Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 29
doradora spune:
cleomoni asa e, sunt nascuta in `80,
cu mainile, mai amuzant e noaptea la baie, cand tre` sa-mi dau chilotii jos...
chris
34+
alexandra
bamboletta spune:
Paxela-sarcina usoara si tie in continuare 

Lorym-pe unde esti? esti bine? 
Atudor-succes maine 

Bamboletta
37s 6z
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
cristina1974 spune:
Fetelor,sunteti mortale!!!!! Noroc cu voi, ca ma faceti sa ma linistesc.....
Asa e,eu sunt sensibila, mai dau cu batul in balta, el e super obosit,nu prea are rabdare sa-mi tolereze toate toanele,insa stiu ca ma iubeste, si face si el ce poate ca sa fie bine, cu toate ca uneori mai bine ar sta deoparte.I-am spus ca vreau sa plec cu Iasmina in parcul de distractii,si m-a rugat sa nu o fac, sa astept pana maine seara, si mergem impreuna.Dupa aia,mi-a zis ca daca nu vreau sa-l ascult, ma implora el sa nu iau nici o masina sport, ca astea sunt rapide, ci sa iau 4x4,ca e mai stabila.Am facut cred, vreo 2 mile ,dupa care iar m-a sunat,sa vada cum sunt, si m-a implorat iar sa ma intorc acasa,ca o sa vina si el......si uite ca am venit.Nu stiu,uneori imi vine sa dau cu el de pamant de sa n u mai ramana nimic de el, insa in secunda urmatoare imi pare rau ca am gandit asa......Iar el isi da seama ca greseste,isi cere scuze, vine cu prajituri, cu parfumele,cu floricele,depinde ce gaseste si el deschis la ora cand il apuca......si ne impacam......si cu strigaturi,si cu chiote.....si cu fugareala...... si dupa aia iar ni se pune pata pe ceva si devenim vulcani.......
Ce sa-i faci?
dandusica, imi amintesc perfect ce ziceam,si inca sustin ca e de actualitate,dar vezi tu...... Sunt si eu in pase mai proaste uneori,si el la fel,si iese cu foc.
Te pup,impaciuitoarea lu' mama,.......si mersi pentru sfaturi. Ai dreptate.
Fetelor, mersi mult inca o data ca ma sustineti,sunteti tare dulci toate,toate.O sa trecem noi si peste fazele astea naspa,si o sa radem poate dupa aia de cat de caraghioase am fost uneori.
Pupici la toate, troate,si tin pumnii stransi pentru fetele care au nevoie.
36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Cleomoni spune:
Chris80 sunt suparatica pe tine, m-am dus sa iti vad mutrisoara in album si pauza, nu ai nici o poza....
vroiam sa vad si eu cine e urmasa lui ION CREANGA
Cleo 36+ saptamani 
cristina1974 spune:
Ama.lia,tu esti mai ceva ca mine!Pai eu il desfiintez pe Kaveh daca paraseste Londra acu',daramite la 38+
.Inca sper ca m-o apuca durerea aia mare noaptea,ca sa fiu sigura ca e langa mine, ca parca trece mai usor daca suntem amandoi acolo, la spital.
Chris80,vino aici si vezi cum e traficul
,si pe urma mai vorbim de Bucuresti....Intre mine si socrii mei sunt vreo 9 mile maxim,deci vreo 16 km.....Ii fac uneori in patru ore,si n-am cum sa ies de pe autostrada nici de frica.Iti inchipui ce chitai cand ma pocneste sa fac pipi...ca am zis ca iau olita fetei cu mine de-acu incolo,barem sa ma rezolv in cazuri extreme
...
36+,Iasmina Timeea si bebe georgia helia
cristina
roxana c. spune:
Adina, felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Dolorescuraj mai departe, mai ai putin, iar in treaba cu spitalul, te inteleg foarte bine, si eu am alergie la spitale, mi-e frica sa nu ma interneze mai inainte din cauza picioarelor umflate. Asta este, bebe sa fie bine!
Roxana
36+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Mirona spune:
buna seara fetelor,
am sosit si noi de la control - care se pare ca oricum o dau - A FOST ULTIMUL CONTROL. Sa raspund intai unora dintre voi si va pove apoi ce si cum.
Cristina ai grija cu nervii astia - nu sunt buni - chiar si pe ultima suta de metrii.
Sunteti stresati acum cu sarcina - si mai apar si probleme la firma - dar nu aveti voie sa cedati - nu acum - acum tre sa fiti un intreg - deci mai lasa putin de la tine - putin de la el si va fi bine.
Auzi? Mai bine intra aici si urla putin la noi - ca noi o punem pe baza hormonilor - si nu bagam la cap - decat sa urli la Kaveh si sa va certati. Ei? Ce zici? ![]()
Tine tensiunea sub control, si greutatea si vezi si de dureri de cap. Ba mai sunt si edemele. Toate astea ar fi risc mare - si deci cezariaa de urgenta. Totusi nu forta situatia. Tin pumnii sa vina totusi natural. 
Roxana - foarte bine i-ai facut idiotului - de se bagau aia inaintea ta la banca ... explodam eu de aici de la Timi. felicitari pentru obtinerea creditului.
carla2005 felicitari pentru un asemenea sot. Al meu numai se linge pe botic - in ultima vreme a mancat prea mult dulce - cu atatea pofte cate am ...
Intra pe mailul comun si gasesti acolo lista cu telefoanele noastre.
Cam atat. Va pupacesc pe toate, toate.
Deci - despre noi.
Am fost la control - se pare ca am tensiune mare de cate ori tre sa merg la control sau chiar sa vb cu dr. la telefon. Rade tanti dr. de mine cat is de sensibila la vederea ei.![]()
Bebelina e OK. Bate bine, ce am eliminat eu joia trecuta a fost o parte din dop - deoarece folosind ovule ... am zgandarit locul - deci o parte din dop s-a desprins. E ok.
Deci bebe e in grafic - maine avem 39 de saptamani.
Lunea care vine intra medicul (sotul ei) in garda - deci facem un control de dimineata (la 11) si ar fi bine sa avem si bagajelul cu noi. ![]()
Daca e colul pregatit si apta si bebelina - facem o mica incercare de provocare. Deci internare si o asteptam pe Karinutza.
Daca insa colul nu va fi pregatit - nu o fortam.
E foarte bine sa fie de garda - e mai convenabil sa fie la o camera distanta decat sa-l chemi de acasa si sa dureze o ora sau o ora jumate pana apare.
Acum ca stim si data - eu una ... parca sunt mai usurata - dar tare ma tem ca nu o sa mai aiba rabdare pana luni.
Tati in schimb - e foarte emotionat si l-am vazut cam agitat - de parca nu e inevitabil momentul - odata si odata tot tre sa nasc, nu?
V-am pupacit. Fug sa ma intind putin ... ne vedem dis de morning la cafea. [pup you all.
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
porumbita80 spune:
ADINUTO BRAVO SA-TI TRAIASCA PRINTESA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII

Stela
39w+MARIO GABRIEL
aka spune:
Buna seara. In sfarsit acasa, si un pic linistita. Dar ingrijorata pentru fetele din spital. Dolores mult curaj, poate se hotareste Davidutzu sa vina mai repede.
Adina felicitari, Alessia bine ai venit
Kokorina felicitari, Pascal si Sophia bine ati venit
Cipi13 felicitari, David bine ai venit 
Dragele mele mamici sa va refaceti cat mai repede, si sa veniti sa ne povestiti si noua cum a fost. Puiutii sa fie sanatosi, mancaciosi, si sa aiba mult noroc.
Maine am intalnire cu bebelusha. Ma duc la echo. Acum mananc niste biscuiti si bebe ma tot impinge prin burtica. Nu prea stiu cum sa interpretez, ii place-nu ii place.
Help, fetele, am ajuns la pagina 20 si eu nu stiu cum sa deschid un nou capitol.
Va pup pe toate

Monica
32+