Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
catty spune:
ANCA, stii cum l-am facut pe al meu consort sa isi faca acum cateva luni spermograma dezastruoasa? I-am spus ca astept sa imi vina rushii si ma apuc sa iau iarasi AC, ca pe el nu il intereseaza. Cateva luni a fost bine si frumos afara, pana vineri seara.....
Lasa ca trecem noi peste toate. Chiar daca au personalitati diferite, cand a vorba de facut copii barbatii sunt tare ciudati si nepasatori. Al meu a devenit mult mai egoist in ultima vreme, si cand i-am spus ca daca o sa faca la fel cand o sa fiu graviduta, eu ma las pagubasa, mi-a raspuns ca acum sa se mai simta si el copil, ca dupa aceea nu voi mai avea atata timp sa il mangai. Asa ca... trageti concluziile singure.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AndraZ spune:
Mai fetelor, asta sa fie oare sindromul "30 de ani"????
vad ca toate patimim la fel si ei toti sunt la fel.....pe mine al meu m-a cucerit prin maturitatea lui, iar acum se alinta mai rau decat nepotul meu de 6 ani....zau! ei in loc sa creasca dau in mintea copiilor?
sau cred ca nevasta este o a doua mama....si pt el si pt copilul lui....??????
Andra
"Cere si ti se va da!"
catty spune:
ANDRA, cred ca aici e vorba de ambele variante. Adica al meu mai are putin si face 29 de ani, si este acum mai mult ca oricand un bebe in crestere, in ciuda varstei. Asa ca...........
ANCA incearca si varianta mea. Poate da roade si la tine, cine stie?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
ANCA, vad ca suntem de o varsta toti 4, Lasa ca la barbati "simdromul 30 de ani" apare mai repede, mai ales daca au si ceva probleme cu spermograma. Cred ca la al meu este ceva psihologic, deoarece traieste cu ideea ca si asa nu se poate natural, si de ce sa se mai chinuie. Ce nu intelege el este ca am nevoie de 1 luptator si atat. Dar asta este alta poveste...
catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Nu stiu ma dar cateodata imi vine sa renunt ca simt ca nu pot singura.Eu am facut atatea analize si el nu poate sa fac una.
Noua doctora ne-a spus sa mai asteptam cam 6 luni si dupa aia sa ne panicam,deci timp mai avem.
anca
poze nunta
catty spune:
ANCA, daca dr v-a spus sa mai asteptati 6 luni e clar ca s-a culcat pe o ureche si asteapta sa treaca timpul. Daca ii spunea sa isi faca spermograma sigur nu mai are asa de reticent. Nu ai cum sa o rogi pt dr ta sa ii spuna ce analize sa faca la urmatorul control, fara sa mai asteptri 6 luni?
catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pai nu ca el nu a fost cu mine ultima data la dr. Atunci dr.mi-a dat trimitere sa faca spermograma si tot nu vrea.Catar
anca
poze nunta
catty spune:
ANCA, trimiterea e una, vorbitul si explicatul e alta. Dr meu i-a explicat fffffff frumos sotului meu ce e de facut si el nu a mai zic nimic.
catalina