Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 14
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
si eu plec la spital,am finisat bagajul acum.De aseara elimin intruna dopul gelatinos cu sange mult.M-am speriat putin dar acum m-am calmat,am reusit sa si dorm,dar am avut contractii.Mai stau putin in pat ,fac un dus ,si via spital.Nu stiu ce va urma.Vine soacra-mea cu mine,sunt putin trista ca sotul meu nu va fii langa mine...dar va trece si asta.
Va pup si tineti-mi pumnii.
Adina 37+Alessia
poze
Adina 35 sapt
doradora spune:
dolores ce face bebe? spune-i ca e doar cu cateva zile mai mare decat bebelina mea, sa nu ii dea idei!!!!!!!!!!!! dar daca totusi e hotarat, va tinem pumnii sa fie totul cat mai bine, si sa mearga totul cat mai rapid, si sa fie voinic si sanatos, iar mami si cu tati sa se bucure de ce baiat frumos au! tinem pumnii, dar marturisesc ca ne-ai luat prin surprindere! pupici si tinem pumnii!
chris 34+ alexandra
doradora spune:
adina v-ati vorbit cumva de aseara? ce ati zis voi-sa lasati sa se termine saptamana, si de luni de dimineata va apucati de treaba...cica cine se trezeste de dimineata departe ajunge...la fel si voi! tinem pumnii, o sa fie totul bine, pe undeva mi-as dori si eu sa fiu asa de aproape de momentul in care imi tin puiul in brate,doar gandul ca mai are treaba sa mai creasca putintel ma face sa fiu un pic mai temperata. noi aici facem galerie si asteptam vestile bune, intre timp primeste de incurajare!!!!!!!
chris 34+ alexandra
doradora spune:
hai ca ma macina si pe mine ceva-aveti idee, in cazul in care bebe e asezat transversal, cum e a mea, pot aparea oare contractiile mai devreme ? eclar ca la un moment dat apar,intrebarea era daca o sti sau nu organismul sa mai astepte...sau, ma rog, sa il astepte pe dr sa se intoarca in tara...
chris 34+ alexandra
dianocica spune:
dolores iti tinem pumnii. inca sunt in soc de cat de calm e mesajul ei.
cris, asa ma bucur sa vad ca mai exita cineva care n are somn la ore din astea. hai sa ti spun ultima noutate cu patutul. l am primit - sotul a zis sa l vedem, poate nu i asa rau - dar are o saltea nasoala, cu arcuri. si cu o dimensiune cu totul si cu totul 112x54. iar la saltea nu cedez in nici un fel, vreau din aia cu cocos, intermediara. i am zis ca daca el gaseste saltea de care tebuie dimensiunile astea, remane si patutul. astept savad ce o sa faca pt ca eu am cautat o gramada pe net si nu exista.
pupici
dianocica, 34s
doradora spune:
ma bucur ca pana la urma nu e asa de neagra situatia! vezi ca discutau fetele pe forum mai demult si se vehicula si ideea unei saltelute combinate, cu cocos si nu mai stiu cu ce, ca doar din cocos e buna, ca nu transpira bebe, dar cealalta ar fi si mai buna...din pacate, ne am retinut exact, parca se deforma fiind doar din cocos...sa nu spun insa prostii. spune-i sotului sa se intereseze, chit ca ramaneti la alegerea voastra, macar sa fiti in cunostinta de cauza. cat despre dimensiuni, sigur se fac si pe comanda, asa ca banuiesc ca veti ramane cu patutul asta... vazusem la targ niste producatori de saltele, dar nu i-am intrebat de sanatate, noi o sa luam saltea la 3 luni, cand o vom cobori pe bebelina la etajul inferior, si pana atunci zau ca nu am unde sa o mai tin si pe aia...
mai am o problema, in afara de cea cu copilul asezat transversal si cu contractiile: voi o sa puneti rufele murdare ale lui bebe impreuna cu ale voastre? noi am luat un cos mai mic, pe care sa il punem deasupra cosului nostru, ca ma gandesc ca nu e bine sa stea costumasele ei cu ciorapii mei murdari, si nu numai cu ei....
chris 34+ alexandra
dianocica spune:
din cate am mai citit si eu, ar fi bine ca rufele curate sa nu stea deloc unele langa altele. ale tale si ale lui bb. noi de aia ne tot chinuim sa ii facem camera lui - din 2- adica sa ne mutam in sufragerie. si la el in camera sa fie numai chestiile lui. normal mi s ar parea sa nu aiba nici o importanta daca tot le speli la masina dupa dar preventiv ma gandisem la acelasi lucru. si sa le spal separat, nu in aceeasi masina cu ale noastre. eu vroiam sa va intreb daca ati luat vreun detergent special sau balsam special am vazut unul in carrefour ieri dar arata cam ciudat - aro style- si am zis ca mai caut.
dianocica, 34s
doradora spune:
nu vorbeam de rufele curate, ci de alea murdare.oricum bebelina are sertarele ei unde am pus tot ce am spalat, si chiar si la uscat le usuc la distanta pe ale ei de ale noastre.
eu folosesc detergent special inca de la inceputul sarcinii, pt ca varsam de cate ori simteam mirosul de detergent obisnuit, si am luat de la farmacie dermalin baby. spala f bine si, f important chiar si la ora asta, nu are nici un miros.
quote:
Originally posted by dianocica
din cate am mai citit si eu, ar fi bine ca rufele curate sa nu stea deloc unele langa altele. ale tale si ale lui bb. noi de aia ne tot chinuim sa ii facem camera lui - din 2- adica sa ne mutam in sufragerie. si la el in camera sa fie numai chestiile lui. normal mi s ar parea sa nu aiba nici o importanta daca tot le speli la masina dupa dar preventiv ma gandisem la acelasi lucru. si sa le spal separat, nu in aceeasi masina cu ale noastre. eu vroiam sa va intreb daca ati luat vreun detergent special sau balsam special am vazut unul in carrefour ieri dar arata cam ciudat - aro style- si am zis ca mai caut.
dianocica, 34s
chris 34+ alexandra
bebyta spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI!!!!
HOP SI EU LA
DOLORES SI ADINAZOT va tinem pumnii fiti tari si sa aveti o nastere usoara cu frumosi si sanatosi !va steptam cu vesti ...
Burticile care pot lua legatura cu ele sa ne dea vesti cat mai repede posibil
O ZI BUNA TUTUROR!!!!!
*bya*37+