"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sabinelu, adeluts...multam fain!

Noi tot petrecem de sambata...asa ca nu pot sa spun decat: .

Noa mai viu dupa...:))

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sabinel, felicitari!
lilutz, vii in Suedia? intre Ronneby si Borås is 300 km, iar intre Ronneby si Göteborg 350 km. deci ne intalnim in Borås :-) noroc cu tine ca asa ne mai intalnim si noi (io si rayu).

edit: mara, si io ascult. irimell, te asteptam mai des cu www.westertid.se/images/west_50liten.jpg" target="_blank">stampila sau fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
lilutz, vii in Suedia? intre Ronneby si Borås is 300 km, iar intre Ronneby si Göteborg 350 km. deci ne intalnim in Borås :-) noroc cu tine ca asa ne mai intalnim si noi (io si rayu).

as avea treaba pe-acolo pe 8-9 martie!!! :-))) E rost???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

daca e rost?
in mod siguur! ca avem mai multe de sarbatorit: ziua lu' rayu, ziua femeii si doi ani de la ultima intalneala ce trece timpu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by lilanda
as avea treaba pe-acolo pe 8-9 martie!!! :-))) E rost???

glumesti?
(chiar imi lipsea acel PUPU sa-mi aniversez ziua,nu's de ce da dupa treij de ani parca nu mai e asa o sarbatoare si o veseliesa sufli in luminari:)
vorba lu Adelutz,ne vedem rar,dar bine:)
Copiloiule,mai completez si eu maine,Adelutz te-a lamurit cum sta treaba,daca mai ai intrebari,mai ales legate de invatamintul prescolar,te ajut cu placere,ca doar mi-s "fröken"
Pentru poienarii prezenti,absenti numa pupaturi,ca-s terminata de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Frati scandinavi sau mai bine zis, surorilor...

Am citit cu bucurie capitolul asta din scoarta in scoarta am ras de turnul aluia si m-am intristat ca pe Magda Barascu au terfelit-o compatriotii in fel si chip. Am vazut si pozele cu pirati cu ochi albastri dar si vederea spre marea caraibelor.
Tare frumos in poiana. Mai viu.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lilutz, fu al treilea examen.
mai am trei si teza:)

Doctoratele nu se mai tin in 6 ani.Dar eu sunt penultima serie care a apucat asa.
Mara, si eu ascult cu drag;)

Doruletz, ati scapat de vikingi?:))0

auzi, 8 ore solitaire:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Adela, merci mult! Informatiile date de tine imi sunt arhisuficiente.

Doamna "fröken", daca informatiile tale coincid cu ale Adelei , atunci nu e nevoie de alte detalii. Merci mult!

Numai bine tuturor poienarilor!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai, la noi fu azi www.hotnews.ro/articol_60549-Cutremur-simtit-puternic-in-NV-Romaniei.htm" target="_blank">cutremur...l-am simtit si eu, eram la serviciu, la birou si nu stiam de ce am ametit brusc :)).

mara, daca ai timp si dispozitie, sunt aici!

sabinuts, brava! Cu ccc concertu' cum stai? Si cu expo?

lil', cum ti se paru "d-l Lazarescu"? Ca io am fost taaaare impresionata de realitate!

dorulets, plecara vikingii? :))

fröken Rayu, te storc piticii? Bubu cum mai e?

Martie ziceti?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
Pai in cazul asta, martie sa fie, s-o pupam pe Fröken ...2 ani deja?????

Azi gasiram si masina (de fapt joia viitoare mergem sa o ridicam si, pina atunci, batem matanii sa ne mai tina asta de-o avem, ca face ca elicopteru' la viteza a-3-a!!) Si tot azi furam invitati de Mos Nicolae la Marea Nordului ca sa facem plaja - la solar si baie - in piscina ...ce numa' altii prin Caraibe??? (by the way, dourletz, nu nu zisesi nimic de preturi, ca tocmai ce ma informa colegu' meu belg, ala de studie artele in Martinica, cum ca pe-acolo ar fi la fel de scump ca si pe-aci ...asa e???)
mihaela, am citi si io de cutremur...bine ca n-o fost mai rau!!! brrr...groaza de cutremur fu' argument de imigrare nu lipsit de importanta in cazul meu!!!
uci...uelcome ...back
Va pup, ma duc la masa ca-s lihnita!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput