"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

tot io...ca uitai sa zic de Dl Lazarescu...Mi-a placut filmul!!! De la subiect si pina la realizare...pe Niels insa l-a apucat somnu' ca nu-ntelegea de ce nu vine Salvarea!!!

Tot de la olandez am luat si "Un long dimance de fiancailles" ...tare rau imi pare ca pleaca in ianuarie la el acasa, ca ne potriveam in gusturi!!!Io i l-am dat la schimb "Spitalul" a lui von Trier, pe care-l am din Romania

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

d'abia scaparam de vikingi dupa o zi de solitaire si o zi de carantina in care ne conectaram intre noi da' fuseram rupti de exterior. Acu sa zicem ca am scapat desi mai ataca cate-un viking din cand in cand.

lilanda, pai p'acolo e tot atata de scump ca si aci (sau ieftin in comparatie cu danezia ) ca doar e tot franta, nu trecuram granita, doar Oceanu! E adevarat ca produsele aduse din metropola (iaurturi, unt, branze etc) sunt chiar usor mai scumpe ca aci, in schimb produsele locale (banane si ananas) sunt ieftineeee.
Altfel, va spusei ca am vazut o multime de Loganuri p'acolo prin jungla?
Da' ca unul din pisoi isi lua lumea in cap si isi puse si el de o vacanta de o saptamana in timpul cat fuseram noi plecati, spusei? Noroc ca il gasiram prin vecini la intoarcere, racit si salbatic.

Sabina, felicitari, vez ca nu fu greu? expozitia si concertu cand sunt?

Vreau si io la ziua lu rayu! se fac acus 2 ani de cand nu scosei drakkaru adelei de la gat, (si nici nu-l scot ca mi-a purtat noroc!)

vazurati decizia istorica luata zilele astea ? In sfarsit, incepe lumea sa se trezeasca si pe la noi...

si incoronata daneza care zisa ca nu mai fumeaza in public, ei si?

mai viu, de abia astept weekendu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Duminica sunt, duminicaaaa

tre sa fug la repetitie.Sofia e gripata...again.Cate vreme n-o sa tuseasca sinistru I can live with that:D
Chiar daca ieri la sedinta cu parintii am aflat de la alte mamici ca ai lor nu s-au imbolnavit deloc in halul asta.Brrr.Se vede treaba ca nu-ti dai seama de imunitatea unui copil pana nu-l arunci in mijlocul microbilor:-))

pup gasca.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hej la toata poiana!...

am revenit de la israel da' ma dreg greu... deh! varsta... pacat ca nu-s maimuta!

fuse fain, soare si cald, papa buun, plaja, mediterana calda si limpede si linistita-oglinda, m-am dus pana la haifa intr-o zi (mi-a placut orasul pe care l-am cam vazut din masina ca eram prea obosita sa o iau la picior), am fost la film: grbavica (o co-productie austria-bosnia/hertegovina/germania/croatia)... a luat ursul de aur la berlin dar nu m-a convins... slabut dupa parerea mea... inca o poveste despre cat de rai au fost sarbii in conflict si ce papusele nevinovate astialaltii...

m-am plimbat mult prin old jafa de care m-am indragostit anul trecut... si prin herzliya la nord de tel aviv - unde asa tare-mi placu ca planuiesc sa ma mut la pensie acolo (daca m-or lasa astia de se joaca de-a politica)...

in ultima seara am fost la filarmonica - concert dirijat de zubin mehta, ala cu biletul de 10 lire (fara snack-uri si sampanii ) mi se paru moka ca la film a fost 5 lire... carismatic indianul... concertul a fost dupa cum ne-a zis chiar mehta - un grosse mishmash, dar a precizat ca nu orice orchestra poate canta un asa amestec in 2 ore uvertura la der freischutz, apoi 3 cantece cu haya samir (frumoasa voce), waxman - fantezie carmen, si la urma muzica din vechea viena - johann/josef/eduard strauss si josef hellmesberger...

daca ajung la sfarsitul lui decembrie prind si daniel barenboim si radu lupu...

acasa ma astepta fie-mea cu o suspendare de la scoala pe 2 zile ca s-a tachinat cu profii... a trebuit sa intru in ambele partide sa fac ordine... ea nu e usa de biserica iar aia se lasa manipulati... ghinionul meu ca e pe nervii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna seara :-))
Sabinache, spor la succese duminica!!! Te-asteptam ...
doru', habar n-aveam ca Margareta fumeaza ..lol...sa spui drept nici nu ma mira, ca mai toate danzele trecute fumeaza ca turcii S-o fi vazut pe baba de la care cumprararam noi casa (acu' e locatara la casa de batrini): cu o voce dogita, slaba tir, cu pielea pergament pe miini, cu premergatoru'n fata...da cu luleaua'n gura, nene...juma' de an ne-o luat pina s-a dus fumu' din mochete!!

Io sa stiti ca-l anuntai pe Niels, c-avem treaba pe 8-9 martie, la anu' :-))

Vazurati cele mai sexoase 100 de fumei ale lumii??
Cum apary Fergie pe locul 6, io nu pot sa-mi explic!!! :-))
Da' de desuurile lui Britney, ce ziceti??
voljena, bine-ai revenit si tu din tarile calde!!! Vezi, daca lasai fata la mine, acu' mergea la scoala !!???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

nseara
voljena, bine revenisi!
da' cine le aleasa bre p'alea 100 de sexoase? ca-s cam multe nordice p'acolo.

Rwanda rupsa relatiile diplomatice cu franta si il expulzara pe ambasador. www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=31947&1837" target="_blank">Uite acilea Sa vezi ca ne declara si razboi astia, io zic ca daca reusim sa-i gasim pe harta ii batem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

lilanda - data viitoare o trimit sa-l plimbe pe ilie, sigur!

doruletz - LOL la faza cu rwanda... numa' sa nu fie pe bune cu aia de-l otravira la londra pe ex-spionul rus prin radiatie ca nu va vad bine... cica e pacatos poloniul asta (io am inghetat cand au zis de sushi barul ala 'itsu' ca e preferatul meu... dar am rasuflat usurata cand am vazut ca e un shop al lor si nu restaurant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!cred ca de 10 ori am tot apasat pe "raspunde la sujet",dar m-am luat cu treaba si mi-a pierit inspiratia:))
Lilule,am ris de m-am stricat la faza cu Niels care a adormit in asteptarea Salvarii.(o buna metafora pentru diferentele de mentalitate intre romani si scandinavi:))
Sa inteleg ca o punem de o veselie prin martie??Doruletule,ar fi grozav,vad ca si Mihaeleli ii suride ideea,care mai vine?Facem o poiana p'aci prin meleagurile suiedeze??
Si cum memoria mea e scurta,mai comentez numa din ultimele mesaje,apropos de ce zicea Voljena ,de rusul otravit,cica seful KGB-ului a facut o gafa istorica,stiti ce a raspuns la acuzatiile ca l-ar fi otravit pe Litvinenko??Cica:"nu,nu am fost noi,KGB-ul nu se mai ocupa de ceva vreme de otraviri".My Goodddd!!
De regina daneza mi-a placut intotdeauna,stiam ca e fata de fata si ca nu m-as plictisi cu ea la o cafea,dar mai ales ca nu m-ar trimite afara din castel sa trag o lulea
Dorule,pe Gabriel Andreescu il cunosc personal,io am fost colega cu ficiorul lui in generala,imi aduca aminte ca aveau permanent o Dacie alba in fata blocului(secu, nenishorule),a facut puscarie pe vremea odiosului,a fost un dizident adevarat,nu cosmetizat.Ma bucur ca mai scrie,ca in ultima vreme nu l-am mai citit deloc,avea o columna in "22",chiar asa,mai exista ziarul?
Mai viu,ca doar e uichend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Bun venit din tärile calde ... altii abia acum se gandesc la plecare ...

Stie cineva un parfum cu miros de frezii?

Mergi la inceput

salmida, une pleci, spre ce meridiane insorite?
Miracle de lancôme miroase a frezii, da' daca vrei altele, pe acelasi site introdu 'freesia' in casuta cu 'recherche rapide'.

rayu, io vorbii cu alain si in principiu ne-ar surade si noua vizita la scandinavi. da' ar trebui sa includem in plan si altceva decat Goteborgu ca pe asta il vazuram (Boras? )
Si trebe sa-l chemam si pe varu narancea, nuuu?!
Mie imi place de andreescu, pare singurul ramas lucid prin zona aia a presei.. (ziaru ziua). In ziaru de ieri era o intreaga isterie colectiva, sa faca asociatii, sa protesteze contra scoaterii icoanelor din scoli. Cica aia de nu vor icoane sunt diavolii, ce mai, paranoia curata. Io stau si ma mir cum nu le trece prin cap sa faca asociatii contra coruptiei, contra spagii din spitale, sa-i ajute pe batrani, sa stranga alimente pentru saraci ca vine iarna etc. Asociatii pentru aprararea icoanelor din scoli, asta ne lipsea... Si cand citesc comentariile la articole ma ingrozesc, nu mai avem scapare fratilor, scaparam de dracu si deteram peste ta-su!
Vazui si io cum iradie rusu toate locurile pe unde trecu, restaurant, hotel, spital... Putin asta nu se potoleste fratilor, iar despre afirmatia KGB-ului cum ca nu se mai ocupa cu asta... muhahahaha, da'cine-i crede?

Gata, plec, az avem zi de vizite la rude scortoase

Mai viu io

Mergi la inceput