Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

CRISTINA , ia adu tu urechea aici la mine !! dar repedeeee !! tu nu ai la ce sa te gandesti mai ?? ca te iau ca pe Dandusica !! copilul ala care e de mana ta are nevoie de o mama intreaga la cap iar ingerasul ala mik are nevoie de o mama puternica !! ei ei ! v-ati cam luat-o in cap !! ce e asta ??
Trebuie sa te gandesti doar la copiii tai si atat !! restul nu conteaza !
hai ca dupa cearta meriti si un pup mare ca ai inteles;)

pup si pe celelalte fete si asteptam vesti de la Dolores

D 35+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chris,dar ce masina ai cu asemenea consum??
dolores,sper sa treci usor noaptea asta,fara dureri!ori sa inti treaca,ori sa nasti,cred ca nu e frumos sa stai acolo in dureri!
cristina
,te inteleg,draga mea,ca eu am facut ieri urat pt mai putin!descarca-te cat ai chef,da-i cu ce nimeresti in cap,apoi linisteste-te,respira adanc si gata!ma rog,stiu ca nue gata asa batand din palme,dar trebuie sa te calmezi.eu vorbesc..stiu cat de greu e sa ma calmez si eu cand ma apuca...dar incerc si eu sa nu iti mai faci nervi.
iar cu sotul incearca sa vorbesti clar cand va mai calmati,sa ii explici ce si cum,ca sa nu mai aiba motiv ca esti insarcinata sinu gandesti si ainervi.ca asa,la nervi,ii dai lui ocazia sa se lege de motivul asta,in loc sa asculte ceea ec ai sa ii spui si sa il faci sa inteleaga ca ai dreptate in legatura cu firma.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor sotul meu a innebunit ...s-a apucat sa faca clatite!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Felicitari Adina!!!! pentru bb-lina Alessia...sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa!!!!

Si eu am primit SMS de la Dolores...nimic nou, tot ce stiti deja...Ii tinem pumnii in continuare!!!!

Atudor, fii curajoasa...maine il vei putea tine in brate pe bb...URAAAAAA........

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by carla2005

e si el gravidut.

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Adina felicitari! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by carla2005

vreau si eu. de doua zile imi doresc clatite dar nu ma simt in stare sa stau sa le fac iar ionut la gatit e super dar doar mancare nu e in stare sa faca nimic dulce.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Am reusit sa pun 2 poze pe album insa o poza am pus-o de 3 ori si nu stiu cum sa o mai sterg de acolo! Poate ma ajuta cineva!

Mergi la inceput

Raluca_u nici sotul meu nu se apuca de gatit dar acu nu stiu ce l-a apucat...insa vad ca acu tot cara la niste scule in bucatarie, cica nu sta bine aragazu si a inceput sa-i desurubeze picioarele a luat bolobocu sa masoare ca cica aluneca tigaia asa ca mai astept pana o termina el! De reparat se pricepe ...repara tot...si ce nu trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara,

..ce nervi am ca tot am citit si abia am ajuns la pag 9...offff ce sa mai zic, am cam intepenit in scaun.

Roxana c nu esti singura cu +20kg vin si eu in gasca asta de la 54 la 74 am ajuns deci...sunt un pic balonata

Chris80, eu cred ca noi avem aceleasi simtome, si eu la fel ma trezesc cu mainile de nici ni pot sa inchid pumnul, si ma dor incheieturile degetelor de mor, super -naspa senzatia, esti nascuta tot in 80 presupun, nu?

Asiza draguta ca de obicei, merci pt info despre Zina, dragut din partea ta ca ai fost la spital

Am vorbit azi cu CUSCRA mea DOLORES si era saracuta la spital cu perfuzii in manuta, astept sa imi dea vesti bune.....

Va pupi pe toate si ma duc sa mai citesc sa mai recuperez un pic

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput