Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 16
danita spune:
DOLORES si ADINAZOT , suntem cu pumnii stransi sa va ajute DD sa fie bine .
eu tot cu mainile si picioarele umflate , azi sun dr !
D 35
BeBelusca
asiza spune:
Dolores si Adina, ne rugam pentru voi ca totul sa fie bine.......Sa ne dati vesti cat de repede puteti!
Teutz, primele 10 mesaje sunt moderate!
Dandusa, nu-ti mai pierde timpul si nervii cu scorpia de nasa-ta!!!!
Chris, lui bb ii voi pune hainele murdare separat, la fel, le voi spala separat in masina, insa nu cu detergent special...
Roxanica2006, nu-i a buna cu bubitele alea...si nici de gluma nu-i...fa un tratament serios, discuta chiar si cu ginecologul si arata-i-le...Ai grija de tine!
Va pup...
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
bebyta spune:
ROXANICA2006 ai fost la dermatolog?ce sa-ti zic am avut si eu in luna august probleme la fel dar din cauza caldurii a fost o iritatie de la soare ,dermatologul mi-a recomandat alcool mentolat fara rezultatre la mine si am folosit crema pentru bebelusi PENATEN cu protectie 12 ore foarte buna pentru orice iritatie si in 2-3 zile mi-a trecut dar nu mai aveam probleme noaptea cu mancarimile incearca si tu sigur o ai deja in casa pentru bebe..
la
*bya*37+
asiza spune:
Adina, suntem alaturi de tine! Va fi bine totul, iar tu o vei putea tine in brate pe Alessia, in sfarsit!!!
Atudor, mai ai putin si tu...super...
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
ama.lia spune:
Adinazot mult curaj, ai sa vezi ca o sa fie totul bine, e normal sa ai emotii, urmeaza marea intalnire!!!!
nastere usoara, recuperare rapida si bebe sanatos si frumos !!!
Amalia 35s3z si
saryta spune:
DOLORES SI ADINAZOT HAI FETELE bravo in curand va veti intalni bb va urez nastere usoara si refacere rapida ....si bb sanatosi si papaciosi.
Atudor incepem galerie si pt. tine HAI MAMI CURAJ.
HAI FETELE CURAJ
va pupacesc dulce .
Mariana - 36+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
ama.lia spune:
dolores daca bebe David Cristian s-a hotarat sa vina pe lume mai repede, iti doresc nastere usoara si bebe sanatos si frumos, recuperare rapida.
Amalia 35s3z si
bebyta spune:
ADINAZOT FII TARE NE PENTRU TINE SI DOLORES
O SA FIE BINE !!!!
DOAMNE CE EMOTII AM DE CE SO FI GRABIT PUIUTII ASTIA SA VINA?mi se pare devreme dar asta e sa fie sanatosi!!!Ma gandesc ca si eu pot fi in aceeasi situatie si moral chiar nu sant pregatita de parca asi fi vreodata
*bya*37+
roxanica2006 spune:
Vezi, Adina, pana la urma Odiseea ta a ajuns cu bine la final! In cateva ore iti vei tine fetita in brate! ce minune! Ne rugam pentru tine!
ROXANA 34+ DAVID MIHAI
Ralumat spune:
Buna dimineata tuturor! Am iesit si eu "din umbra", ca sa le urez FELICITARI tuturor proaspetelor mamici! Sa aveti bebei frumosi si mancaciosi, si.....eu astept poze, ca sunt topita dupa fotografiile cu bebei!
DOLORES, tinem pumnii sa fie totul bine si David al tau sa mai stea la caldurica......daca totusi nu vrea si nu vrea, nastere usoara si recuperare rapida!
ADINAZOT, gata, aproape s-a incheiat odiseea! In jurul pranzului vei fi o mamica fericita! Tinem pumnii sa fie totul in regula si sa te intorci repejor acasa, sa ne povestesti cum este!
Subiectul cu kilogramele....eee, asta e preferatul meu, ca sunt printre campioane! Cel mai frumos e ca de fapt n-am nici cea mai mica idee cat am luat in sarcina! Cand am descoperit ca sunt gravi, am cumparat un cantar digital de la TCM, pe care ma cantaream zilnic si care imi arata diferente si de cate 2 kg pe saptamana.....in fine, eu l-am luat de bun si am zis ca nu conteaza daca arata bine sau nu, importanta e diferenta. Aveam atunci 86 kg. Intre timp, cantarul a murit in explozie, asa ca am inceput sa ma cantaresc o singura data pe luna, inainte de control, pe unde apucam - rude, prieteni, etc.Va dati seama ca diferentele intre ele erau semnificative - nu imi aratau 2 la fel. Acum 2 saptamani, reusesc sa cumpar un cantar mecanic, cu arc, la vreo 400.000 din Cora.Ma urc dimineata (numai pe stomacul gol ma cantaresc, sa nu am socuri mari ), imi arata 105 kg! "Asta e, ma incurajez singura, o sa le dau eu jos.....". Acum o saptamana, vine un unchi care se cantareste pe cantarul meu, si care decreteaza ca e stricat si ca arata cu vreo 9 kg mai mult!(zice el care se cantareste saptamanal in spital). Eee, dar asta ar insemna ca am numai 96 kg, si ma indoiesc ca am luat 10......buuuun, pentru cele pe care odiseeea cantarului meu nu le-a plictisit inca, concluzia e ca nu stiu cate kg am luat in sarcina! Si oricum, am hotarat ca nici nu ma mai cantaresc, decat in spital, in ziua in care nasc!Dupa....vad eu ce fac...oricum, pentru cele care se gandesc la electrostimulare...citeam la mamicile de sept-oct ca atata timp cat alaptam, nu avem voie electro sau impachetari, ci numai masaj. Aaaa, si sa nu uitam, jogging cu caruciorul .
Hai ca va pup....scriu eu rar, dar si cand scriu,,,plictisesc toata lista!
Raluca 35+