesc, primul drum -pe forum. a fost putin mai rece decat ieri, asa ca am luat geaca lui alex pe care a cumparat-o ieri, pt ca ma cuprinde si se inchide, spre deosebire de cea pe care am luat-o eu cu mine. constatarile zilei:
- la cantitatile de mancare inghitite concurez ce alex, ceea ce nu e f bine, tinand cont ca el are 90 de kg, iar eu acum vreo 73
-obosesc cumplit de repede, stau pe banci ca mosii si ca babele
-a inceput sa ma doara spatele, in partea dreapta doar; asta e mai noua
am mai luat 2 costumase cu labute pt bebelina;
am mancat azi o bunatate-nu ma bateti, dar trebuie sa va spun: muschi de porc cu ciuperci, bacon si mozarella, totul sub o clatita nu stiu cum si gratinat, inconjurat de garnitura de legume, iar alex ficatei de ceva, parca de pasare, in bacon-bun fuse!
cam atat deocamdata. mai stau si o sa mergem sa mancam de seara, ceva usor, o supa sau o ciorba, dar daca nu mananc o sa ma apuce la ore dubioase
chris 34+ alexandra
doradora spune:
povestea cu nasii e mai dificila. insa copilul l-ati facut impreuna, si ar trebui sa hotarati impreuna. intre a se supara nasii si a se supara sotul...era o idee treaba cu 2 perechi de nasi, dar daca nu e cazul, asta e.
noi am avut ceva probleme cand au divortat nasii, ca ne-au tras si pe noi in chestia asta. am fi vrut sa ramanem prieteni cu amandoi, dar in momentul acela nu s-a putut, asa ca acum am pastrat relatia cu nasa. cand vorbesc de ea, chiar daca nu are legatura cu subiectul, nu ma pot abtine sa nu spun cat de frumoasa e; o femeie intr-adevar frumoasa si eleganta si desteapta. gata, inchid paranteza.
chris 34+ alexandra
Raluca_u spune:
Dana in ceea ce priveste nasii stii ca si noi suntem in aceeasi situatie si parerea noastra e sa va vedeti de treaba. nasii vostrii de cununie la fel ca si ai nostri nu merita sa fie nasii fetelor noastre. ele merita mai mult decat pot ei sa le ofere si aici nu ma refer la partea materiala ci pur si simplu au mai multe de invatat de la ceilalti.
nu va schimbati hotararea mergeti inainte.
Raluca 38 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
M_monique ce crezi ca am facut azi de mancare?
ciorba de burta si salata de boeuf dupa indicatiile tale. ca si data trcuta a iesit tare buna.
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
doradora spune:
cand mananci din salata, sa te gandesti si la mine...
quote:
Originally posted by Raluca_u
M_monique ce crezi ca am facut azi de mancare?
ciorba de burta si salata de boeuf dupa indicatiile tale. ca si data trcuta a iesit tare buna.
chris 34+ alexandra
adinazot spune:
Eu am mancat azi cartofi frantuzesti,f buni,si ca de obicei,am intrecut masura,si ca desert ,tiramisu.Sper ca nu fac rau nimanui!!!
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
roxana c. spune:
Raluca, cum te simti? Bebelinei ii place tare acolo in burtica, asta e clar. Trimite-mi si mie ciorba de burta si un pic din salata.
Chiar mai fetelor, voi de care burta luati ptr ciorba? Eu iau d-aia congelata din Metro, Aro, mi s-a parut cea mai buna din cate am mai incercat.
Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
alexandra si raluca ma bucur ca v-a iesit bine ciorba.
eu de cand am inceput sa fac ciorba de burta acasa, nu mai pot sa mananc la restaurant. nu-mi mai place gustul.
eu cu ciorba de burta mi-am cucerit sotul.
32 + cu
Nunta noastra
m_monique spune:
roxana si eu folosesc burta congelata.
o singura data am avut burta proaspata. am curatat si fiert la ea de mi s-a luat. asa ca traiasca burta congelata prefiarta.
32 + cu
Nunta noastra