Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
si eu cred ca cea mai mare parte din vina pt ca nu ramanem o poarta stressu! ce am observat io, e ca am ajuns sa fac cu un scop binedefinit. si nu cred ca e normal ce mi se intampla! teoretic cred ca ar trebui sa ma detasez! dar CUM? si daca pana prin martie cand am decis ca vreau copil, aveam CM regulat la 26 zile fix, de atunci inainte e ca draqu': la 26-29-31-30-28 zile. nu e doua luni la fel si cred numai din cauza de stress. deci cum ne detasam ? astept sugestii!
mihaela
Miramar spune:
Gabitzu bine ai venit si succes!
Eu sunt cam suparata -tocmaai mi-am luat parte din rezultatele analizelor - prolactina dubla fata de normal, iar LH si el mult prea mare. Mai astept progesteronul acum dar oricum sutn suparata. Maine ma duc la doctor sa vedem ea ce zice
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Miramar spune:
Ancutzo lasa pupatul, test facusi????? Hai te rog da-mi o veste buna!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
AndraZ spune:
Fetelor,toate ne dorim un copil, dar trebuie sa invatam sa avem rabdare.
Dupa ce mi-a venit luna trecuta CM-ul, am stat singura si am cugetat la toata starea mea din luna respectiva: nervi, stres, teste de sarcina negative, sotz stresat, servici neglijat....etc. Si ce am rezolvat cu asta? Nimic....decat ca ma stresam gratuit. Si atunci am stat si m-am intrebat iar: La ce m-a ajutat acest stres? M-a ajutat sa treaca timpul mai repede? Nu. M-a ajutat sa raman insarcinata? Nu. M-a ajutat la ceva? Nu." . Oricum acest copil va veni atunci cand va vrea DD: mai devreme sau mai tarziu. Eu am decis sa ma calmez, sa am rabdare si sa iau lucrurile asa cum sunt. Am incetat sa-mi mai pun intrebarea "De ce?" pt ca stie DD de ce nu acum, ci mai tarziu. Cu cat te desaezi mai tare cu atat lucrurile devin mai simple, cu atat este mai pasional. Eu am ras cand dr. meu mi-a zis ca daca o femeie vrea sa ramana insarcinata trebuie sa aiba orgasm in timpul pt ca de la contractiile uterului ramai mai repede.....dar acum cred ca asa e. Daca noi suntem stresate, nu vom avea orgasm, iar sotii nostri vor fi si ei la fel de stresati....deci mai putini sau mai multi dar stresati.
In concluzie, eu zic sa incepem sa ne reluam viata de dinainte de "hai sa facem un copil", sa facem dragoste cu sotii nostri, sa avem grija de noi, sa mergem la coafor, la film, la teatru si sa facem cand simtim ca trebuie, nu dupa program.
In speranta ca nu am suparat pe nimeni cu vorbele mele, va dulce pe toate!
Andra
"Cere si ti se va da!"
Miramar spune:
Ancutzo iarta-ma acum vad ca facusi dar nu vazusi dublu. NU-i nimic iubita mai incercam, si pana una alta pana nu vezai rosu speranta ramane. Fina mea, gravida in 5 luni a facut teste din Z 28 pana in Z 32 si abia atunci a vazut vag a doua liniuta. Abia in Z36 erau clar 2. Acum uite te pup eu.
Zenobia spune:
Andra, mare dreptate ai, asa ar trebui sa gandim toate. E greu, dar daca vrem sa avem un bebelush tb sa ne calmam mai intai si apoi sa speram ca el va veni.
Anca, mai fa unul, spanacurile astea de teste nu sunt tocmai sigure.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help