Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 8
catty spune:
ANDRA, te rog frumos sa te linistesti. Trebuie sa luptam toate din razputeri ca sa fim mamici. Poate uneori sotii nostri sunt ciudati si rai, dar de aia ne au pe noi, nu?
Uite al meu a inteles ca a gresit si sambata si duminica s-a revansat. E drept ca a fost cam tarziu, dar macar a constientizat a s-a purtat ca un ............ No coment.
ANCA, poate ca e semn bun iubita. Test de sarcina ai facut?
CORINUK, unde esti? Vreau o veste buna.
Si oricum fetelor, nu uitati ca am promis la cap. 9 ca de Craciun fugim toate la odisee. Asa ca "Toate panzele sus si sa aveti vant in pupa".
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Catty, as vrea sa fiu optimista, dar din pacate nu pot. Al meu a stat ieri toata ziua bosumflat ca m-am suparat pe el. Era in stare sa imi faca toate poftele, dar cand il vad ca face faze din astea ma enervez si mai tare, iar cand ma enervez imi vine sa ma inchid intr-o camera si sa stau singura cu gandurile mele....din pacate noi acum stam intr-o garsoniera, urmand sa ne mutam luna viitoare in noua noastra casa, cu 1 camera in plus.....chiar am simtit nevoia sa fiu singura cu durerea mea....multra vreme am crezut ca eu sunt de vina pt problemele astea....dar se pare ca nu e asa....m-am acuzat degeaba atata vreme....nu ma gandesc decat ca daca acum, la numai 2 ani de casnicie, cand nu e obosit si stresat, face asa, in urmatorii cred ca o sa avem camere separate...
Andra
"Cere si ti se va da!"
corinuk spune:
Anca si eu am aceeasi scurgere dar fara semne de uratii!In schimb prezint o ameteala groaznica de cand m-am trezit!
Ce o fii o fii!Cu DD inainte vedem...
Am avut un pac si i-am facut eu un periaj ma uitam in gura lui si vedeam numai stelute verzi,parca se misca cu mine totul!
Andra,Mychy iubitele mele sper din tot sufletul sa ne vedem cu toate ca de miercuri sunt foarte aglomerata caci samabata imi botez finutzaik mica!Mai vbim..pupicei la toata lumea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
catty spune:
ANDRA, nu stiu daca iti aduci aminte, dar eu am stat mai bine de 2 ani cu povara ca eu sunt cauza pt care bebe nu vine. Si apoi la inceputul anului timp de 6 luni am facut pauza. Cand am aflat ca el are oligospermia asta nenorocita, mi-am dorit sa nu fie asa. Eu stiu ca strang din dinti si sa lupt, el este mai comod, probabil ca si sotul tau. Daca te incalzeste cu ceva, am avut o perioada de cateva luni in care eu si sotul meu dormeam in camere separate. Acum situatia a revenit la normal, de la sine. Poate ca la voi e de vina si stresul si munca zilnica, plus mutatul care se apropie. Nu stiu ce sa zic.
Hai fruntea sus si manuta mea te ridica de jos. Vrei?
CORINUK da Doamne sa fie bebe.
Eu am de dimineata o senzatie de rau. Imi vine sa dau la boboci non-stop. Cred ca e de la stres, cine stie.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Happiness_4_us spune:
Corinuk, Anca va tin pumnii si va fac galerie!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
ancadragoman spune:
Mai fetelor intr-adevar sunt niste ... si ai impresia ca nu ii intereseaza nimic.Al meu cateodata sustine sus si tare ca vrea un bb,dar cand a fost vorba sa faca spermograma nici nu a vrut sa auda.
Catty test am zis ca nu fac decat dupa ce intarzie mai multe zile.
anca
poze nunta
rox_dox spune:
fetelor, al meu sot e destul de cooperant...dar are aceeasi problema cu somnul...
vine terminat de la munca...are si o munca solicitanta..il cred...
si seara adoarme destul de devreme..si cum noi stam inca cu parintii e o problema...ca nu putem sa facem sa cand vrem noi, doar dupa o anumita ora cand se mai potolesc treburile si se duce toata lumea la culcare
dar de multe ori, cand se duc toti la culcare, e si el adormit de mult...
nu stiu ce sa fac...il inteleg si pe el, ca e super obosit...dar nu ma pot abtine sa ma simt nashpa...mai incerc...mai trag de el...ce sa facem...tre sa ne adaptam situatiei...nici nu pot sa fac cu el dormind, si nici nu il pot trezi din somn pt asta...cu toate ca am mai facut-o, dar cand nu dormea adanc...asa ca urmaresc momentele cand e mai odihnit...il ultimul timp a fost mai binisor la cap asta...
dar avem alergatura pt cautat casa si asta ne cam oboseste pe amandoi..
speram si asteptam..
pupici fetele!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
AndraZ spune:
Catty, ai dreptate. Trebuie sa imi revin....dar cateodata nu am forta necesara. Acum chiar nu suntem stresati deloc. Si nici obositi, numai ca exista o plafonare, iar eu m-am saturat sa fiu draguta si sa tac si sa merg mai departe daca el nu intelege....nu vreau sa ajungem sa dormim separat, dar nici sa ma chinui eu mereu sa gasesc explicatii si sa fiu vesnic intelegatoare...
Anca, al meu a zis ca va face spermograma, dar la ce ma ajuta daca noi uitam sa facem ....daca acum nu are chef sau mai bine doarme, cand voi fi (asta daca reusim), cand o sa fiu grasa si urata si cu 100 kg in plus iti dai seama ca va prefera sa doarma....
rox_dox, in vara am cautat si noi casa....si timp de 2-3 luni doar am impartit acelasi pat si atat. asa eram de stresati....acum nu mai suntem stresati, dar unele "obiceiuri" proaste vad ca au ramas. eu nu vreau sa ii gasesc scuze pt ca altfel asa il invat.
Andra
"Cere si ti se va da!"
ancadragoman spune:
Andra ai f multa dreptate,dar cateodata nu ai ce sa faci cand ei sunt atat de indiferenti.Pupici
anca
poze nunta
corinuk spune:
Este greu ptr ca deja nu mai simtim aceeasi pasiune!O facem doar ca sa ne insamantam!Eu cel putin asa fac!Iar dupa ovulatie trec ceva zile pana ne urnim sa facem si noi !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos