Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Zenobia eu nu mai fac nici un test pana nu imi intarzie CM atat de mult incat sa nu poata fii altceva decat bb.
Tu ce faci?
anca
poze nunta
mychydutza spune:
bravos Andra! daca si reusesti sa pui in practica ceea ce ai scris esti adevarata! e valabil pt noi toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va pup
mihaela
AndraZ spune:
Mychy, chiar sunt calma. Saptamana trecuta am fost la coafor, apoi in parc....m-am plimbat, m-am odihnit...si ma simt mult mai bine. azi am intrat in farmacie sa iau ceva si mi-am adus aminte cum eram cu 2 saptamani inainte cand alergam din farmacie in farmacie sa iau teste de sarcina....si nu mi-a placut.....chiar deloc. Nu vreau sa imi pierd prietenii sau serviciul pt ca incerc sa fac un copil. Incepusem sa devin f nervoasa si asta se vedea f usor. Uite azi sunt in z10....mi-am luat temperatura, e normala, nu a crescut, dar eu tot am in plan deseara. Chiar daca nu prinde. O sa fac cand imi vine, ca vreau sa ma bucur de viata, nu sa obosesc de la 26 de ani facand copii...Eu sper sa va fi insuflat si voua putin din linistea mea....si sper ca de Craciu sa fim toate si calme.
Andra
"Cere si ti se va da!"
corinuk spune:
Este o vorba la noi:USOR DE ZIS,GREU DE FACUT!Cand ma gandesc la cate kg de stres posed..ma i-a cu lesin!Incerc din toate puterile sa am o atitudine pozitiva cand sunt aici cu voi pe forum si gasesc atata intelegere si sustinere dar inapoi acasa am de botezat o bebitza,fina cealalta sta sa nasca(vine pe la noi si pun mana pe burtik simt bbeitza de acolo si cum drakului sa suport toate astea!!!!)CUM SA NU MA GANDESC LA CEEA CE IMI DORESC MAI MULT PE LUMEA ASTA!!!sI ORGANISMUL ASTA NU MA AJUTA DELOC...DE FAPT CAPUL ASTA(CA DE AICI PLEACA TOTUL)
Gata incerc sa ma linistesc!
Gabi bine ai venit si sper sa ajungem cat mai repede in odisee!Uite ptr tine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Corinuk, si eu simt furie inauntru....intr-o luna iau motul finului meu, toate prietenele mele sunt insarcinate sau au nascut de curand......imi doresc un copil, dar ce pot face daca nu a venit? daca as putea face ceva sa vina bb la toate mai repede, as face! daca ar trebui sa-mi dau o mana pentru a avea un copil, as face-o.....si pe mine ma doare, dar incerc sa ma mentin calma....pt ca tot visez ca o sa am un copil. in fiecare noapte imi apar in vise copii, dar nu le vad fetele, doar ii simt....si ma trezesc din vis si am impresia ca si al meu e aproape....si continui sa sper, dar cu mult calm....
Andra
"Cere si ti se va da!"
corinuk spune:
Da Andra ai dreptate!Uite incerc sa imi revin si sa uit!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Carmina, bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Anca, toate ar trebui sa fim asa si sa ne admiram singure in oglinda pt cat de calme suntem.
Corinuk, mi-e nu mi-a venit nimic din cer. Pt toate a trebuit sa trudesc ca un scalv. In vara, cand am cautat apartament, ajunsesem sa imi cada parul din cap, sa nu mai dorm si sa nu mai pot manca din cauza ca ma stresam. Aratam graoznic. Eram obosita si asta se vedea de la o posta. I-am stresat pe toti. Deja banca imi spusese ca imi expira creditul, casa nu gaseam....cumparator la garsoniera nici atat...si exact in momentul in care am zis: "Fie ce-o fi ca eu am obosit sa mai caut" a aparut apartamentul visurilor noastre. Pretul era bun, zona ne placea, apartamentul super facut, bucataria mobilata....de vis....insa eu eram atat de obosita si atat de rapusa de stres incat nu am avut puterea decat sa plang si atat....nu m-am bucurat asa cum ar fi trebuit pt ca eram mult prea obosita.....
de aceea am decis ca atunci cand voi afla ca sunt insarcinata sa nu fiu la fel de obosita pt ca vreau sa ma bucur de veste....si de aceea voi continua sa fiu calma....mai camla decat ma asteptam vreodata.....
Andra
"Cere si ti se va da!"