Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CRISTINA,
nu mai spune ca vine la citeva ore dupa ce nasti!!!Stii bine cit de mult te iubeste Kaveh pe tine ...,doar tu ne spuneai ce poveste de iubire exista intre voi.Ti-aduci aminte cind am spus ca al meu sot este cel mai bun,cel mai atent,cel mai cel....si tu mi-ai spus sa nu ma supar dar mai este unul..."sotul tau"?!? Hai te rog adu-ti aminte cit de mult va iubiti voi si numai eu de cind va stiu de aici de pe forum ...,va admir cit de frumoasa este povestea voastra de dragoste.Toata lumea are toane si tu stii bine...,sigur nu a vrut sa te supere asa tare ,nu si-a dat seama ca tu esti cam stresata in perioada asta ,fa-l sa inteleaga ...,spunei-o direct daca nu s-a prins...Stii bine ca numai gura e de el...,cine o sa vina diseara la tine sa te mingie ,sa vorbeasca cu tine,sa te alinte si sa-si ceara scuze?!? El va veni..., Kaveh(un capricorn tipic ,daca vorbim de suflet si de gura),te rog accepta sa vorbesti cu el ,nu-i refuza mingierile si ai sa vezi ca miine la fiecare convorbire va veti spune cit de mult va lipsiti si cit de mult va iubiti....si-apoi seara poate iese ceva cu "strigate si urlete"...,ce zici?

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi m-am cantarit. ma mentin la +13 kg, asa cum eram acum doua saptamani.

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

carla,ai doar doua poze la album,nimic triplat.frumoasa burtica! si mamica!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La mine in album sunt doar doua intr-adevar dar cand te uiti la toate pozele ...acolo la wiev all apar 4 poze din care un e de trei ori!
Fetelor sa-mi dati un nr. de tel. sa va sun si eu cand o fi sa nasc! Eu ar trebui sa nasc pe 26 nov...dar medicul mi-a zis ca e posibil sa nasc mai devreme. La ecograf mi-a zis ca am colul inchis si lung ( adica 3cm) la 3cm o fi suficient de lung?

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Cristina, esti mortala. Enerveaza-te, si totusi gandeste-te la bb Georgia. bine ar fi sa prinda si Kaveh din enervarea asta, ca dupa aia te calmezi si e bine, poate realizeaza ca sunteti doua... si ca se apropie momentul nasterii. Lasa, stii tu bine ce tare te iubeste si il iubesti si ce duuuulce va fi impacarea ....
Mi-ai placut cu ajunsul la spital dupa ce se naste copilul, si eu ma gandesc ca Alin poate sa ajunga mai tarziu, mai ales ca trebuie sa mearga la Suceava la nunta lui fra-su' cand eu voi fi in 38+.
So what???!!! vine, bine, nu vine, iar bine. m-am obisnuit sa ma descurc singura si nu ma deranjeaza deloc. oricum, doar cand ma supar pe el ma gandesc asa.

Ei, acum sa trec la lucrurile cele mai serioase, sa felicit proaspata mamica Adinazot si Alessia, sa fiti sanatoase, Adina refacere rapida , ma bucur ca ai nascut repede, strange-ti puiul in brate si cand vei avea timp, te asteptam cu impresiile de mamica.

Va pup

Amalia 35s3z si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

FELICITARI ADINUTA......SUPER MA BUCUR MULT PENTRU TINE...sa fiti sanatoase amandoua.....uraaaaaaaaa

nici nu am cuvinte sa va spun cat de fericita sunt pt Adinuta...

va pupic pe toate si astept vesti bune de la voi

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e un megane sedan de anu` trecut, care in aglomeratia a mai mare de pana acum si cu aeru` conditionat la maxim nu sarea de 12-13% nici de frica! tocmai il laudam, ca la munte a consumat 6 si un pic %, da` am nimerit in rahatul asta de circulatie de azi, scuzati dar asa e, si ne-am deplasat cu 4,4 km/ora! am zis ca inebunesc, desi aveam verde nu se inainta ca era circulatia blocata in intersectii de cretini care plecau pe rosu si ramaneau in mijloc! politistii erau nu se stie pe unde, si am ajuns acasa in aproape 2 ore, asta fiind un drum de 20, maximum 3o de minute! iar la universitate era un singur politist, care alerga dupa masinile care ii ignorau indicatiile si fluiera de isteric. adevarul e ca si noi, daca ne trimitea pe la unirea, sa mai fac cel putin o ora oana acasa, ne faceam ca nu il vedem sau il luam la bataie! sa-l fi vazut cum alerga in intersectia blocata...cred ca a avut o seara grea, dar ce, noua ne-a fost mai usor? a fost infernal azi, nu am mai prins asa ceva...

,

quote:
Originally posted by aelita

chris,dar ce masina ai cu asemenea consum??
dolores,sper sa treci usor noaptea asta,fara dureri!ori sa inti treaca,ori sa nasti,cred ca nu e frumos sa stai acolo in dureri!
cristina
,te inteleg,draga mea,ca eu am facut ieri urat pt mai putin!descarca-te cat ai chef,da-i cu ce nimeresti in cap,apoi linisteste-te,respira adanc si gata!ma rog,stiu ca nue gata asa batand din palme,dar trebuie sa te calmezi.eu vorbesc..stiu cat de greu e sa ma calmez si eu cand ma apuca...dar incerc si eu sa nu iti mai faci nervi.
iar cu sotul incearca sa vorbesti clar cand va mai calmati,sa ii explici ce si cum,ca sa nu mai aiba motiv ca esti insarcinata sinu gandesti si ainervi.ca asa,la nervi,ii dai lui ocazia sa se lege de motivul asta,in loc sa asculte ceea ec ai sa ii spui si sa il faci sa inteleaga ca ai dreptate in legatura cu firma.

31+

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari noilor mamici, si un calduros bine a-ti venit pe lume puiutilor, sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi

sarcini usoare in continuare si nasteri usoare gravidutelor care inca nu a-ti nascut, eu imi amintesc cu nostalgie perioada asta de acum 2 ani cand cu 30 kg in plus si o burta cat casa asteptam nasterea primului flacau, ma gandesc cu tristete uneori ca daca ar fi fost sa fie cam peste o luna ar fi trebuit sa nasc si eu, dar imi trece repede la gandul ca minunea sa intamplat din nou , ca saptamana asta ajungem la jumatatea drumului, si pana in martie mai e putin, si al doilea flacau va sta in bratele mele

Alexa19+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Pupici pt.burtici

vreau si eu clatite dar nu are cine sa mi le faca ca eu nu am chef ca sa nu mai salivez pe langa calculator mi-am facut o salata de fructe,poate imi trece pofta da nu cred

Cristina-multi multi sa-ti treaca supararea

Carla2005- am vazut pozele cu burtika tare scumpika si eu am patit la fel am pus pozele de mai multe ori in all album si nu am mai stiut sa le sterg o sa dispara ele

M-am dus si eu sa ma cantaresc am luat pana acum 17.5 kg eu zic ca e ok bebelina sa fie sanatoasa ca de restul scapam noi

Dolores

Bamboletta 37s 6z bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Adina, felicitari! Esti mamica! Bun venit pe lume bebelusei Alessia, sa fiti fericiti si sanatosi ca sa va puteti bucura unii de altii!

atudor, mult succes maine, sa mearga totul bine si usor si sa vii repede acasa sa ne povestesti cat esti de fericita!

Fetelor, mi se face pielea gainii citind despre bebelusii nostri, fericirea pluteste in aer si emotiile sunt cat casa!

Dolores, sper sa se lamureasca si situatia ta intr-un fel sau in altul si sa fie asa cum e mai bine pentru bebe si pentru tine!

aelita, ce-i cu tine de postezi la ore din astea ciudate? S-a intamplat ceva? Dupa ce ne-ai obisnuit luni de zile scriind in miez de noapte...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput