Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 26
roxanica2006 spune:
Felicitari, Adina!!!!
Ne-ai dat o lectie tuturor si te-ai dovedit pana la capat o femeie curajoasa si puternica.Auzi la ea, sa nasca natural!!! Ai avut o sarcina mai problematica, dar ai stiut sa tratezi totul cu optimism si uite ca ai reusit! Dumnezeu ti-a rasplatit efortul si credinta: acum iti strangi in brate fetitza superba! Bravo, fata draga!
Alexandra, sa stii ca mesajul tau m-a trezit la realitate! Poate stii si tu cum e, cand citesti pe net despre tot felul de boli ai impresia ca si tu ai toate simptomele alea si uite asa devii bolnav inchipuit. Deh, asta e partea naspa a net-ului, dar exista si parti bune, ca v-am cunoscut pe voi, de exemplu.

dar spune-mi si mie, Alexandra, tu pana la urma cum ai tratat eruptia aia urata si de la ce ti-a aparut?Dr. ce a zis, ca nu afecteaza sarcina?
Mai ai vesti de la Kokorina?
bafta Atudor si Mio75
ROXANA
34+
DAVID MIHAI
dandusa spune:
CRISTINA,
hai revino-ti,nu te mai supara pe Kaveh.Poate sinteti si voi mai stresati in perioada asta si mama soacra pe cap...
,tu mai stai locului si relaxeaza-te.Ce inseamna sa conduci asa mult?De ce nu iei o pauza ,te relaxezi,iti incarci bateriile si apoi revii l treburi?Trebuie sa faci ceva in sensul asta si tu crezi ca daca nasti scapi?Pai tu vrei sa muncesti non-stop?Si bb Georgia ce-o sa faca?Incearca sa te concentrezi asupra lucrurilor care te fac fericita si nu te mai supara .De ce vorbesti la tel in timp ce conduci?
Hai ,poti sa ma injuri ,ca te tot cert aici...,dar meriti!
Mai stai si tu acasa ca o femeie insarcinata si nu te mai stresa.
Multi pupici de la noi.

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
aelita spune:
dandusa,se vede ca esti fata buna si vrei sa impaci pe toata lumea,dar tine minte o chestie! nu te lasa calcata in picioare niciodata! daca nu ai sa permiti de la inceput,vei putea evita multe ,si nu vei ajunge la situatii neplacute.
tipa aia are probleme cu abandonul.si in orice situatie,se simte abandonata,parasita,simte ca cel care o lasa ii devine dusman,se simte umilita.dar tu nu o poti ajuta cu nimic,asa ca decat sa ajungetila mai grele,mai bine te retragi usurel si in liniste.
despre poze,uite eu cand intru la yahoo mami_nov_dec..., dai pe albumul dandusa,si in stanga vezi lista cu toate fetele.poti dape oricare .deasupra listei,la mine apare un buton cu o scruce UPLOAD PHOTOS .daca oi avea si tu aceeasi varianta de yahoo,ca nici eu nu mai stiu de cate ori mi s-a schimbat pe aici,si am cautat si eu butonul cu pricina..apoi ai STEP1:ADD PHOTOS TO:(si aici selectezi albumul dandusa)
STEP2:SELECT PHOTOS( si o sa pui pozele din pc-ul tau)
START
si apoi urmaresti toate butoanele,si la final cauti SHARE /PERMISSION/PUBLIC.
sper sa iti fi fost de folos !
merci de complimente,esti tu prea draguta!![]()
roxanica,trebuie sa mergi de urgenta la un medic cu bubitele.nu te ingrijora tare pana nu stii ce e,ca iti creste tensiunea,dar nue de stat,pt ca nici normal nu e.nu te gandi chiar la lucrurile cele mai grave,poate e o alergie ,ceva,ce trebuie tratata.sper sa nu fie nimic !
crsitina,sigur esti ma nervoasa acum,de-aia te.ai certat cu sotul.ai grija de tine,si nu te mai enerva ca iti creste tensiunea!
nu am inteles,te-a sunat cand conduceai tu si tu ai raspuns si era sa faci accident sau ce?
si eu ieri am facut un pic de spumigene tot in masina,apoi am lasat botul de doi metri,ca m-a pus sa fac niste manevre de care eu nu sunt in stare,da inainte,da inapoi,nu asa,asa,si m-a facut varza,mai bine ma lasa asa proasta ca o scoteam eu,m-a upus sa urc pe o bordura,si eu nu urc de fel ca sunt cu legile-n fapt ,si cand am dat-o jos am cam troznit-o un pic,si imi venea sa il dau jos sa il las acolo.era si noapte si eu nu prea vad bine noaptea..In fine,cand ma apuca si pe mine urlatoarea..in lipsa de altceva.
atudor,"Irinabr, bine zis CURAJ, GAINA, CA TE TAI! . Cam asa sunt eu acum, ca aia care-si asteapta a doua zi sentintza
"
pup si ,cu adevarat,mult curaj!
laura13,banuiesc ca s-a referit ca bebe e pe partea dreapta a ta.ca pozitie.
uraaaaaaaaaaa a nascut adinaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!1 felicitari ! sa iti traiasca fetita!! natural ????? nu a mai apucat cezariana??nici epidurala nu a mai apucat??e maricica fetita.sde ce o mai baga la incubator?? lasa,bine ca a scapat,in final si fara cezariana si fara anestezie,bravo ei !! asa,euite cat de team,a i-a fost ei ,saracuta,toate lunile astea,si acum o are in brate pe printesa ei !!! a reusiiiiiiiiiiiit!!! mor de emotii!!!
multumim,dandusa!!!

a inceput sa curga cu bebelasi la noi,a venit mos craciun!!
ALEX,ma bag la album sa vad...si pe mine ma enerveaza ca tot schimba astia formatul .
aaaaaaaa,asa scumpo,asa le vad,nu mi-a dat prin cap sa intru acolo,si te-am frecat pe tine...burticu,as vrea si eu sa il am asa mare,si la fatza esti foarte frumoasa! iti sta si parul minunat!super te-au tuns!
31+
m_monique spune:
buna fetelor, acum reusesc si eu sa citesc ce ati scris azi, ca a avut sotul treaba pe calculator.
Laura tu stai la birou 8 ore? si nu ti se umfla picioarele? eu stau la serviciu 6 ore si vin acasa cu picioarele umflate.
roxana ma bucur ca ai obtinut creditul.
ank999 felicitari pt. ezultatele de la eco
33 + cu 
Nunta noastra
Yagmur spune:
URA!!! Felicitari Adina... Sa-ti creasca mare, desteapta si frumoasa....
Yagmur 32+ bebe Luca 
m_monique spune:
adinuta felicitari! sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
dolores si ana va tin pumnii!
33 + cu 
Nunta noastra
carla2005 spune:
Felicitari ADINA, ma bucur ca este in sfarsit cineva care naste natural! Eu am dormit toata ziua azi si hop a si aparut un bebe
!
Eu tot caut prin Pitesti sa-mi fac analiza pentru streptococul de grup B si nu gasesc! Maine ma duc la sanepid ca acolo am fost trimisa pana la urma!
Intru si eu sa pun poze ...ca le-am pus doar pe mailul comun si cred ca trebuia sa le pun in alta parte!
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Teutz spune:
Felicitari, Adina!!!! Sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!! 

Nastere naturala?! Oau! Dar ai avut curaj, nu gluma! Bravo tie!
Atudor, bafta multa si curaj! Mai ai putin si iti tii puiutul in brate! 
Dolores, suntem alaturi de tine! 

Pupici pentru burtici! 

Teutz
32
Alexia Iarina
doradora spune:
acum am ajuns acasa, s-a circulat bine inspre bucuresti, dar in bucuresti a fost infect. a trebuit sa mergem la dr de fam, aveam nevoie de o adeverinta, si am mers, mai precis ne-am tarat cu 4, 4 km/ora! iar consumul, care pana acum nu a depasit 12%. chiar vara cu aerul conditionat, a ajuns la 35% ! si am imbatranit pe drum, dar asta e altceva!
in fine, tre` sa ma calmez... vad ca avem vesti bune, adina ma bucur tare mult pt bebe, sa ii dea doamne doamne o viata frumoasa si plina de impliniri!

atudor tinem pumnii si o sa vezi ca o sa fie totul bine, iar la sfarsit o sa ai o mica minune in brate!
dolores saracuta, cred si eu ca nu vrea sa stea in spital mai mult decat e cazul, plus ca daca are contractii inseamna ca nu e chiar cel mai vesel, dar sper sa vina bebe david cat mai repede!
ramsan tocmai mi-am cumparat de la un magazin de articole sportive o pereche de wristband-chestiile pe care le au de exemplu tenismenii la incheietura, ca asa am citit pe net, si sa stii ca mi-a fost mai bine azi. o pereche de asa ceva de firma e 300.000, deci e ok ca pret, daca vrei sa incerci.
roxana felicitari pt credit! sa cheltuiti banii cu placere si sa va faceti treaba cu ei!
dinocica cand e sa fie o chestie intr-un anume fel, asa e, si uite ca tie nu ti-a fost dat sa pierzi banii!
piua putin. acum ma apuc sa despachetez, dupa care sa mananc, si intr-un final sa ii termin de tradus lui alex chestiile cu care eram restanta de sapt trecuta si de care are nevoie maine dimineata.
chris
34+
alexandra
cristina1974 spune:
Buna,fetelor!
multumesc mult pentru sfaturi,intr-adevar,ma enervez din orice acum.Am senzatia ca mi-am pierdut mintile, nu ma mai pot controla uneori.Am sa incerc sa ma concentrez numai pe sarcina, cat a mai ramas din ea,dar e cam greu.De ce m-am certat cu Kaveh? Pentru ca am senzatia ca toti fac ce vor din el,la firma.M-am ocupat cu partea financiara intotdeauna, si am reusit sa tin in frau totul,sa fac bani multi,am muncit ca o proasta, zi si noapte ca sa fie totul pus la punct,iar el face vraiste in tot ce am pus eu la punct,e un repezit si un zapacit si jumate,si pentru ca ii spune lui unul sau altul ce sa faca, el ma ignora acum,si face cum il taie capul.si se duc banii in toate directiile, de imi vine sa-l omor......Firma asta, fetelor, e ca si copilul meu,din fasa am crescut-o,mi-am sacrificat sarbatori,timp pe care ar fi trebuit sa-l petrec cu fetita mea,nu in spatele unui birou de care nu ma mai vedeam.Iar acum imi spune ca eu nu mai stiu sa gandesc,din cauza ca sunt gravida,si ca sunt paranoica,si nebuna pe deasupra.Toate astea mi le-a trantit la telefon,cand conduceam,da,de am ajuns sa nu mai stiu cum ma cheama de nervi. In loc sa apas pe frana,la semafor, am apasat pe acceleratie,si dracul ala de masina stiti cum s-a dus? ca din mitraliera,de era sa fac pe mine de frica.Am avut norocul de pe lume ca ala din fata mea a intuit ca e bine sa lase o distanta mai mare,ca altfel il faceam acordeon.Si tot Kaveh imi spune ca nu mai sunt in stare nici sa conduc,afurisitul si bulangiul naibii.......
De parca mama m-a facut gravida,nu el. In loc sa ma sustina, si sa mai treaca de la el cu vederea faptul ca sunt un pic mai irascibila, am ajuns sa fiu si oaia lui neagra acum.
Of, asta e.....am trecut eu prin multe, am sa trec si peste asta.Imi cer scuze,v-am facut capul calendar cu prostiile astea,dar m-am descarcat un pic.Dandusa, cearta-ma,si tu Aelita fa la fel,dar dati-mi si mie niste circumstante atenuante.Sper sa-mi revin la normal cat mai repede,sau sa-i dea dzeu minte lui Kaveh sa realizeze ca trebuie sa o iau de la capat,ca eu raspund de tot ce are legatura cu banii in firma asta, iar daca se greseste undeva, platim amenzi de o sa ne tzatzaie fundul la amandoi,in loc sa avem liniste pentru copiii nostri.
In alta ordine de idei, toata admiratia pentru Adina! A fost puternica de la inceput,a stiut ce a vrut, si si-a vazut visul cu ochii deschisi.Tare pana in ultima clipa......Bravo ei!!!!!!!!
Ii doresc refacere rapida, si o viata plina de realizari, bucurii si sanatate alaturi de micuta ei.
Si voua, fetelor,va transmit numai bine,sa aveti grija de voi, si sa va pastrati calme,nu ca mine, ca inca fierbe sangele in mine si acum. Imi iau fetita si ma duc intr-un parc de distractii, sa ma bucur si eu macar de bucuria ei,ca oricum, Kaveh e prea ocupat sa fie alaturi de noi.Parca-l si vad ca o sa vina la spital la cateva ore dupa ce se naste Georgia........
36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina