Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata fetelor!
Am intrat doar sa va salut si sa-i urez bun venit pe lui Gabi!
Sper sa stai cat mai putin aici si sa impartasesti cu noi bucuria de a fi mamica in curand!
Numai bine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina24 spune:

Eu cred ca toate se intampla cu un scop in lumea asta! si daca nu a fost sa fie luna asta....poate cine stie? nu suntem atat de pregatite pe cum ne credem? zic si eu!!!! incerc sa gasesc o "scuza" si pt luna asta! important e sa nu va pierdeti speranta si sa faceti ca la inceputul relatiei! va mai aduceti aminte cum era? ia incercati diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

mychydutza...acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. pana sa imi doresc un bb aveam cm f regulat..exact din luna in care am inceput sa incercam...variaza intre 29 si 34. m-am gandit si eu ca e pe fond de stres, dar pana acum nu am gasit pe nimeni sa fi patit la fel. in primele luni pana cand mi-am dat seama ca e vb de o dereglare..chiar credeam de fiecare data ca am ramas...si incepea sa imi fie greata...si alte simptome. apoi mi-am dat seama ca imi induc singura starile astea...si nu le-am mai avut. deci..un pas inainte...dar nu am reusit sa ma detasez complet...si cm a ramas tot dereglat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

mychydutza...si eu tot din martie am inceput sa lucrez la proiectul bebe..imediat dupa ce m-am casatorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Andra asta este !Ptr tot ce am obtinut in viata asta am muncit de m-am spetit si sunt obisnuita sa lupt ptr orice imi doresc dar in chestiunea cu bb chiar mai mult de ata nu am ce sa fac!As putea sa fac IA dar sotul meu nu este de acord!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

GABI, bine ai venit la noi. Sa i sedere cat mai scurta pe aici.
ANDRA, daca nu ne impulsionam noi, cine sa o faca? Eu trag de mie zi de zi, vreau sa am un bebe si o sa il am pana la urma. Mai trag eu uneori cate o partida de plans, dar trece si asta.
CORINUK, stii in batrani se spune ca daca botezi un bebe si o faci cu tot sufletul va veni curand si randul tau sa fii mamica. Acum cine stie?
Fetelor, daca aveti cm neregulat, de ce nu luati si voi niste naturiste? Branca Ursului 3/zi pana la ovulatie si Napraznic 3/zi toata luna, plus alte tincturi de zmeur si alte cele. Va ajuta mult sa stiti. Eu iau BU si Napraznic si sunt multumita de felul in care ma prezint, adica analize hormonale bune, ovulatie ceas in z14-15, cm regulat de 27-28 zile si toate cele. Sper insa sa nu ma dereglez de la stimularea pt IA.
Haideti ca o sa il rog pe domnul vant sa ne ajute sa ridicam panzele si sa avem vant in pupa pt ca de Craciun tre sa stam sub brad cu testuletele pozitive toate.
Pupici si nu uitati ca nimic nu e imposibil.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK, si sotul meu era reticent la ideea de IA, dar cand dr i-a spus ca momentan asta este singura cale palpabila sa vina bebe s-a conformat si asteapta la fel ca si mine ca o facem luna asra. Acum cred ca depinde de fiecare sot in parte.
Poate daca ii explici cat de mult suferi, cate analize trebuie sa faci si cat iti e de greu luna de luna sa astepti si sa stai cu speranta, o sa inteleaga si va accepta ideea pana la urma. Succes sa il convingi.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty eu pana luna trecuta am avut CM regulat la 28de zile.Luna trecuta 37 si acum sunt in Z 33 si nimic.Sa trec pe ceva naturiste?
S-a dereglat rau de tot.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga Andra felicitari pt "apartamentu de vis". sa fiti fericiti si sanatosi. deci o problema s-a rezolvat. urmeaza cealalta. daca pt apart te-ai stresat atat probabil si pt bebe trebe la fel........nu? gandeste-te ce fericita esti ca ai ceea ce multi si-ar dori: o casa! stii cat e de greu cand nu ai? cand nu te simti niciodata "acasa"?????? asa ca multumeste-i lui dzeu pt ce ti-a dat si ............tot inainte!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de bun venit!

Eu de la 30 de ani incerc sa raman insarcinata. Intre timp am trecut si printr-un divort, iar fostul meu sot are deja o fetita superba de 3 anisori cu actuala lui sotie. M-am recasatorit si eu anul trecut si la o luna dupa casatorie miracolul s-a produs dar nu a tinut decat 4 saptamani. Am pierdut bebele si din acel moment am devenit obsedata ca si cum nimeni si nimic nu mai conta. M-a tinut cateva luni pana am inteles ca risc sa pierd si ceea ce am daca raman incrancenata pe acest unic subiect. Sotul meu este minunat si foarte rabdator (suntem impreuna de 4 ani) asa ca usurel mi-am revenit si acum iau lucrurile asa cum sunt bineinteles sperand in continuare sa am un copil si facand ceea ce trebuie dar fara "isterie".

Stiu ca in teorie este simplu si ca practica ne omoara, uneori plang si eu cu voi si mai ales cu fetele care au iesit de la odisee in ultimul timp. Laura si pentru tine si pentru toate fetele care sufera acum.

In rest ce sa va spun, endometru, monitorizari, dozari hormonale, o chlamydie de care nu scap (se tine scai de mine, slab pozitiv, cu toate tratamentele facute), urmeaza spermograma si tot tacamul aferent... Dar, chiar si asa, viata e frumoasa!

si pentru voi toate!

Gabi

Mergi la inceput