Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 10
housepocket480 spune:
Fetelor, dupa ce am facut analizele cultura de col si secretie vaginala si au iesit bine, doctorul m-a chemat acum la HSG, dar eu de-abia am terminat ovulatia si am facut dragoste cu sotul meu. Acum eu i-am zis ca nu sunt dupa ciclu si sa astept urmatorul ciclu si sa fac HSG dupa terminarea lui. Dar Dr. s-a suparat, ca cica oricum nu era nici un risc, si sanse minime ca eu sa raman....
Intrebarea mea este, voi ati facut HSG dupa terminarea ciclului, sau nu exista nici un risc de a face in orice moment al ciclulu? Mai ales dupa ovulatie.
Am procedat corect ca l-am refuzat pe doctor sau trebuia sa fac acum, dupa ovulatie?
Multumesc frumos
catty spune:
Draga mea HSG, se face intre z5-10, in nici un caz dupa z14-15. Riscul este mare pt o sarcina, mai ales ca te iradiaza si ti se inteapa si uterul pt a se introduce substanta de contrast. Parerea mea este sa o faci dupa ce iti vine cm. Multu succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
housepocket480 eu zic ca ai procedat foarte corect ca l-ai refuzat pe dr. Eu stiu ca HSG se face intre Z8 si Z10 atat, asa mi-au spus mie mai multi doctori.
Dupa ovulatie ai toate sansele sa ramai .
Bafta
Micky
housepocket480 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri. Asa stiam si eu!Dar doctorul asa mi-a zis si m-a cam luat si pe picior<crezi ca ramai acum dupa ce n-ai rams un an jumate?>....
Multumesc de raspunsuri........Si m-as bucura sa ramn chiar insarcinata in aceasta luna....Sa-mi asculte si mie Dumnezeu ruga...!
Multumesc fetelor
housepocket480 spune:
Sa dea Dumnezeu............nici nu stiti ca plang cand va scriu.......atat de mult imi doresc sa se intample.........luna aceasta..........s sa nu fac HSG.........o sa va tin la curent........Multumesc si ma rog pt toate fetele, indiferent cum va cheama, sa fiti cat mai repede mamici.............stiu ce inseamna..........
Tia spune:
housepocket480, ai creat deja un subiect cu tema hsg, te rog urmareste raspunsurile acolo. multumesc
mychydutza spune:
Housepocket la ce dr te duci? ca mi se pare anormal sa faci HSG in perioada aia. mie mi-a zis intre z 9-11
bafta
mihaela
mychydutza spune:
si mai e o problema............mi se pare anormal ca barbatii nostrii sa ne faca atatea probleme................si eu care ma gandeam ca sunt un caz izolat ca dupa doi ani de la casatorie avem prob de genu asta.............
mihaela