Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata!

cris, si eu tot de murdare vorbeam la un moment dat dar se pare ca am prune in gura ca , intr-adevar, nu se intelege nimic.

pana nu ma trezesc bine tac. promit

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lasa, ca ne intelegem noi cumva...

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

ADINAZOT, DOLORES, va tinem pumnii sa fie totul bine! Doamne ajuta!
Fetelor, eu sunt tare suparata cu bubitele astea ale mele, au ajuns o teroareeeeee, nu vor sa treaca nicicum si ma mananca fioros! E extrem de neplacut! Nu pot dormi noaptea, ma fac mereu cu pudra mentolata, mixtura! Nu mai stiu ce sa fac!Cand vine noaptea, ma ingorozesc , stiu ca urmeaza calvarul!

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Apoi, sincer vorbind, mai e o faza penibila, jenanta! Mi-au aparut bubite din astea si in zona inghinala si sunt toata iritata. Marti sunt programata la ginecolog, nici nu pot sa ma aranjez, nici lama , nici crema, daca ma urca pe calul balan, ce ma fac? ce moment jenant!

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dolores si adinazot, va tin pumnii! Daca e sa va intalniti cu bebelusii vostri in curand, fie ca asteptarea sa fie scurta si cu cat mai putine neplaceri!

Si acestea fiind zise ma duc la culcare iar celorlalte gravidute si mamicute va doresc o zi buna de tot!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

pai se pare ca ultima solutie ar fi foarfeca!

dar sa ii spui, ca indiferent ce zici tu ca nu e estetic, o fi vazut dr si mai rau!

quote:
Originally posted by roxanica2006

Apoi, sincer vorbind, mai e o faza penibila, jenanta! Mi-au aparut bubite din astea si in zona inghinala si sunt toata iritata. Marti sunt programata la ginecolog, nici nu pot sa ma aranjez, nici lama , nici crema, daca ma urca pe calul balan, ce ma fac? ce moment jenant!

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

fetelor, tocmai a intins bebelinuta mea un picior, si am pus mana pe el, era atat de subtirel si de firav... m-a topit toata...

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata burtici !
Dolores, Adinazot tinem pumnii fetelor!!! Sa dea DD sa fie bine, sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi. Gata, incepem galeria

Va asteptam cu vesti bune! x 1000
Ce sa va zic fetelor...si la mine a inceput numaratoarea inversa . Maine ma duc la spital si sa vedem, poate ma opreste; oricum in maxim 4 zile va iesi si bebele meu la lumina ; nu va pot spune ce emotii ma incearca . Am stari confuze - pe de o parte vreau sa-mi vad baietelul, pe de alta parte parca nu-l simt pregatit - nu-mi da niciun semn cum ca ar vrea sa se nasca; cred ca daca ar fi dupa al ar mai sta vreo saptamana; din pacate nu se poate, medicul meu pleaca pe 3 din tara si nu ma lasa pe mana altora
Pupici!

Ana 39w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetele mele dragi,acum am venit de la spital,mi-a facut control si se pare ca bebelina mea e gata sa vina pe lume.La 11.30 ma reintorc la spital si azi imi face cezariana.Am niste emotii ffff mari ,deja a inceput sa imi fie rau de la stomac,imi vine sa vomit rau.Tineti-mi pumnii sa fie totul bine .
Va pup pe toate si va anunt cand venim acasa.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!!!

Adina 37+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Adinazot, suntem langa tine, papusa. Eu imi dau seama prin ce emotii treci; ma asteapta acelasi lucru. Curaj papusa, va fi BINE!!!!!!!!!!!

Ana 39w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput