Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza la toata lumea,
In primul rand multa bafta burticilor Dolores si Alinazot. Nastere cat mai usoara si asteptam vesti cat de curand.

Felicitari Cipi pentru David Andrei. Vin si eu din urma... e atat de greu sa tin pasul cu voi.

Asiza, inca nu am poze de la petrecerea de Halloween, dar crede-ma ca am fost horror. Imi tot cadea scutecul de bebe... dar macar am facut lumea sa rada...

Ca intotdeauna scriu pe scurt.. dar in curand voi fi si eu la fel de activa ca si voi...

Si Miki, bine ai venit printre noi..

Va pup

Yagmur 32+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ADINAZOT iti tin pumnii si toate o sa fim cu gandul la tine. Sa te ajute Dumnezeu si pe tine si pe mititica si sa fiti amandoua sanatoase si sa va reveniti repede. m am emotionat toata, m-a apucat plansul. va tin pumnii si sa ne dai un semn.

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

HAI ADINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAI DOLORES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAI ATUDOR!!!!!!!!!!!!!!! (chiar daca e peste cateva zile, galeria nu strica)

MAMICUTELOR,SA FITI TARI,SA AVETI PUTERE,SA MEARGA TOTUL CA LA CARTE,SI SA VA VEDETI IN BRATE COPILASII SANATOSI SI PAPACIOSI,IAR VOI SA VA REFACTI REPEDE,SI SA VENITI SA NE POVESTITI!

Doamne, Doamne,eu inca nu realizez ca odiseea se cam termina,si cand vad fetele ca se pregatesc,m-apuca si pe mine batzaiala,ca indata se termina si la mine.Georgia mea nu prea stie ce vrea: ba afara, ba la mami in burtica.Uneori imi da emotii,si-mi sun soacra, sotul,ca vezi draga Doamne,vine bebe.Si cand colo, bebe ma pacaleste de nu-i adevarat.Parca o si vad,stand in burtica si amuzandu-se de cat e de dusa mami a ei.
In doua ore am si eu control la spital,sper sa-mi dea vesti bune.Sunt un pic stresata,insa o sa treaca.Daca-mi zice ca bebe e pe vine, vin acasa intr-un suflu si pun asternutul pe patutul ei,ca am lasat salteaua in ambalaj, in patut, deocamdata,sa nu se puna praful pe ea.Si daca nu o fi sa vina acu',repejor,ma duc si mai imi iau un teanc de DVD-uri,ca doar am interdictie la batut strazile de nebuna, si trebuie sa fac si eu ceva.
Va pup, fetele,si mai revin.Inca o data mult curaj,fetele care or sa fie mamicute azi,si sa dea Dzeu sa avem vesti bune cat mai repede.

36+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

Ieri am fost putin suparata ca mi-a luat tata tensiunea cu un aparat clasic si mi-a gasit 16 cu nu stiu cat. Cand am ajuns acasa, cel digital arata 12,3.
In sfarsit, incerc sa raman calma. Macar pana maine cand trec pe la medicul de familie.. sa vedem cat o s-o gaseasca si el.
E adevarat ca am avut niste suparari saptamana trecuta.. dar chiar asa sa creasca ????

Aelita imi place husa de la scoica. Buna idee.

Roxana_c si eu emotii cu programarea la cezariana.
La Matei mi-a prpgramat-o cu 1 saptamana inainte de termen si taman atunci il apucase pe domnul sa iasa. Am avut bafta, ca a stat peste w-e in burtica, altfel, cum doctorul era plecat din Bucuresti, ... valeu!

Acum tot asa, zice cam tot cu 1 saptamana inainte de termen.
Sper ca si bb2 sa fie cuminte si sa nu-l apuce cand nu e doctorul prin preajma, ca tare n-as vrea sa nasc cu cin se nimereste.
Nu poti sa vorbesti si sa-l intrebi ce se-ntampla daca te apuca mai devreme, respectiv daca o sa vina?

Si ca se te consolez cu kg, eu am luat vreo 11-12, dar sunt peste tine la tonaj.

Raluca_u, ne bucuram ca esti bine chiar daca te tot pun la incercare contractiile si alte de-astea.

Dandusa, este numai alegerea si dreptul voastru de a alege nasii bb-lui. Mai ales daca stau in alt oras, mi se pare normal sa alegeti pe cineva mai apropiat... ca sa poate chiar sa fie prezenti in viata feititei.

Iar faptul ca acum, cand esti gata sa nasti, nasa de cununie te necajeste cu tot felul de.. foarte urat din partea ei!!!
Tu trebuie sa fi relaxata si linistita, si nu sa te ... nimeni la cap.

Ramsan si rudele de gradul 1 pot fi nasi. Stiu de o pereche de nasi formata din cele 2 bunice.

Dolores, imi pplace sistemul vostru de nasit intre surori. Super.
Si BAFTA, daca cumva bb se hotareste sa vina. Eu cred totusi ca va mai sta.

Asiza, ma bucur ca Zina e bine si si-a revenit o.k. Si, mai ales, ca are laptic, si ca bb Rares ii mancacios.

Adina, tinem pumnii. Sa fie totul bine.

35+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna burticoase si proaspete mamici!

Felicitaaaaaaaari fetelor care au nacut! Oau, nu am mai intrat de 2 zile si ce-mi vad ochii? Bravo, fetelor! Va asteptam cu povesti frumoase si cu poze minunate ale bebelusilor vostri! Sa le dea Dumnezeu multa, multa sanatate si un dram de noroc :)

Facem galerie pt fetele care mai au putin, putin! Adina, Dolores, Atudor!!!

Kokorina, sper din tot sufeltu ca si tu, si bebicii, sunteti bine!

Pupicei, Ingeras 32+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Dolores si Adina va tin pumnii si va doresc nastere usoara , refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!
Dolores aceeasi problema care o ai tu cu nasii de cununie am avut-o si noi la primul baietel, numai ca noi ne-am trezit ca defapt fata nasilor de cununie ne-a botezat baietelul fara sa ne intrebe nimeni.Totul s-a petrecut intre socrii mei si nasii nostri de cununie care de altfel sunt prieteni buni. Problema a fost ca eu una n-o suport pa fata nasilor care este copia fidela a soacrei mele, drept urmare dupa botez am rupt orice relatie si cand a trebuit sa-i taiem motul baiatului am ales pe altcineva fara sa le mai zicem nimic. Acum sunt foarte multumita de alegerea facuta drept urmare al doilea bebe va avea aceeasi nasi care au taiat motul primului baiat.

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna dimineata, burticilor!
M-ati facut sa plang cu noaptea-n cap!!! De emotie, bineinteles!
Adinazot, pentru tine, sa-ti dea DD o nastere usoara si o refacere rapida, un bebe sanatos si mancacios!!!
Dolores, poate puiutul tau se lasa convins sa mai stea putin la caldurica. Daca totusi este nerabdator sa te vada, atunci iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa vii repejor acasa, ca sa ne povestesti, iar bebe sa fie sanatos si papacios!
Atudor, bafta multa si tie maine, nastere usoara si bebe sanatos! Iti tin pumnii! Sunt convinsa ca va fi totul bine!
Se pare ca a inceput o saptamana care se anunta plina de bebei.
Ma alatur galeriei pentru burticile care zilele astea vor fi mamici!!!

Teutz 32 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Mesajul era pentru Dandusa.

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata!

Hop si eu in galerie pentru fetele noastre pregatite pana in dinti sa isi tina azi bebelushii in brate....

DOLORES cu bb David
ADINAZOT cu bb Alessia

Fetelor sa nasteti bebelushi sanatosi, voi sa va refaceti repede si sa aveti laptic pentru ei. Sa fie intr-un ceas bun!!
Va multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea legata de nasii rude de gradul I - de teama sa nu omit pe cineva nu va voi mentiona numele
Dandusa daca ai asa o nasa de cununie e pacat pentru voi ca fini, dar bine ca sotul tau a intuit mai bine ce zeca in sufletul acestei femei... nu se merita sa iti strici dispozitia cu asa cineva... voi hotarati cine va fi nasul Crinutzei voastre, dupa cum va spune voua sufletul
Saryta unde sunt pozele alea ca eu nu le-am deosebit de celelalte
Asiza, Roxana, Ruxandra.... fetelor... Voi credeti ca nu ne vom reveni la formele de dinainte?? Pai noi suntem niste ambitioase, nu ne lasam asa usor deoparte. Pai bebeii nostri trebuie sa se mandreasca cu niste mamici model (nu manechin anorexic!!) Si eu am pus 16 kile pana acum dar nu ma plang deloc...pe langa asta sunt foarte fericita ca am facut doar vergeturi pe si coapse si ca nu s-au accentuat deloc varicele (cu astea era mai nasol de rezolvat problema).
Raluca si eu abia ma misc ca ma dor toate oasele, dar trece.
Chris si eu am aceeasi problema cu mainile... nu pot tine o cana cu apa in mana, nu pot sa deschid dopurile, abia tastez... Si aseara mi-ai facut o pofta cu mancarurile alea
Miro ma bucur mult ca te simti bine, ca s-a stabilizat tensiunea si greutatea nu iti mai joaca feste. Era dopul ala sau nu?
Chinico pe unde umbli? Ce-ti face bebelina?
Laurici este la serv. sau la maternitate??

Ramona 38s5z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Doamne cate emotii pe forumul asta Adinazot, Dolores, Atudor imi e si frica sa mai citesc ca de emotii imi e sa nu ma apuce si pe mine...si nu de alta dar sunt in situatia lui Chris 80 medicul e plecat din tara si a zis sa stau cuminte pana pe 15 cand vine el!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput